Karakalin voima (Purppurausvan animaagit #1) - Helena Immonen 8.34   21

Kannen kuvitus: Pasi Leinonen. Sidottu.

Kumpi on vahvempi, eläin vai ihminen?

Seikkailuja, taisteluita ja sykähdyttäviä kohtaloita – henkeäsalpaavan jännittävä sarja animaagiheimojen mailta alkaa!

Kaksitoistavuotiaana Tommon on heimonsa muiden jäsenten tavoin aika ottaa vastaan oma eläinhahmonsa ja aloittaa vaellus täysi-ikäisyyteen Purppurausvassa. Tommo saa eläimekseen karakalin eli aavikkoilveksen, mutta eläimen hahmoon tottuminen ei ole ihan helppoa. Vaikeuksissa Tommoa auttaa Aasa, joka on ilman eläinhahmoa jäänyt heimonsa hyljeksimä tyttö. Aasa ja Tommo ystävystyvät ja saavat tietää vihollislauman johtajan, Ismarin, julmasta suunnitelmasta, joka on pakko pysäyttää. Nuoret lyöttäytyvät yhteen varpushahmoisen tiedustelijan, Heddan, kanssa, ja lähtevät Ismarin luo. Kolmikon voimat punnitaan huimassa seikkailussa, jonka aikana vaakalaudalla on jopa oman heimon tulevaisuus.

Karakalin voima aloittaa koukuttavan seikkailusarjan, jossa nuorten animaagien rohkeus joutuu koetukselle, kun he joutuvat taistelemaan animaagiheimoja uhkaavaa vaaraa vastaan. Kohtalokkailla hetkillä Tommo, Aasa ja Hedda tarvitsevat sekä viisautta että vaistoja.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu kesäkuu 5, 2024 (Tammi)
Tietoja muokattu kesäkuu 5, 2024

Purppurausvan animaagit

Sarja sisältää 2 pääteosta ja yhteensä teoksia 2 kpl.

"Seikkailusarja, jossa nuorten animaagien rohkeus joutuu koetukselle, kun he joutuvat taistelemaan animaagiheimoja uhkaavaa vaaraa vastaan."

Karakalin voima (Purppurausvan animaagit #1) 8.34   21
Kokelaiden koitos (Purppurausvan animaagit #2) 8.18   17