Atlas – Valitut

Atlas #1 / 1
@ Olivie Blake
Atlas – Valitut (Atlas #1) - Olivie Blake 6.00   2

Alkuteos ilmestynyt omakustanteena 2020, kustantamon julkaisemana (korjattu laitos) 2021. Suomentanut Sarianna Silvonen. Sidottu, kansipaperi.

Goodreads Choice -palkintoehdokas 2022.

Salaisuuksia, petoksia ja viettelyä. Tervetuloa Aleksandrian seuraan!

Kerran vuosikymmenessä kuusi sukupolvensa lahjakkainta maagikkoa, medeialaista, pääsee kilvoittelemaan paikasta maailman vaikutusvaltaisimmassa salaseurassa, Aleksandrian seurassa. Valitut saavat enemmän mainetta ja vaikutusvaltaa kuin he osaavat kuvitellakaan. Mutta mihin hintaan?

Tämänkertaisesta kuusikosta jokaisella on omat syynsä ottaa seuran salaperäinen kutsu vastaan. Jokainen heistä on valmis taistelemaan kynsin hampain mahdollisuudesta liittyä aleksandrialaisiin, vaikka se tarkoittaisi tiivistä yhteistyötä pahimpien vihollisten kanssa ja luotetuimpien liittolaisten pettämistä. Vaikka se tarkoittaisi, etteivät kaikki selviä vuodesta hengissä.

Tiktok-sensaatioksi nousseen Atlas-sarjan luoja, kirjailijanimellä Olivie Blake kirjoittava Alexene Farol Follmuth on Los Angelesissa asuva juristi ja kirjailija.

”Viihdyttävä, fiksu ja mielikuvituksellinen tarina kuudesta kiehtovasta hahmosta. Tämä internet-ilmiö on faninsa ansainnut.” – Booklist

”Tyylikkään hirvittävä, loisteliaan fiksu ja uskomattoman koukuttava.” – Daily MailArvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu syyskuu 14, 2023 (Aula & Co)
Alkuperäinen nimi The Atlas Six
Tietoja muokattu syyskuu 26, 2023

Atlas

Sarja sisältää 1 pääteosta ja yhteensä teoksia 1 kpl.

Trilogia.

Atlas – Valitut (Atlas #1) 6.00   2

Kirja-arviot & arvosanat

aituriar
aituriar
Arvosanat 171
Kirja-arviot 36
Viestit 29
lokakuu 17, 2022
Antoi 6 / 10 arvosanan kirjalle