Poika joka käveli vetten päällä

Niklas Ahnberg
fantasia, kauhu, jännitys
Poika joka käveli vetten päällä (Daniel Dark -trilogia #1) - Niklas Ahnberg7.34

Kansi: Vesa Lehtimäki. Sidottu.

Myytteihin kiedottu synkkä kasvutarina

Amerikkalaisessa Saltvillen pikkukaupungissa 90-luvulla, aikana ennen älypuhelimia¨ja internetin valtakautta, lapset viettävät lomansa kesäleireillä. Niin myös 14-vuotias Daniel. Pian hänelle selviää, ettei hänen leirinsä ole mikään tavallinen kesäleiri: leirivanhemmat uskovat olevansa jumalia ja osanottajilla alkaa paljastua yliluonnollisia voimia.

Leirin päätteeksi järjestetään tulikoe, johon poikia valmistellaan lihaskunto-, itsepuolustus- ja meditaatioharjoituksin, joiden avulla he oppivat pääsemään toiseen tietoisuuteen. Siellä Daniel tapaa Dark-nimisen olion, joka ilmoittaa olevansa hänen yliluonnollisten voimiensa lähde. Hänelle alkaa valjeta, ettei heitä kouluteta puolustamaan itseään vaan hyökkäämään. Pakeneminen vaikuttaa mahdottomalta. Jopa pojalle, joka osaa kävellä veden päällä.

Poika joka käveli vetten päällä on synkkä ja tunnelmallinen kasvutarina pojasta, joka kamppailee hallitakseen sisälleen kätkettyjä pahuuden voimia. Jännityskertomuksen tavoin etenevän tarinan keskiössä on myyttien ja mysteerien värittämä rinnakkaistodellisuus. Se on ensimmäinen osa Daniel Dark -trilogiassa, joka ammentaa amerikkalaisen kauhu- ja fantasiakirjallisuuden rikkaasta perinteestä.

Odotusarvio kirjalle

Kirjan ennakkotilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaisu: helmikuu 15, 2022
Kustantaja: Aula & Co
Tyylit: fantasia, kauhu, jännitys
Avainsanat: kotimainen
Odotusarvolla: 7.34/10
Arvosanoja: 3
Muokattu: marraskuu 13, 2021

Daniel Dark -trilogia -kirjasarja

Poika joka käveli vetten päällä (Daniel Dark -trilogia #1)7.34