Leirinuotio
Vastannut JennaK · 02.10.2026 · 6 viestiä · 152 lukukertaa
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
30.06.2016
HourglassEyes
Olkapäiden/selän shiatsu -hierontalaitteen. Menneenä talvena menin ja hajotin isännän sähköisen olkalämmittimen (Olihan mun pakko maata sen kanssa sängyssä, vaikka ohjeissa siitä juurikin varoitettiin... :roll: ), joten lupasin hommata uuden. Mutta se olikin sitten helpommin sanottu kuin tehty. Loppujen lopuksi ihastuinkin tuohon hierontalaitteeseeen, jota kutsun lempinimellä "kunnon jyrä", sillä ovat muljahtelevat lihakset saaneet nyt kyytiä!
01.07.2016
Emelie
^ Mua kiinnostaisi tietää, että onko tuollaisesta laitteesta ollut apua? Minunkin pitäisi aukoa niska/hartia/selkäjumeja, mutta keppijumppa ei riitä ja soutulaitteellekaan ei aina pääse. Että pitäisikö itsekin harkita tuollaisen laitteen ostoa.
02.07.2016
HourglassEyes
Kyllä minusta ainakin on ollut hyvä. Ekan kerran jälkeen tuntui seuraavana päivänä, että olisi tullut vain vielä pahemmaksi, mutta kun heitin jyrän uudestaan olkapäille, niin johan helpotti!
03.07.2016
Mustelmann
Ostin Super Mario-pehmolelun. Se istuu nyt hyllyn reunalla ja vahtii kämppääni ilkeiden sienien varalta.
11.07.2016
Kaksi takkia....
Lontoossa spottasin Camden marketilla päin New Rock -liikkeen, joka myi myös nahkatakkeja. New Rock -kengät ovat minun suosikkejani, joten uskaltauduin kurkkaamaan heidän valikoimaansa. Löysin aivan upean maahan asti ulottuvan mustan nahkatakin, jota en vain voinut vastustaa. Takin lähtöhinta oli aivan päätön, sillä ei ollut mitään tekemistä todellisen hinnan kanssa, ja sainkin tingittyä hinnasta pois noin 70%, jolloin päästiin normaaleihin nahkatakin hintoihin. Voinee olla, että maksoin vieläkin vähän ylihintaa, mutta kyllä takki on sen arvoinen.
Suomessa päin oli sitten pakko lähteä etsimään kesätakkia reissussa kadottamani tilalle. Päädyin suosiolla ostamaan hiukan vedenpitävän takin urheiluliikkeestä, valitettavasti mustaa ei löytynyt, joten tyydyin harmaaseen. Nyt on sitten uusia takkeja, taas vaihteeksi.
Kaksi takkia....

12.07.2016
Morgan Blood
Savotan rinkka
Nyt kun opiskelijavuoden ovat suunnilleen ohi, ostin rahoillani sitä, mitä olen pitkään kaivannut: niin hyvän rinkan ettei parempaa tarvitse miettiä. Suosin putkirinkkoja ja vaikka tämä Savotan jääkäririnkka on vähän turhankin sotilaallisen näköinen, niin kyllä nämä kaikki näyttävät samalta kun on suojapussi päällä. Ja onhan se omalla tavallaan todella komea. Samantyyppistä putkirinkkaa päädyin valtiollakin käyttämään, vaikka olikin vanhempaa mallia. Muutoin samanlainen 80 litrainen saavi se oli. Onneksi joku on kuitenkin keskinyt, että "Mitäs jos tämän jäätävän pohjattoman säkin jakaisi kahteen lokeroon, jotka saa tarvittaessa yhdeksi eripöljien tavaroiden kantamiseen, ja mitäs jos laitettaisiin tähän etuosaläppään vaikka pikkutaskuja avaimille ja sellaisille?" Ulkopuolella on vain jokaisen retkeilijän vaara: läpivientikanavat, joihin saa kiinni LISÄÄ taskuja. En osta. Ainakaan tässä kussa.
Savotan rinkka

Vael
Morgan BloodSavotan rinkkaOi! Mä oon katsellut rinkkoja (en tosin juuri Savotan) sillä silmällä jo pari vuotta, "ongelmana" on vaan se, että mulla on jo ihan hyvä rinkka. Kantomukavuudessa ei ainakaan ole mitään vikaa ja 60-litraa riittää mulle, mutta taskuja on tosi huonosti eli vaan kolme, joista alimpaan on käytännössä mahdoton päästä kun rinkka on täynnä tavaraa.
Ostin myös pienemmän trangian ja uudet makuualustat, joihin saa ilmaa tallomalla niitä vihaisena.Mäkin ostin viime vuonna Expedin ilmatäytteisen makuualustan ja se on kyllä hyvä. En haluaisi turhaan sievistellä mutta mun yöunen laatu paranee kyllä huomattavasti kun on vähän enemmän ilmaa alla, varsinkin kun nukkuu maastossa useamman yön.
Mukaan tarttui myös pari teknistä t-paitaa ja lippis. Ihanaa huomata, että oma urheiluvaatevarasto alkaa pikkuhiljaa lähestyä sitä tasoa, ettei tarvitse enää ostaa uusia.
[quote="Morgan Blood" post=47011]Savotan rinkka

