Elämän ja kuoleman salaisuudet
Keskiarvo 3.42
3.42 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (33)
Kirjahyllytilastot

Elämän ja kuoleman salaisuudet

Rebecca Alexander
Julkaistu: syyskuu 10, 2014 (Like)
Alkuperäinen nimi: The Secrets of Life and Death
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, historia
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Sami Heino. Sidottu.

”Elämän ja kuoleman salaisuudet on uskomattoman vangitseva ja itsevarma romaani, joka pakottaa lukijan kääntämään sivua toisensa jälkeen. – Culturefly

Puola 1585. Kreivitär Erzsébet Báthory on vakavasti sairas, ja apua etsitään magiasta. Hänen sairautensa takana piilee kuitenkin hyytävä salaisuus, jonka ei olisi koskaan pitänyt päästä päivänvaloon.

Englanti 2013. Junasta löytyy teinitytön ruumis, joka on täynnä okkulttisia symboleja. Poliisitutkinnassa avustava salatieteiden asiantuntija epäilee rikospaikalla nähdyn arvoituksellisen naisen liittyvän tapaukseen – ja pian vuosisatojen takainen mysteeri imaisee kaikki kiihkeään kamppailuun elämästä ja kuolemasta.

Rebecca Alexander on englantilainen psykologi ja kirjailija, joka asuu perheineen kummitustalossa Pohjois-Devonissa. Elämän ja kuoleman salaisuudet on hänen esikoisteoksensa.

”Elämän ja kuoleman salaisuudet on hieno fantasiateos. Alexander on kirjailija, jota kannattaa seurata.” ‒ The Independent on Sunday

muokattu 26.09.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Seitsemän kukkulan taikaMyyttihovi (Myyttihovi, #1)Neitsyt ja demoni (Jääkansan tarina, #22)Lohikäärmeen etsintä (Lumotun metsän kronikat, #2)Sydäntalvi (Ajan Pyörä, #20)

Kirja-arvioita (1)

Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut
2.5
Englantilaisen Sadie-teinitytön ensimmäinen känni-ilta olisi voinut sujua paremmissakin merkeissä. Filmin katkettua hän löytää itsensä kahlittuna talosta, jonka lattiaan on maalattu omituisia symboleja. Kuinka hän on joutunut sinne? Miksi kidnappaajaksi tunnustautuva nainen on niin kovin ystävällinen? Ja miksi hän ei voi poistua symbolikehästä ilman että oksennus alkaa nousta hänen suuhunsa...? Samaan aikaan yliopiston professori Felix Guichard avustaa poliisia mystisen ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 54 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Patrik Beshar
Jäseniä yhteensä: 9734