Risingshadow

Valinta-sarja #5 / 5 ✓
Kruunu (Valinta-sarja #5) - Kiera Cass
★ 7.06 / 63
1323344513611714879810

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Laura Haavisto. Nidottu.

Valinnassa voi olla vain yksi voittaja. Prinsessalla on vain yksi sydän.

Kun Eadlynista tuli ensimmäinen oman Valintansa järjestänyt Illéan prinsessa, hän ei odottanut rakastuvansa kehenkään kolmestakymmenestäviidestä kosijastaan. Mutta kun palatsin tapahtumat sysäävät häntä entistä enemmän huomion keskipisteeksi, Eadlyn tajuaa, että hän ei ehkä tahdokaan jäädä yksin.

Eadlyn ei vieläkään usko saavansa samanlaista satumaista rakkaustarinaa kuin vanhempansa kaksikymmentä vuotta aiemmin. Joskus sydän saattaa kuitenkin yllättää... ja nyt Eadlynin on tehtävä valinta, joka tuntuu vaikeammalta – ja tärkeämmältä – kuin hän on koskaan osannut odottaa.

Adlibris: tarkista saatavuus

ScifiNuortenkirjallisuusDystopiaRomantiikka
Julkaistu: tammikuu 25, 2018 (Pen & Paper)
Alkuperäinen nimi: The Crown
Kirja-arviot ja kommentit (4)

Kirjan tilaus

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Kirjoita vieraana tai kirjaudu sisään.
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!

Kiera Cass

Kiera Cass (s. 1981) on yhdysvaltalainen nuortenkirjailija. Hänen teoksiaan on myyty lähes seitsemän miljoonaa kappaletta.

Wikipedia (fi)

Kuva: editora seguinte/CC BY-SA 4.0

Valinta-sarja

Valinta-sarja sisältää 5 kirjaa — sarja on kokonaan valmis.

Valinta (Valinta-sarja #1)

Luinwen avatar
Luinwen
Kirjoja 234, Arviot 104, Viestit 96
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10

Mainio päätösosa Valinta-sarjalle. Suosittelen ya-kirjallisuuden faneille sekä kaikille romantiikannälkäisille lukijoille.

Lue koko arvostelu täältä: https://haaveenakirjailijanura.blogspot.fi/2018/04/kirja-arvostelu-kiera-cass-kruunu.html

24.07.2019
_kirjakeiju_ avatar
_kirjakeiju_
Kirjoja 454, Arviot 384
★★★★★★★★☆☆ 8 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

Loppuratkaisu oli jokseenkin epäuskottava ja ennalta-arvattava. Ei ollut mielestäni sarjan paras kirja. Onnellinen loppu on toki aina plussaa!

26.04.2018
jp avatar
jp
Kirjoja 58, Arviot 11
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

American mahtavan aloituksen jälkeen Eadlynin osa tässä sarjassa oli pienoinen pettymys. Kielletty rakkaus on kyllä ihana asia, mutta tarinasta puuttui se pienoinen jännitys mikä American tarinassa minua veti puoleensa. Juonen käänteet olivat yllättäviä, mutta ei mullistavia, ne olivat enemmänkin pieniä lisäyksiä tarinassa. Odotin kirjalta enemmän. Perijätär kirja oli kuitenkin ihan onnistunut, Kruunu enemmänkin tuntui pakonomaiselta lisäykseltä tarinaan. Olen silti iloinen, että sain lukea heidän tarinansa loppuun.

18.02.2018
lolde avatar
lolde
Kirjoja 184, Arviot 112, Viestit 7
★★★★★★★★★☆ 9 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

Juoni oli aika ennalta-arvattava, varsinkin lopputuloksen suhteen, mutta eipä tuo haitannut. Parin kielletty rakkaus oli niin somaa ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen, molemmat saivat sen mitä halusivat ja sarja päättyi onnistuneesti. Olin aluksi vähän pettynyt että American tarinaa jatkaa hänen tyttärensä, mutta lopputulos oli kuitenkin hyvä, American ja Maxoninkin hallitsijaelämään saatiin samalla päätös ja he saavat nauttia toisistaan.

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS | English Site
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2026 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja