Malamanteri (Malamanteri, #1)
Keskiarvo 3.67
3.67 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Malamanteri

Thomas Taylor
Julkaistu: maaliskuu 5, 2020 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Malamander
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset

Alkuteos imestynyt 2019. Suomentanut Jaana Kapari-Jatta. Kannen kuvat: George Ermos ja Thomas Taylor. Sidottu.

Kun mahdoton on mahdollista!

Malamanteri aloittaa trilogian, tarina-aarrearkun, jossa salaisuudet ja legendat huuhtoutuvat unohtumattoman merenrantakylän rannoille. Siellä monet vannovat nähneensä mystisen kiehtovan merihirviö malamanterin…

Herbert Lemon on Hotelli Nautiluksen löytötavarapisteen hoitaja. Aina ei ole helppoa palauttaa hukattuja tavaroita oikeille omistajille ja erityisen vaikeaa se on silloin, kun kadonnut on ihminen. Kun Violet Parma ilmestyy etsimään hotellista kaksitoista vuotta aiemmin kadonneita vanhempiaan, lapset lähtevät kiehtovalle arvoitusten polulle, joka ei väistä merihirviö malamanteria.

Mikä on tämä tarujen olento, joka vetää puoleensa ihmisiä ja joka voi toteuttaa toiveita? Ja mikä on silloin vaihtokaupan hinta?

9–99-vuotiaille suunnatun sarjan on suomentanut sanataituri Jaana Kapari-Jatta. Malamanterin hiukan nyrjähtäneessä maailmassa yhdistyvät Tim Burtonin ja Wes Andersonin elokuvien goottinen ja veikeä vire. Sen tunnelmasta ei haluaisi palata takaisin.

muokattu 09.03.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Takeshitan kintereillä (Takeshitan kintereillä, #1)Ripaus taikaa (Lumoleipomo, #2)Ella Aura ja kolmastoista haltia (Ella Aura, #2)Sudenhampaat (Aijalin saaren tarut, #3)Archie Greene ja korpin loitsu (Archie Greene, #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 52 vierailijaa
Jouni, Un1nstalled
Uusin jäsen: Un1nstalled
Jäseniä yhteensä: 9657