Nyt kun opiskelijavuoden ovat suunnilleen ohi, ostin rahoillani sitä, mitä olen pitkään kaivannut: niin hyvän rinkan ettei parempaa tarvitse miettiä.[/quote]

[quote]Ostin myös pienemmän trangian ja uudet makuualustat, joihin saa ilmaa tallomalla niitä vihaisena.[/quote]

Tänään ostin siis itse monta pussia retkiruokaa lähestyvälle vaellukselle. Valmispussit, joista ruokaa ei tarvitse laittaa trangiaan, on kyllä hävyttömän hintaisia, mutta tykkään että on myös niitä. Lisäksi tikka masala houkutteli makuna :grin:
Piru Naiseksi
Ostin halpiskaupasta paristokäyttöisen herätyskellon, joka maksoi niukasti alle vitosen. Kaunis kello on, ja lähti heti raksuttelemaan, kun sai pariston sisäänsä. Mutta muutaman päivän kuluttua huomasin: kello seisoo. Liikutin osoittimia, ja muoviaikarauta rupesi taas lonksuttamaan.
Nyt mietin, kauankohan tuommoinen epäleluepämetallikoje toimii, ja mistä koetan hankkia sille korvaajan. Moinen koristekello pitäisi palauttaa ostopaikkaan. Mutta en ole löytänyt juuri oikeaa kuittia, vaikka olin työntävinäni sen tosi varmaan talteen. :eek:
Ehkä ostan seuraavan kerran myös herätyskellon alan liikkeestä, vaikken moisesta kapineesta mitenkään halua pulittaa isoa hintaa...

Takuu tai ei, niin jopa huokean laitteen pitää toimia kauemmin kuin viikon ajan! Olen myös muistavinani, että kuittia ei valttämättä tarvita, jos pakkauksesta ilmenee ostopaikka. Kyseisen kellon tyylikäs kotelo on tallessa hintalappuineen, joka kertoo myös myymäläketjun nimen. Tuolle kotelolle löydän varmasti käyttöä, eli kuori näyttää olevan sisältöään hyödykkäämpi!:wink:

Skie
Työkaveri tilasi Taobaosta kasan viuhkoja, joista minäkin sain oman osani. Aiemmin viuhkat ovat tuntuneet lähinnä turhakkeilta tai koriste-esineiltä, mutta näissä lämpötiloissa on tullut äkkiä huomattua kuinka hyödyllisiä ne ovat melkein millaisessa ympäristössä vain.
14.07.2016
Morgan Blood
Vael, en minäkään näin isoa rinkkaa tarvitsisi, mutta lisätila ei ole haitaksikaan. Hieman ironisesti kaupunkireissulla/ Kuusamoreissulla tällainen voi tulla jopa ylipakattua, jos joudun liikuttamaan taidekrääsää tai työkaluja :D Rinkassa on kuitenkin hyvät kompressionarut, joten tyhjän tilan saa kivasti kiristettyä pois kun lähtee vaellukselle ja taakka pysyy tukevasti kasassa. Tässä tuo taskujen saavutettavuus on mietitty kivasti.
Huomenna olisi tarkoitus lähteä lyhyelle viikonlopunmittaiselle reissulle. Vähän testaamaan ja ajamaan asioita sisälle. Nuo ilmatäytteiset alustat on kyllä kivoja kun ovat kevyitä kuin mitkä ja menevät tosi pieneen tilaan. Jälleen yksi pöljä esine on vaihdettu helpompaan kannettavaan, jee!
En ole muuten koskaan testannut noita trangiattomia ruokia. Nytkin kuivaan nakkeja uunissa sillä en aina malta ostaa valmiita retkeilyprotskuja kun ne maksaa rahaa :D

