Loitsun voima

Seita Rönkä
Julkaistu: helmikuu 19, 2020 (Haamu)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen, noidat

Kansikuvitus: Marjo Nygård. Nidottu.

Lonella on kaksi äitiä, yksi isä, hevoshullu pikkusisko ja tarkoin varjeltu salaisus.

Syksy on saapunut Koutamäelle ja kouluvuosi alkamassa. Edelliskesän oudon tapahtumat ovat mullistaneet Lonen elämän. Hän oli saanut selville totuuden kylälle muuttaneesta nuoresta naisesta, Katariinasta ja hänen upeasta arabialaisoristaan Mustasta. Katariina oli totta tosiaan noita ja hevonen yliluonnollinen muodonmuuttaja. Ja Lonesta oli tullut noidan oppilas.

Elämä on asettunut rauhallisiin uomiin. Noitaopinnot etenevät ja loput vapaa-ajastaan hän viettää Mustan kanssa. Iloa tuottaa myös Oliver, joka on palannut Koutamäelle. Kaikki näyttää olevan hyvin, kunnes Kalmanväki alkaa liikuskella Lonen läheisyydessä. Synkänharmaat hahmot tuntuvat odottavan jotain.

Pian Lone ymmärtää, että hänen on pakko oppia lisää noitataitoja, nopeasti ja erehtymättömästi, eikä aikaa ole hukattavaksi. Kalmanväki tahtoo uhrinsa ja se on selvästi joku Lonen läheisistä.

Loitsun voima on Koutamäen noita -romaanin jatko-osa.

muokattu 20.02.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Valpuri Vaahteran maaginen korvaPuoliksi paha (Half Bad -trilogia, #1)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Paimenen kruunu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #6)Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 48 vierailijaa
Fievre, Pisania
Uusin jäsen: Sirpa Latvalehto
Jäseniä yhteensä: 9454