Risingshadow

Gena Showalter
Kodittomat sielut (Intertwined #1) - Gena Showalter
  ★ 7.38 / 51
1★2★13★34★15★156★77★108★39★1110★

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Aden Stone oli saanut taas uuden mahdollisuuden, jonka tyriä. Hänet oli sijoitettu asumaan ranchille, joka oli tarkoitettu hankalille pojille, perheettömille ja mahdottomille. Aden ei ollut skitsofreeninen, kuten kaikki häntä hoitaneet lääkärit luulivat. Hän vain keskusteli päässään asuvien kodittomien sielujen kanssa. Tällä kertaa Aden halusi onnistua. Hän halusi kouluun tavallisten nuorten keskelle ja hän halusi tavata uudestaan Mary Annin, jonka hän oli kohdannut hautausmaalla. Tyttö oli ainoa, joka sai äänet hänen päässään vaikenemaan.

Mary Ann Gray eli kahdestaan isänsä kanssa, jonka silmäterä tämä oli. Mary Annilla oli rakkautta ja hänellä oli viisitoistavuotissuunnitelma: hän keskittyisi kouluun, opintoihin ja valmistuisi psykologiksi. Isä yritti houkutella Mary Annia ottamaan rennomminkin ja saamaan ystäviä.

Kun Aden aloitti Mary Annin koulussa, kaikki tuntui muuttuvan. Kiltin koulutytön maailma oli yhtäkkiä muutakin kuin läksyjä ja jalkapallopojan kosiskelua. Yhdessä Mary Ann ja Aden olivat keskellä maailmaa, jossa ihmissudet, vampyyrit, noidat ja peikot olivat osa arkipäivää ja jossa toiveet ja pelot oli kääritty samaan pakettiin. Yhdessä he pystyisivät selvittämään menneisyytensä ja antamaan kodittomille sieluille kodin.

”Jäin koukkuun tähän kirjaan heti ensihetkestä lähtien. Uskomatonta” – Kristin Cast, New York Timesin bestsellerkirjailija ja yksi suositun House of Night -sarjan kirjoittajista. New York Timesin sekä USA Todayn bestsellerlistoilta

Adlibris: tarkista saatavuus

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Aloita uusi keskustelu (Ei rekisteröitymistä - Vieraat tervetulleita)
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!
Muokannut 31.03.2025
Luokitus: Fantasia, Nuortenkirjallisuus, Vampyyrit, Ihmissudet, Paranormaali romantiikka, Noidat
Julkaistu: kesäkuu 2012 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi Intertwined

Gena Showalter

S. 1975, Yhdysvallat.

Intertwined

Sarjaan oli tarkoitus tulla vielä neljäs osa, mutta sitä ei koskaan kirjoitettu.

Intertwined sisältää 3 kirjaa — sarja on kokonaan valmis.

Pääsarja Nocturne

Kodittomat sielut (Intertwined #1)
  ★ 7.38 / 51

lolde avatar
lolde
Kirjoja 184, Kirja-arviot 112, Viestit 7
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Pidin paljon kirjan päähenkilöistä, eikä sivuhenkilötkään olleet huonoja. Juoni kulki koko ajan eteenpäin, eikä tylsiä sivuja ollut joukossa, vaan jännitystä riitti aivan ensimmäisestä sivusta lähtien. Yöunetkin jäivät vähäisiksi tämän kirjan seurassa, kun en vaan olisi millään malttanut laskea sitä käsistäni. Mitään huonoa sanottavaa en kirjasta keksi ja kirja on ehdottomasti lukemisen arvoinen.

25.07.2017
Keskiyön kyyhkynen avatar
Keskiyön kyyhkynen
Kirjoja 221, Kirja-arviot 71, Viestit 6
★★★☆☆☆☆☆☆☆ 3 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

Olin tätä kirjaa pari kertaa aiemmin pyöritellyt, mutta en ollut innostunt. Nyt kuitenkin päätin kokeilla ja alku tuntui ihan lupaavalta. Aden oli ihan.... hyvä hahmo, mutta tuntui kuin jotain puuttuisi. Lisäksi pidin Maryn "osasta" enemmän kuin päähenkilön, mikä oli häiritsevää. Tähän oli vain ängetty liikaa kaikkea eikä mitään mullistavaa käännekohtaa ollut. Kirjan keskellä kaikki meni totaalisen tylsäksi ja loppu olikin pelkkää pakkolukua. Sanoisin että Kodittomat sielut teoksen idea on ihan menevä, mutta toteutus surkea. En tule lukemaan kyseisen sarjan muita osia. Ainoastaan Riley oli henkilöistä parhaiten toteutettu.

12.06.2012
Q_Black avatar
Q_Black
Kirjoja 251, Kirja-arviot 243, Viestit 111
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

Ihmettelen vähän että miksi tällaista ns. teinikirjallisuutta on suomennettu Harlequinin kautta. Enemmän odottaisin sellaista räiskyvää romantiikkaa enkä teinien pientä punastelua. Tämä pokkari ei kyllä missään nimessä ollut huono. Alku tuntui jotenkin takkuiselta, mutta pian alkoi päästä tarinaan mukaan. Mielenkiintoinen asetelma ja tarina, joka eteni sopivaan tahtiin. Hahmot olivat kyllä jokainen omalla tavallaan herkullisia. Tässähän melkein jää janoamaan jatkoa, koska loppui niin jännään kohtaan ja moni asia jäi vielä niin auki. Rileystä ja Mary Annista olisin mieluusti lukenut vielä lisää, mutta eiköhän heistä ole lisää seuraavassa kirjassa. Hassua, odotin automaattisesti tätä lukiessa, että Aden ja Mary Ann iskevät silmänsä toisiinsa, mutta näin ei kuitenkaan ollut.

Takaisin ylös
  • Risingshadow
  • Selaa
  • Gena Showalter
  • Intertwined
  • Kodittomat sielut
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2025 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.

Tietosuoja