^Tuo olisi kyllä ollut kaivattu käänne tähän sekoiluun. Jännityksellä odotan, suliko Trumpin kannatus tämän käänteen myötä Yhdysvaltojen katolilaisten keskuudessa.
Minulla on vielä ensi viikko töitä ja sitten pääsen lomalle. Huomenna saan ohjattavakseni uuden kesätyöntekijän, joka toivottavasti osaa hommat viikon loppuun mennessä. Opetin kesätyyppiä juuri ennen lomalle jäämistä myös viime vuonna ja kun palasin töihin, sanoin nuorelle neidolle, että me emme olekaan varmaan vielä tavanneet. Kyllähän lomalla muisti usein katkeaa, mutta yritän tällä kertaa pitää aivosolut paremmin kasassa.