Pahuuden siemen

@ Emmi Mustaniemi
Pahuuden siemen (Panthomes #1) - Emmi Mustaniemi 4.34   3

Sidottu.

Tervetuloa kiehtovaan ja vanhanaikaiseen Panthomekseen – sotureiden, kuninkaiden ja maagien hallitsema rinnakkaismaailma omaleimaisine valtakuntineen odottaa yhden askeleen päässä – mutta vain jos tietää mihin astua.

Verdan valtakunnan soturit ovat pitkään nauttineet kuninkaan heille suomista etuoikeuksista, mutta käyneet pelottomasti puolustamaan Verdaa Svordoran valtakunnan vaarallista ja laskelmoivaa hallitsijaa Sorbonia vastaan. Kaksoset Merena ja Miclas Daffleur kuuluvat vanhaan ja arvostettuun soturisukuun, opiskelevat soturiakatemiassa ja ovat eläneet vain rauhan aikana. Rauha alkaa kuitenkin järkkyä, kun Verdan maalaiskylissä tuhoa aiheuttaa tunnistamaton olento. Merena sekä ystävänsä Amelia ja Dev yrittävät pyydystää petoa ja huomaavat sen olevan erityisen kiinnostunut Merenasta. Mikä olento oikein on, miksi sillä on ihmismäisiä piirteitä ja miten se liittyy kaksosiin?

Valtakunnassa kuohuntaa aiheuttaa myös voimallisen taikapeilin varkaus, johon syylliseksi todetaan kuninkaan armeijan soturi ja Daffleurin suvun jäsen, joka osoittautuu petturiksi. Merena ja Miclas kuitenkin epäilevät, että syyllinen on joku aivan muu, mutta kuka? Ovatko asiat ja ihmiset sitä miltä näyttävät ja mikä yhteys tällä kaikella on Sorboniin?

Kaikkien murheiden lisäksi Merena oppii tuntemaan Sorbonin paremmin kuin haluaisi ja saa samalla kuulla järisyttäviä uutisia taustastaan.

Panthomes – Pahuuden siemen on Emmi Mustaniemen esikoisteos.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu lokakuu 12, 2022 (Basam Books)
Tietoja muokattu lokakuu 12, 2022

Panthomes

Sarja sisältää 2 pääteosta ja yhteensä teoksia 2 kpl.

Pahuuden siemen (Panthomes #1) 4.34   3

Kirja-arviot & arvosanat

Laomedeia
Laomedeia
Arvosanat 336
Kirja-arviot 0
Viestit 0
huhtikuu 4, 2023
Antoi 7 / 10 arvosanan kirjalle
TP
TP
Arvosanat 145
Kirja-arviot 6
Viestit 39
tammikuu 4, 2023
Antoi 1 / 10 arvosanan kirjalle
T Tarina
T Tarina
Arvosanat 12
Kirja-arviot 0
Viestit 0
marraskuu 9, 2022
Antoi 5 / 10 arvosanan kirjalle