Jää jalkojesi alla

@ Josephine Lys
Jää jalkojesi alla (McGregorin klaani #1) - Josephine Lys 8.00   1

Pakahduttavaa romantiikkaa Skotlannin jylhissä maisemissa

Klaanipäällikkö Evan McAlister saa käskyn Skotlannin kuninkaalta: Evanin on naitava jompikumpi kilpailevan McGregorin klaanin tyttäristä ja näin pantava loppu vuosien klaaniriidoille. Järjestely aiheuttaa kuitenkin eripuraa muiden klaanien keskuudessa. Evan yrittää parhaansa mukaan luovia haastavassa tilanteessa, mutta vihollinen on lopulta lähempänä kuin Evan arvaakaan.

McGregorin nuorempi tytär Meg ei todellakaan aio suostua kuninkaan vaatimuksiin naimakaupoista McAlisterin klaanipäällikön kanssa ja haluaa suojella myös sisartaan Ailia. Meg punoo hullunrohkean juonen, jonka seurauksena hän päätyy McAlisterin linnaan esittämään jotakuta aivan toista kuin oikeasti on. Lopulta Meg ymmärtää, että pelissä on hänen henkensä lisäksi myös hänen sydämensä.

Josephine Lys on espanjalainen kirjailija, joka on erikoistunut historialliseen romantiikkaan. Ammatiltaan hän on juristi, mutta intohimo lukemiseen johdatti hänet kirjailijan uralle.Kirjoittamisen ja lukemisen lisäksi Lys rakastaa matkustelua ja maalaamista. Lysin McGregorin klaanista kertova trilogia vie kohtalokkaalle matkalle Skotlannin jylhiin maisemiin.


Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu marraskuu 9, 2022
Tietoja muokattu marraskuu 21, 2022

McGregorin klaani -kirjasarja

Sarja sisältää 2 pääteosta ja yhteensä teoksia 2 kpl.

Jää jalkojesi alla (McGregorin klaani #1) 8.00   1
Rakastan vain sinua (McGregorin klaani #2) 7.50   4