Viimeisimmät tapahtumat
Tämä kirja oli paljon parempi kuin ensimmäinen osa! Kuvitella mitä Townsend keksii muihin kuuteen osaan kolmannesta osasta (julkaistaan kesällä) tietoa: Morrigan Korppi ja hänen ystävänsä ovat selvinneet ensimmäisestä vuodesta meineikkaan seuran koulutettavina. Ja todistaneet uskollisuutensa yksikölle 919. Nyt Morrigan tapaa uuden jännittävän haasteen: Hallita meiniota joka koettaa kuluttaa häntä. Kun outo ja pelottava sairaus on tarttunut Nevermooriin ja muuttaneet tartunnan saaneet hulluiksi. Uhrien lisääntyessä paniikki leviää. Kun kaupunki jota Morrigan niin rakastaa on pelon tilassa hänelle jää vain yksi vaihtoehto: Morriganin pitää etsiä vasta lääke sairaudelle, vaikka se asettaa hänet suureen vaaraan. Ensiksi tuosta kolmannesta kirjasta "Hollowpox" kuulostaa jännittävältä. Ja nyt takaisin meinioseppään. Tämä tarina on hauska rohkea ja täynnä itseluottamusta ja pelkoa. Morriganin näyttää taas ihanasti lukijalle miltä tuntuu olla epävarma ja miten epävarmuus ei ole heikkoutta vaan voimaa. Kirjassa on lumoavia käänteitä ja se kertoo Nevermoorista kaupunkina enemmän kuin aikaisempi kirja. Meiniosepässä myös kerrotaan ystävistä ja ystävyyden voimasta. Kirja on hyvä esimerkki siitä mitä fantasia on. Ansaitsee kyllä kaikki nuo tähdet, mutta jouduin ottamaan puolikkaan pois siitä että kirja oli aika lyhyt. Muuten kyllä olisi saanut viisi tähteä:)
Tämä kirja oli todellakin yksi parhaista mitä olen lukenut. Kirja siis keskittyy Morrigan Crowhin taisi olla suomeksi Korppi (Luin kirjan englanniksi) joka siis on kirottu. Hänet viedään Nevermooriin Jupiter Pohjoisen avulla. Morriganin pitää selvitä koetuksista että pääsee meineikkaaseen seuraan. Kirja oli mielestäni todella viihdyttävä ja hauska. Tutustuin siihen juuri jonkun kirja arvostelun kautta. Päähenkilö Morrigan on kaikin puolin rakastettava. Hän on itsevarma ja rohkea. Nevermoor kaupunkina on hyvin kuvailtu ja hienosti suunniteltu. Yhden tähden annoin Morriganille, yhden Nevermoorille kolmas menee juonelle joka oli ihanasti suunniteltu. Neljäs tähti Deaukalionille ja sen henkilö kunnalle. Viides tähti kyllä jäi pois siitä että joistakin hahmoista ei kerrottu paljoa mitään. Samoin meiseustakaan. Mutta silti hahmot olivat hienoja ja olen aika varma että tulevaisuudessa kuulemme uutta Mogin äidistä. No toinen osa on luettu ja kolmas tulee ensi vuoden kesällä:)
- Members
- Isabel West Allen