Kremlin nyrkki (Robert Forsten, #2)
Keskiarvo 4.50
4.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Kremlin nyrkki

Ilkka Remes
Julkaistu: syyskuu 2019 (WSOY)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: jännitys
Avainsanat: kotimainen

Kannen suunnittelija: Mika Tuominen. Sidottu, kansipaperi.

Luottamus. Petos. Maailma suursodan kynnyksellä.

Turun meripelastuskeskus vastaanottaa syysyönä hätäsanoman raakaöljylastia kuljettavalta tankkerilta: konehuoneessa palaa ja alus on saanut pohjakosketuksen.

Lähistöllä on ison sotaharjoituksen takia Venäjän laivaston helikoptereita, jotka saavat luvan kuljettaa miehistöä turvaan. Mutta koptereista ei Maarianhaminassa laskeudukaan tankkerin miehistöä. Suomessa herätään aamuun, jollaista kukaan ei olisi uskonut näkevänsä.

Itämerellä puhkeavan kriisin askelmerkit on laadittu Moskovassa kaikkien aikojen hämäykseksi – kunnes paljastuu vieläkin ovelampi taho, ja koko maailma joutuu kuilun partaalle.

CIA:n Helsingin asemalla työskentelevä amerikansuomalainen Robert Forsten päätyy taisteluun, jossa ei ole voittajia – ja Suomesta uhkaa tulla pahin kärsijä.

Kremlin nyrkki on Robert Forsten -sarjan toinen osa.

”Kremlin nyrkki on vahva jännitysromaani. Remeksen muuhun tuotantoon verrattuna se on jopa ihailtavan hillitty ja kompakti.” – Aamulehti

(muokattu 19.09.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuolleiden kirja (Pendergast, #5)Tulikivi (Pendergast, #3)Sielut kulkevat sateessaHerätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)Veden vallassa (Väkiveriset, #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 65 vierailijaa
LordStenhammar, Nokka10
Uusin jäsen: Hapanrapakko
Jäseniä yhteensä: 8802