15.07.2016
Vael
Morgan Blood Nytkin kuivaan nakkeja uunissa sillä en aina malta ostaa valmiita retkeilyprotskuja kun ne maksaa rahaa :DEipä ole ikinä tullut mieleen että noin voi tehdä!
Ainoa etu niissä lisää vain vesi -pusseissa on kyllä se, ettei tuu tiskiä. Trangiassa keitettävä pussipasta valmistuu kuitenkin yhtä nopeasti ja on koostumukseltaan ja maultaan ns. oikeaa ruokaa jossa on hernettä isompia sattumia :D
Ja onhan vielä tietty se hyvä puoli, ettei tule niin helposti maustettua ruokaa Sinolilla, josta kauha tai kattila on ottanut osumaa. Viime kesänä ois ehkä tullut itku, jos seurueessa ei olisi ollut ylimääräisiä ruokia mukana.
Viimeksi ostin ruoan lisäksi neonkeltaisen sadesuojan pikkurepulle ja kiinnitysremmejä.
[quote="Morgan Blood" post=47065] Nytkin kuivaan nakkeja uunissa sillä en aina malta ostaa valmiita retkeilyprotskuja kun ne maksaa rahaa :D[/quote]
Eipä ole ikinä tullut mieleen että noin voi tehdä!

17.07.2016
Kuura
Blu-ray soitin saapui vihdoin tähänkin talouteen. Vanha DVD-soittimeni otti loparit, ei löytänyt levyjä enää ollenkaan. :skull: No johan se ehti reilut 10 vuotta palvellakin. Tuli sitten tuommoinen Samsungin kapistus ostettua vajaalla 90 eurolla Gigantista. Hiukan vaatii totuttelua tuon vanhan jälkeen, mutta eiköhän siihen äkkiä totu. :smirk:
17.07.2016
FreakyMike
Viikonloppu meni Simpeleen antiikki ja keräily kesäpäivillä, missä olin myymässä takotuotteitani.
Kävin vilkaisemassa hiljaisempina hetkinä myös muidenkin kojujen tarjontaa ja ostin esimerkiksi vanhan ruotsissa valmistetun kuparisen kahvipannun, jossa tuli oma pannunalunenkin mukana, kolme 80-90 lukujen Kindermunista tullutta metallifiguuria, kullatun messinkivitjan minkä laitan myöhemmin ehkäpä johonkin steampunk-koruun ja myös yhden ruotsalaisen mitalin, missä on kohokuviona kahdella jalalla seisova aarnikotka koristeellisen vaakunan keskellä. (Meinasin sahata vaakunakohdan joskus irti taustastaan ja muokata kaulakoruksi.)

18.07.2016
Piru Naiseksi
Kaveri antoi lauantaina vinkin liikkeestä, jossa myydään kivoja käytettyjä vaatteita. (Entuudestaan tiedän kymmeniä tällaisia hankintakeitaita, mutta lisävihit huolin kiitollisena.) Niin huolin tämänkin. Rahakukkaroni ei kiitellyt...
Puin ostamani mekon eilen tansseihin. Varpaittensavaarantajia ilmaantui tyköni yllättävän lukuisasti. Näinkö käy, kun askeltensotkija, rytminrääkkääjä vaihtaa farkut leninkiin?
18.07.2016
Mustelmann
KuuraHiukan vaatii totuttelua tuon vanhan jälkeen, mutta eiköhän siihen äkkiä totu.Parempaan kuvanlaatuun onneksi tottuu hyvinkin nopeasti.
[quote="Kuura" post=47097]Hiukan vaatii totuttelua tuon vanhan jälkeen, mutta eiköhän siihen äkkiä totu. :smirk:[/quote]

Parempaan kuvanlaatuun onneksi tottuu hyvinkin nopeasti.
21.07.2016
Emelie
Käytiin Tallinnassa käsityökaupoissa. Ostin ihan valtavan määrän erilaisia lankoja, joista en edes tiedä, että pystyykö niistä tekemään mitään. :D Aluksi en osannut oikein tarttua mihinkään, kun siellä oli niin paljon kaikelaisia lankoja. Onneksi ymmärsin, että minun ei tarvitse ostaa niitä peruslankoja sieltä, jolloin kerämäärä väheni edes hitusen...
22.07.2016
Hillo
Lauantaina on veljen häät, ja niitä varten tuli aiemmin viikolla ostettua uusi kauluspaita ja pariskunnalle lahjaksi 6000 palan panoraamapalapeli (jota olivat toivoneet). Palapeli on kyllä sellainen, että alkoi heti itsellänikin tehdä mieli kasata taas kunnollista sellaista. Onneksi kämppä on sen verran pieni, ettei kuitenkaan mahtuisi rakentamaan, joten kiusaus pysynee kurissa.
25.07.2016
Nylkky
Tuli käytyä urheilijan lempikaupassa ;)
Opetus numero 1.
- Älä päästä 3 v poikaa karkkikauppaan ohjeella ota mitä haluat
Opetus numero 2.
-Toivo että henkinen ikäsi ei laske kun näet karkkien paljouden
Opetus numero 3.
- Rahaa riittävästi
Opetus numero 4.
- Muovipussi ei kestä 30 kg verran karkkeja, ota mukaan kestokassi
Tossa tai olla pääkohdat ;) rahaa paloi mutta kummapojan kanssa meillä oli mahtava päivä kahdestaan. Tuli katsottua kasa piirettyjä, syötyä hyvää ja nautittua elämästä.
Loppu osa ei kuulu tänne mutta pakko mainita. Tyttöystävälle eilen paratriathlonin MM-Hopeaa!!!
Opetus numero 1.
- Älä päästä 3 v poikaa karkkikauppaan ohjeella ota mitä haluat
Opetus numero 2.
-Toivo että henkinen ikäsi ei laske kun näet karkkien paljouden
Opetus numero 3.
- Rahaa riittävästi
Opetus numero 4.
- Muovipussi ei kestä 30 kg verran karkkeja, ota mukaan kestokassi
Tuli käytyä urheilijan lempikaupassa ;)

