Kategoria: Leirinuotio | 1 viesti | 18 lukukertaa
Vastannut: LordStenhammar, 05.07.2026
Mikä sinua potuttaa nyt?
19.09.2014
Niksu
Oma laiskuus potuttaa. On aikoihin eletty kun ei jaksa lukea, tai edes pelata, kirjoittaa tai ylipäätänsä tehdä mitään järkevää. Lenkkeilyä lukuunottamatta elämä on kuin jäätyneessä lasipallossa lagaamista.
20.09.2014
Piru Naiseksi
Olkoon kesä maauimalakausineen pitkä tai lyhyt, niin se päättyy joskus - huomenna.
Syksy ja talvi inhottavat minua joka vuosi yhtä paljon. Ei auta tietoisuus keikkakalenterin täyttymisestä, ei varmuus vilkastuvasta kirjoituskisaelämästä, ei uimahallien tasainen keinoilmasto. Eikä lohduta tieto siitä, että ilmastoparatiiseja lienee sittenkin aika vähän - eli vitsaus siellä, riesa täällä.
Lottojättivoitto antaisi mahdollisuuden edes harkita muuttamista talveksi suopeisiin oloihin - mutta minun ei onnistu voittaa edes arpajaisissa, joissa jaetaan kymmeniä pikkupalkintoja ja arpoja myydään muutama sata. Eilen kävi niin. Osallistuin juhliin, joissa oli arpajaiset. Muutama henkilö kasasi palkintoja arvoin jos toisinkin. Minun ainukaisessa lipussani komeili numero, jonka viereisiä noukittiin molemmin puolin mutta minun numeroani - ei tietenkään. Miten voikaan sattuma leikkiä tuolla tavoin! Ja onko mitään selitystä siihen, että jotkut voittavat arpajaisissa selvästi lähimmäisiään useammin...

Strato
StratoSukuni kirous on viimein saavuttanut minutkin, alaselkä on ollut koko päivän mukavan kipeä, kuin jotain piikkiä tunkisi nikamien väliin. Jomotusta on kaikissa asennoissa mutta kumartuminen vihlaisee erittäin ikävästi. Toivotaan että kipuilu häviää itsestään viikonlopun aikana.No ei se hävinnyt. Vähän helpotti, mutta pidempään istuessa tuntuu silti ikävältä ja välillä säteilee oikeaan jalkaan kipua. Ei mikään paras juttu opiskelijalle joka joutuu +8h istumaan päivässä...
[quote="Strato" post=20602]Sukuni kirous on viimein saavuttanut minutkin, alaselkä on ollut koko päivän mukavan kipeä, kuin jotain piikkiä tunkisi nikamien väliin. Jomotusta on kaikissa asennoissa mutta kumartuminen vihlaisee erittäin ikävästi. Toivotaan että kipuilu häviää itsestään viikonlopun aikana.[/quote]

Niksu
Vihaan epäoikeudenmukaisuutta! Se pistää niin vihaksi. Sen lisäksi halveksun heikkoja ihmisiä, jotka eivät osaa pistää pahalle kampoihin.
Ansa
Vanha Panasonic-televisio sanoi sopimuksensa irti. Kyllä se vielä toimii, mutta heikosti. Se ei vain jaksa pysyä päällä enää. Rupesi tinttailemaan tässä pari päivää sitten. Tänään sitten jaksoi olla päällä ensin puoli tuntia, sitten viisi minuuttia ja sen jälkeen, kun meinasi päälle laittaa, niin sammui heti.
Toivottavasti saisin uuden tilalle piakkoin. Haluan pelata pleikkarillakin joskus joitain pelejä. Prkl.

Piru Naiseksi
Ja äsken tämä tietsikka takkuili taas kuin ikivanha trympäävä ompelukone! Onneksi ohjelma lopulta taas käynnistyi, ja pääsen siis näkyvästi vuodattamaan pottuja.
Hidasteleva postiohjelma ahmii aikaani, jota on rajoitetusti tämän kirjaston Piihemmon kanssa. (Äsken jouduin jatkamaan varausta.) Ja vaikka aikaa sinänsä olisi, niin verkastelu kiukuttaa, häiritsee keskittymistäni. Ajatukset tahtovat harhailla, kun tuijotan tuntilasia tai palkkia näytöllä. Kun viimein saan etsimäni sivun eteeni, niin joudun komentamaan elimellisen hakukoneeni noutamaan mieleni syövereihin uponneen ajatuksen siitä, mitä minun tällä kertaa piti tällä sivulla tehdä... :roll: A-i-k-a-a k-u-l-u-u! Ja toisinaan tunnen ideoista parhaimpien katoavan ... ja vain tavanomaisuuksien jäävän.

Wanderer
Siivoaminen. Se ei potuta erityisesti nyt, vaan se ärsytttää aina. Tai ei niinkään itse siivoaminen, vaan se, että vuorokausi siivouksen jälkeen tuntuu, että ihan turha homma taas oli. Kun hinkkaa keittiön puhtaaksi ja kiiltäväksi, kas kummaa, yksi ruonanlaitto ja taas on kauhea sotku ja ei muuta kuin uudestaan siivoamaan. Jos ei tekisi mitään kotona niin olisi aina paljon siistimpää.
Kultasuu
Mua potuttaa se, että taidettiin juuri äsken saada bändin kanssa levytyssopimus. Nyt joutuu sitten varmaankin lähtemään studion, soittamaan keikoille jne jne. Ikävää.
Kirjaneito
^Tuo on kyllä mielenkiintoisin potutusviesti jonka olen lukenut
Kai saa silti onnitella?
Kultasuu
Kirjaneito^Tuo on kyllä mielenkiintoisin potutusviesti jonka olen lukenutJoo, kiitos vaan, totta kai saa onnitella.Kai saa silti onnitella?
[quote="Kirjaneito" post=21086]^Tuo on kyllä mielenkiintoisin potutusviesti jonka olen lukenut :smile: Kai saa silti onnitella?[/quote]

Joo, kiitos vaan, totta kai saa onnitella. :smile:

Ja, kyllä mä olen itsekin ihan täpinöissä asian tiimoilta, toin mun viesti oli vaan mun omaa omituista huumoria, eli kiitos vaan tosiaan onnittelusta! :smile:
The Big Bad Wolf
NETTI LAGII KUN PITÄISI SAADA LIITTEET MEILIIN MUKAAN.
Se tunne kun kuolet tähän hitaaseen yhteyteen. Ei. Netti toimii ihan okei. Ja rising. Vain meili tökkii. Kuolen.
NETTI LAGII KUN PITÄISI SAADA LIITTEET MEILIIN MUKAAN.

LunaJei
Koulussa luin välitunnilla Artemis Fowlia. Oltiin koko luokka pakkauduttu yhteen käytävään, ja yksi poika kysyi: "Miksi sä luet tota koulussa?" Ihan järkevä kysymys ja olin vastaamassa että koska tämä oli hyvä kirja, mutta eräs luokkamme tyttö avasi suunsa ensin.
"Koska sillä ei oo mitään sosiaalista elämää."
Eli se potuttaa. Ja potuttaa myös se, että se on puolitotta, ja se, että se potuttaa niin hirveästi. Argh. En saa kokeeseen luettua kun potuttaa. Siis joo, en roiku kaiket päivät kavereiden kanssa kylällä tai jossain somessa, mutta tarkoittaako se, että olen joku syrjäytynyt nuori? On minullakin kavereita! Enkä istu kaiket illat kotona pimeässä huoneessa!
Ja tosiaan, potuttaa se että olen näin herkkä. Läpällähän se varmaan sanoi, ja sanoin sille kyllä takaisinkin. Mutta jäi mietityttämään, että näkevätkö luokkalaiseni minut oikeasti jonain erakkona...

Saki
^ Mullekin on monesti sanottu samaa.
Älä jaksa välittää muiden kommenteista, teet mitä haluat ja sillä sipuli

Älä jaksa välittää muiden kommenteista, teet mitä haluat ja sillä sipuli :wink:
Ageha
^Oh, koulussa lukeminen on ihanaa. Komppaan Sakia täysin, älä anna muiden lannistaa itseäsi!

