Raportoi virheistä ja anna kehitysehdotuksia
18.11.2025
Kiitos Ageha palautteesta. Onnistunee toiveet ja osa olikin jo kehityslistalla :) Palaan näihin kun saan hieman aikaa taas koodauksille.
Ageha (17.11.2025)
Edit. Ja ilmeisesti ainakaan särkynyttä sydäntä eli < ja / ja 3 ei saa laitettua viestiin ilman että se katkaisee lopun viestin sydän mukanaan pois.
Edit 2. Ja saiskohan sen jotenkin pois, että myös omat viestit aiheuttavat ketjuihin uusi viesti -ilmoituksen? Vähän hassua nähdä se vihreä ikoni omille viesteilleen, joiden sisällön on juuri kirjoittanut ja toivottavasti myös lukenutkin. :D
Edit 3. Ja nyt kun toiveissa vauhtiin päästiin niin henk.koht. musta ois kiva, jos myös yhtä vuorokautta vanhemmissa viesteissä näkyisi lähetyskellonaika, mutta tän mä tiedostan olevan henkilökohtainen preferenssi eikä mikään yleisempi käytettävyysjuttujuttu.
22.11.2025
Ageha (17. marraskuuta 2025)Ja saiskohan sen jotenkin pois, että myös omat viestit aiheuttavat ketjuihin uusi viesti -ilmoituksen? Vähän hassua nähdä se vihreä ikoni omille viesteilleen, joiden sisällön on juuri kirjoittanut ja toivottavasti myös lukenutkin. :DTämä korjattu :)
[quote=Ageha (17. marraskuuta 2025)]Ja saiskohan sen jotenkin pois, että myös omat viestit aiheuttavat ketjuihin uusi viesti -ilmoituksen? Vähän hassua nähdä se vihreä ikoni omille viesteilleen, joiden sisällön on juuri kirjoittanut ja toivottavasti myös lukenutkin. :D[/quote]
Tämä korjattu :)
23.11.2025
Ageha (17. marraskuuta 2025)Saisikos emojeja mitenkään takaisin käyttöön? Lienen ulissut tästä joskus ennenkin, mutta pelkällä hymiöpelillä jotenkin orpoa ryydittää foorumiviestejään.Emojit ovat tulossa käyttöön hyvin lähiaikoina. Viestin kirjoituksessa löytyy nyt valikosta nappi, jonka alta löytyy käytössä olevat emojit. Näitä voi jo periaattessa käyttää, mutta viesteissä emojit näkyvät vielä tekstinä, kuten
Vielä puuttuu hieman koodista, jolla nämä tekstit vielä muutetaan graaffisiksi emojeiksi. Uskoisin, että ihan tässä parin päivän sisällä nämä tulevat käyttöön.
[quote=Ageha (17. marraskuuta 2025)]Saisikos emojeja mitenkään takaisin käyttöön? Lienen ulissut tästä joskus ennenkin, mutta pelkällä hymiöpelillä jotenkin orpoa ryydittää foorumiviestejään.[/quote]
Emojit ovat tulossa käyttöön hyvin lähiaikoina. Viestin kirjoituksessa löytyy nyt valikosta nappi, jonka alta löytyy käytössä olevat emojit. Näitä voi jo periaattessa käyttää, mutta viesteissä emojit näkyvät vielä tekstinä, kuten :smile:
Tykkäykset (1): Pisania
24.11.2025
Ageha
Darkki (23. marraskuuta 2025)No nyt ehkä toimii emojitOi mikä ilon ja riemun päivä!Testailkaa ja raportoikaa jos huomaatte jotain ongelmia
[quote=Darkki (23. marraskuuta 2025)]No nyt ehkä toimii emojit :grin: Testailkaa ja raportoikaa jos huomaatte jotain ongelmia :cool:[/quote]
Oi mikä ilon ja riemun päivä! :wub: Olen kovin kiintynyt tämän sivuston emojisettiin, muistan, että aikanaan mulla oli juuri nää siniset emojit käytössä mesessäkin... :grin:
24.11.2025
Ageha (24. marraskuuta 2025)Jälleen pikkujuttu jolla ei ole laajemman käytön kannalta väliä: Taikaneuvoston kirjeet -osion kuvake näkyy muuten näin rivikäyttäjälle jatkuvan vihreänä, siellä kun tosiaan on niitä viestejä joita rivikäyttäjä ei ole lukenut eikä tule lukemaan...Korjattu emoji, sekä hyvä nosto toi Taikaneuvoston kirjeet -osio! Tosiaan vain ylläpito kun pääsee näitä lukemaan, niin turhaahan se on silloin näyttää "lukemattomia" viestejä muille käyttäjille
[quote=Ageha (24. marraskuuta 2025)]Jälleen pikkujuttu jolla ei ole laajemman käytön kannalta väliä: Taikaneuvoston kirjeet -osion kuvake näkyy muuten näin rivikäyttäjälle jatkuvan vihreänä, siellä kun tosiaan on niitä viestejä joita rivikäyttäjä ei ole lukenut eikä tule lukemaan... :smile:
muoks. Näköjään tuo pinkki rakkausemoji kutistuu käytössä, ainakin itselläni Firefoxilla. :D Eli naama on ehkä puolet normaaliemojin koosta, ja naaman yläpuolella sydämet kurottavat sille korkeudelle missä on perusemojinaaman yläreuna.[/quote]
Korjattu emoji, sekä hyvä nosto toi Taikaneuvoston kirjeet -osio! Tosiaan vain ylläpito kun pääsee näitä lukemaan, niin turhaahan se on silloin näyttää "lukemattomia" viestejä muille käyttäjille :laugh: Nyt ei pitäisi enää näkyä lukemattomia viestejä tuolla alueella, koska näitä viestejä pääsee lukemaan vain ylläpitäjät.