No karkkikaupassa käytiin kummapojan kanssa.

Opetus numero 1. - Älä päästä 3 v poikaa karkkikauppaan ohjeella ota mitä haluat

Opetus numero 2. -Toivo että henkinen ikäsi ei laske kun näet karkkien paljouden

Opetus numero 3. - Rahaa riittävästi

Opetus numero 4. - Muovipussi ei kestä 30 kg verran karkkeja, ota mukaan kestokassi

kyty
Ostin mukin jossa on dinosaurus.
Tai en oikeastaan ostanut, mutta se kai lasketaan että osallistuin kampanjaan jolla yritetään pelastaa Mongolian dinosaurusfossiilit. Heräsin vasta nyt että jäljellä on enää kuusi päivää, ja koska raha menee hyvään ja itseäni kiinnostavaan tarkoitukseen, sijoitin sitten mukiin jossa on paleoartisti Emily Willoughbyn ihana Velociraptor-kuva, vaikka muki itsessään ei ainakaan näytekuvan perusteella pahemmin miellytä silmääni.
Ostin mukin jossa on dinosaurus.

Tai en oikeastaan ostanut, mutta se kai lasketaan että osallistuin [url=http://www.gotscience.org/2016/07/velociraptor-needs-your-help/]kampanjaan[/url] jolla yritetään pelastaa Mongolian dinosaurusfossiilit. Heräsin vasta nyt että jäljellä on enää kuusi päivää, ja koska raha menee hyvään ja itseäni kiinnostavaan tarkoitukseen, sijoitin sitten mukiin jossa on paleoartisti Emily Willoughbyn ihana Velociraptor-kuva, vaikka muki itsessään ei ainakaan näytekuvan perusteella pahemmin miellytä silmääni.

Sinänsä masentavaa, että tiedettä ja koulutusta joudutaan tekemään joukkorahoituksella. :sad: Viime aikoina olen törmännyt useaan paleontologiaan liittyvään kampanjaan, ja monet eivät koskaan saa rahoitusta täyteen.
Diara
Ostin viime perjantaina koiran
Tässä vielä muutama kuva pienestä, kun niitä chätissä aikoinaan pyydettiin. Viimeisessä kuvassa mukana siideritölkki hahmottamaan pikkuisen kokoa.

Strato
DiaraOstin viime perjantaina koiranOnpas suloinen karvaturriNipsu on 9 viikkoinen bichon frise-tyttö, joka on energinen, iloinen ja hyvin tietoinen itsestään. Lisäksi pentu on erittäin reipas, ensimmäisinä öinä herättiin vain kahdesti vähän itkeskelemään vanhaa kotia. Innolla odotan, millainen neiti tästä pienestä vielä kasvaa, ja millaiseksi meidän yhteinen elämämme muodostuu.
[quote="Diara" post=47346]Ostin viime perjantaina koiran :wub: Nipsu on 9 viikkoinen bichon frise-tyttö, joka on energinen, iloinen ja hyvin tietoinen itsestään. Lisäksi pentu on erittäin reipas, ensimmäisinä öinä herättiin vain kahdesti vähän itkeskelemään vanhaa kotia. Innolla odotan, millainen neiti tästä pienestä vielä kasvaa, ja millaiseksi meidän yhteinen elämämme muodostuu.

[url=http://aijaa.com/sxHEqG]Tässä[/url] vielä muutama kuva pienestä, kun niitä chätissä aikoinaan pyydettiin. Viimeisessä kuvassa mukana siideritölkki hahmottamaan pikkuisen kokoa.[/quote]

Onpas suloinen karvaturri :wub: Itselläkin on haaveena koiranpentu, kunhan elämäntilanne sen sallii. Siihen asti ihastelen teidän muiden kuvia :tongue: