Risingshadow

Odota minua

Santa Montefiore
Odota minua - Santa Montefiore
ei arvioita

Alkuteos ilmestynyt 2023. Suomentanut Ulla Selkälä. Kannen suunnittelija: Sian Wilson. Nidottu.

Kukistaako rakkaus kuoleman?

Romantiikan mestarin lumovoimainen teos rakkauden kaikkivoipaisuudesta ja ihmiselämän kauneudesta.

Vuosi 1944. Surun riuduttama leski Florence Dash löytää arvoituksellisen runon vanhan kirjan sisältä. Entä jos runo onkin viesti tuonpuoleisesta hänen sodassa kaatuneelta aviomieheltään? Viisikymmentä vuotta myöhemmin Florence saa kirjeen nuorelta Maxilta, jota vainoavat oudot painajaiset ja todentuntuiset muistikuvat toisesta maailmansodasta. Max uskoo vakaasti muistavansa jonkun toisen elämän. Voiko nuorukainen olla mies, joka oli edellisessä elämässään Florencen puoliso – ja jonka tapaamista Florence on odottanut niin kauan?

”Tämä lumoava, aikakaudet ja mantereet ylittävä romanssi perustuu tositarinaan ja saa lukijan täysin pauloihinsa. Florencessa ruumiillistuu rakkauden uskomaton voima.” – My Weekly

”Kiehtova, vangitseva ja kiihkeän romanttinen seikkailu.” – Daily Mirror

Storytel

Odotusarvioni kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni
Lisää kirja luku-/hankintalistalle saadaksesi tietoa kirjan julkaisusta

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Aloita uusi keskustelu (Ei rekisteröitymistä - Vieraat tervetulleita)
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!
Muokannut 25.01.2025
Luokitus: Maaginen realismi, Historia, Romantiikka
Julkaistaan: elokuu 21, 2025 (WSOY)
Alkuperäinen nimi 'Wait for Me'

Santa Montefiore

Englantilaisen Santa Montefioren (s. 1970) nimi on laatutakuu historialliselle viihteelle. Hän on kirjoittanut yli 20 romaania, joita on myyty yhteensä yli 6 miljoonaa kappaletta ja käännetty 25 kielelle. Montefiore asuu Lontoossa perheensä kanssa.

Takaisin ylös
  • Risingshadow
  • Selaa
  • Santa Montefiore
  • Odota minua
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2025 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.

Tietosuoja