Kultasuu
Saki42^ Mullekin on monesti sanottu samaa.Joo, mäkin komppaan Sakia, turhaa välittää muiden mielipiteistä, teitpä sinä tai minä mitä tahansa niin ihmiset on aina jotain mieltä, mikä taas tarkoittaa sitä, että silloin kannattaa tehdä sitä mikä sinusta itsestäsi tuntuu parhaalta.Varsinkin ylä-asteen alussa kun luokka oli osittain uusi, mutta nykyään kukaan ei enää jaksa edes kysyä kun luen melkein aina koulussa.
Älä jaksa välittää muiden kommenteista, teet mitä haluat ja sillä sipuli
[quote="Saki42" post=21126]^ Mullekin on monesti sanottu samaa. :roll: Varsinkin ylä-asteen alussa kun luokka oli osittain uusi, mutta nykyään kukaan ei enää jaksa edes kysyä kun luen melkein aina koulussa.

Älä jaksa välittää muiden kommenteista, teet mitä haluat ja sillä sipuli :wink:[/quote]

Joo, mäkin komppaan Sakia, turhaa välittää muiden mielipiteistä, teitpä sinä tai minä mitä tahansa niin ihmiset on aina jotain mieltä, mikä taas tarkoittaa sitä, että silloin kannattaa tehdä sitä mikä sinusta itsestäsi tuntuu parhaalta. :wink:
Kattinka
Potuttaa, kun en osannut aiemmin käyttää foorumia oikein!
Jospa sitä nyt on viisaampi! :lol:
Potuttaa, kun en osannut aiemmin käyttää foorumia oikein! :blush:

Koetin kommentoida muiden lattamia viestejä, mutta onnistuinkin laittamaan ne omiksi viesteiksiin... :roll:

Muokannut Kattinka (25.09.2014)
poistettu
Tämäkin asia kyllä sellanen, että ei mitään järkeä antaa tämän ketuttaa, koska asialle ei voi mitään. Mutta keskustelun vuoksi, niin ketuttaa kun tuulee taas. Pitäisi aamulenkki tehdä, ja jos teet vaikka 60 kilsan lenkin tai 90 kilsan lenkin, niin siitä ajasta minkä normaalisti käytät siihen, voit lisätä ainakin 1/4 osan koska tuuli on niin kova.
Purje?
LunaJeiPitää sanoa vastaan. Oisit sanonut että en lukis, jos seura ois parempaa!

[quote="LunaJei" post=21122]
[/quote]

Pitää sanoa vastaan. Oisit sanonut että en lukis, jos seura ois parempaa!
Muokannut Hiistu (25.09.2014)
Piru Naiseksi
Sataa. Ja miksi tuulen tulee liittyä sateen seuraan ja haitata kulkijapolon kastumiselta suojautumista...!
Morgan Blood
Vanhasta LP-soittimestani kului neularasia loppuun. (Laitteessa oli alkuperäinen rasia, joten aika kauan on osa kestänyt. Ei aiempi omistaja tainnu olla kauhean aktiivinen kuuntelija :P). Katselin uutta, mutta täytyy sanoa, etten ole lainkaan varma, haluanko pulittaa 40 euroa opiskelijavaroista 80-luvun halppissoittimen neulaan ihan just nyt. Toisaalta kyllä sillä hankin Solstafirin uutukaisen LP-nä ja siinä tuo nojailee. Kuuntelemattomana, voi tätä sielun tuskaa :wink:
Emelie
WandererKun hinkkaa keittiön puhtaaksi ja kiiltäväksi, kas kummaa, yksi ruonanlaitto ja taas on kauhea sotku ja ei muuta kuin uudestaan siivoamaan.Hah, minulla on ihan sama ongelma. Tai no, ongelma on lähinnä se, kuka tekee sen ruuan. Meillä on jonkinlainen sanaton sopimus siitä, että mies kokkaa ja minä siivoan (taisin vetää sen lyhyemmän korren...), mutta siitä huolimatta arvostaisin, jos hän edes joskus muistaisi pyyhkiä kattilasta liedelle loiskuneet tomaattitahrat heti tuoreeltaan. Ne vaan on niin ikäviä siivottavia kuivuttuaan....
Omia varsinaisia ärsytyksen aiheita on kaksi. Ensimmäinen on jo pari viikkoa niskassa hengittänyt flunssa. Iltapäivisin ja iltaisin olen lievässä kuumeessa, mutta muuten olo on ihan hyvä. Saisi nyt päättää kumpaa tekee, menee ohi vai iskee. Kun haluaisin uskaltaa jo lähteä salille pitkästä aikaa. Toinen on sitten esteettinen ärsytys. Puunväri ja valkoinen ei vaan yksinkertaisesti minun silmissäni sovi yhteen. Ja meidän kämppä on täynnä sitä. Jotenkin niiden välinen kontrasti on liikaa (varsinkin kun puunväri on aika tummahko), mustan ja puunvärin yhdistelmä ei niin pahasti lyö päälle. Mutta tilanteelle ei vaan voi mitään. *huokaus*
[quote=Wanderer]Kun hinkkaa keittiön puhtaaksi ja kiiltäväksi, kas kummaa, yksi ruonanlaitto ja taas on kauhea sotku ja ei muuta kuin uudestaan siivoamaan. [/quote]

25.09.2014

Ihan mielenkiinnosta: Minkä sarjan kirjat ja kuinka tämä heikohko taso ilmenee?
Ageha
HiistuPS: Lukion psykologia. Ja siis kyseessä voi olla ihan vain oma asennevammani, mutta jotenkin tuntuu että kirjoissa selitetään usein asioita kertomatta niistä kuitenkaan mitään, kerran kun luin sitä otin lopulta Wikipedian esiin ja luin mainituista ilmiöistä sieltä. Se selittää monia asioita jotenkin tosi ympäripyöreästi. Sitten erityisesti tämän epäilen olevan omaa asennevammaani, mutta kirjat selittävät joitain asioita kuin oikeasti tyhmälle ja hirveästi sanoja käytetään tyhjään selittelyyn sellaisen kunnon "fakta fakta fakta fakta konkreettinen esimerkki fakta" -tyylin sijaan. Tuntuu että sisältö on tavallaan "höttöistä"; täsmälleen sama asia oltaisiin voitu selittää paljon tiiviimmällä tyylillä, ja samassa määrässä tekstiä olisi voitu avata asiat paljon laajemmin. Tämä selitys saattaa vaikuttaa nyt vähän ristiriitaiselta, mutta en oikein osaa kuvata tätä paremmin...?AgehaPotuttaa se, että psykan oppikirjamme ovat ilmeisesti heikohkoa tasoa.Ihan mielenkiinnosta: Minkä sarjan kirjat ja kuinka tämä heikohko taso ilmenee?
Plus myöskin psykologiaa (eri koulussa ja eri oppikirjoilla) opiskeleva kaverini mainitsee termejä ja ilmiöitä joista en ole koskaan kuullutkaan ja jotka hän taas on oppinut koulussa eikä sen ulkopuolella, voi toki olla että meidän kirjoissa sitten on termejä joita sen kirjoista ei löydy mutta jotenkin... epäilen? Tarkistin myös juuri oppikirjastani sen termin joka viimeksi tuli puheeksi sen kanssa ja jota en tiennyt, ja saman kurssin oppikirjassani ei löydy sitä ainakaan hakemistosta. Myönnän tosin että tarkkaa tutkimusta en sanastoasiasta ole tehnyt.
[quote="Hiistu" post=21204][quote="Ageha" post=21127]Potuttaa se, että psykan oppikirjamme ovat ilmeisesti heikohkoa tasoa.[/quote]

Ihan mielenkiinnosta: Minkä sarjan kirjat ja kuinka tämä heikohko taso ilmenee?[/quote]

Myönnän tosin että tosiaan taustalla voi olla oma asennevammaisuus ja purkauduin nettiin tekemättä huolellisempaa taustaselvitystä asiasta. :tongue:
26.09.2014
Piru Naiseksi
Tein maailmanlaajuisverkossa Kotuksen yhdyssanatestin ja totesin tietoni melko kehnoiksi. Vinkki ja linkki testiin tulivat naamakirjalaistutuiltani, jotka mainostivat onnistuneensa samassa testissä lähes sataprosenttisesti.

Minun tietoniko siis on puutteellista! Harrastan kirjoittamista. Mutta myönnän selailevani helpottuneena Kotuksen sivuja aina, kun minun pitää suoltaa jotain tärkeätä. Toisaalta on hyvä saada näin tietää, mitä ei tiedä - näin voi välttää virheet todellisessa kirjoittamis tilanteessa :grin: .
26.09.2014
The Big Bad Wolf
Luin juuri liikunnanopettajani kirjoittaman Wilma-viestin, joka kuhisi yhdys sana virheitä ja ongelmia alkukirjaimien kanssa. Jossain kohtaa sanaa "joka" oli käytetty väärin.