Taikamajakat
Hyppää Tyrskyn kyytiin ja lähde ratkaisemaan Tuikkulahden pulmapeliä!
Vanhan Merikarhun kipparoima Tyrsky seilaa päivittäin majakkasaarille. Koulusta kesälomaileva Lauri, apupoika Ville ja tietysti Laivakissa ovat mukana miehistössä. Leppoisa tunnelma on pian muisto vain, sillä saaristolaivan reitille tupsahtaa yllätyksiä. Mitä Tuikkulahdella tapahtuu? Kuka on yrmeä nenäkäs kaveri, entä Nea Aaltolinja? Ja miksi mahtavin taikamajakka on pinteessä?
Tapahtumien tiimellyksessä sadan vuoden takaiset varjot kietovat Tyrskyn sankarit kuumottavaan sukupolvien ketjuun. Pahamaineisella Usvakarilla historian havina koukuttaa Laurin sukulaistyttöä Essiä. Mikä yhteys ikimysteereillä on taikamajakoihin, vai onko sitä
Taikamajakat on Minna Taurun esikoisteos.
Minna Tauru
Olen majakkaharrastaja sekä sivutoiminen kirjailija ja bloggaaja. Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Innostuin merellisestä miljööstä ja majakoista jo vuosia sitten. Lopulta majakkaharrastuksen pohjalta syntyi ajatus Taikamajakoista. Haluan kirjoituksillani kannustaa kaikkia ja etenkin nuoria tutustumaan majakoiden uhanalaiseen nykypäivään ja historiaan.