Riley Charlotte - kirjahylly
Kirjamakuni juuri nyt

Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
Sain tämän kirjan lahjaksi, ja aluksi ajattelin, että tämä tuskin on kovin hyvä. Vaikka kirjassa olikin kaikenmaailman kääpiöitä, peikkoja ja rääkyjiä, se oli silti tosi hyvä. Kate, Michael ja Emma ovat 10 vuoden ajan kiertäneet orpokodista toiseen, eivätkä tiedä paljoakaan vanhemmistaan. Kate yrittää pitää sisarukset yhdessä. Kirja oli perinteisen fantasia kirjan tapainen ja henkilöt olivat aitoja ja teksti värikästäNo odotan kuitenkin innolla toista osaa , suosittelen!
Luin kirjan kahdessa päivässä ja otin sen kouluunkin mukaan:D Mukaansa tempaava kirja. Karou oli jotenkin tosi mielenkiintoinen hahmo ja oli mielenkiintoista lukea sen elämästä. Akivakin oli ihan kiva hahmo ja Zuzana varsinkin. Muutamat kohdat oli hauskoja ja toiset taas surullisia. Loppu vaan meni selaillen kun se mitä tapahtui menneisyydessä oli tylsää luettavaa. Jään kuitenkin odottamaan antaako Karou Akivalle anteeksi ja mitä muuta seuraavas kirjas tapahtuukaan.
Aivan ihana kirja! Alku oli vähän tylsähkö mutta loppua kohden vain parani. Kirja oli ihana pitkä vaikka luinkin sen lähes päivässä. Kerronta oli sujuvaa ja rentoa. Lucy oli aika hauska persoona ja sen letkautuksille sai välillä nauraa mutta joskus se oli tosi raasu. Kirja oli aivan huippu, opettavainen ja loppui tosi kivasti eli viiden tähden kirja!
Aivan yli ihana kirja, jonka takia oli lähes mahdotonta päästää sitä käsistä. Himoitsin kokoajan vain lisää ja sitten kun tuli loppu niin se oli yllätys. Onneksi Raisa lähti lopussa etsimään Mikaelia, mutta liian myöhään.;( Ja jäi vähän auki, että mikä Raisa on, vai onko sekin joku noita? Kuitenkin tosi onnistunut ja mukaansa tempaava kirja. En millään malttaisi odottaa 3 osaa koska se tulee luultavasti vasta 2014 kesän jälkeen. Mutta sitä odotellessa nautin muista lukemattomista kirjoista.
Aivan MAHTAVA! Tätä kirjaa odotin kauan ja se kyllä kannatti. Salama oli tehnyt loistavaa työtä. Faunoidijengi sai uusia tuttavuuksia: Nemon ja Edenin, jotka olivat kiehtovia sisaruksia. Oli jotenkin ärsyttävää, että Nemo veti Unnaa puoleensa, koska Unna oli Rufuksen kanssa. Ronnin ja Edenin välille kehittyi aivan yli söpö suhde, ja toivottavasti ne ovat seuraavassa osassakin yhdessä. Mutta se mitä Unna sai selville vanhemmistaan oli aika raakaa ja oli surullista, että Unna jätti Rufuksen. Ja Epilogi oli niin surullinen, että lähes itsekin itkin. Huippu kirja, joten jatkoa odotellessa luen muita lukemattomia kirjoja.
Ihana kirja, ja tosi hyvä niin nuoren kirjoittamaksi. Jossain kohdissa oli vähän sekavaa ja välillä piti pidätellä naurua. Oli kivaa, että Abigail ei tehnyt Violetista sellaista heti ensimmäisen vampyyrin syliin lankeavaa tyttöä, vaan vähän koppavan ja rohkean, joka usemmiten uskalsi sanoa mitä sylki suuhun toi. Kaspar oli myös tosi kiinnostava hahmo ja oikea kunnon vampyyri. Kirjaan on kyllä tarvittu mielikuvitusta ja paljon, joten plussaa siitä. Odotan innoissani jatkoa tälle vampyyri tarinalle.<3
Julma maa ylitti täysin odotukseni. Juoni eteni sopivaa vauhtia, eikä jääty liikaa roikkumaan. Saba oli jotenkin tosi mielenkiintoinen ja itse tykästyin häneen heti, vaikka olikin välillä vähä turhan julma Emmiä kohtaan. Kuolemanenkeli oli rohkea, julma ja aluksi kovasydäminen, joka taistelee puhahehkuisen raivon vallassa. Jack oli aivan mahtava ja ihana ja kaikkee.. Aivan ihana kirja, suosittelen kaikille!
Kielletty rakkaus roihuaa. Ihana kirja ylhäistön tylsästä, turhamaisesta elämästä ja siitä kuinka heikot sorretaan. Aria on kiva hahmo, joka on sydämellinen ja ajattelee muitakin kuin vain itseään. Hunter taas on kiehtova ja salaperäinen mystikko. Oli järkyttävää tajuta, että Arian vanhemmat ottivat häneltä muistot koska hän oli rakastunut väärään tyyppiin ja se, että he huijasivat Ariaa että hän oli ottanut hilettä ja sen takia hän ei muistanut mitään rakkaudesta Thomasia kohtaan. Tavallaan he yrittivät pakkonaittaa Arian, mikä on väärin. Kauheaa oli myös se että he yrittivät ottaa Arian muistot uudestaan koska hän rakastui uudestaan Hunteriin. Arian isä oli valmista tappamaan tämän koska rakastui mystikkoon ja isä ampui useammankin syyttömän ihmisen, kertoo että hän on julma tyranni joka tahtoo alistaa muut. Mutta onneksi myös oli sellaisia ihmisiä jotka eivät halunneet valtaa vaan ikuista tasa-arvoa. Jatkoa odotetaan innolla, ja sitten nähdään mihin Arian ja Hunterin rakkaus kantaakaan?
Ihana kirja ja kivan pitkä. Takakansi teksti oli aivan järkyttävän tyrmäävä, mutta hyvä. Karou on ihana, mutta on surullista että se yrittää vihata Akivaa. Ja se kun Akiva huomasi että Karou ei enää rakasta sitä oli sydäntä särkevää. Onneksi Akiva ja sen sisarukset yrittivät auttaa kimeerejä. Thiagon, valkoinen Susi, valehteleva nilkki oli tosi ärsyttävä ja inhottava jota olis saanut potkia persuksille. Ziri oli ihana vaikka vaikuttikin vähän poikamaiselta, harmi vaan että se oli ihastunut Karouhun jonka sydän kuuluu Akivalle. Zuze ja Mik oli söpöjä ja mahtavaa oli, että Issa palasi Karoun tueksi. Hazaelin kuolema oli surullinen yllätys. Ja oli kauheeta, että kaikki halusivat sotaa ja Karou ja Akiva olivat lähes ainoita joilla oli vielä toivoa paremmasta. Ja loppu oli kiva ja nyt oottelen innoissani mitä seuraava kirja tuo tullessaan!
Kun varasin tämän kirjan kirjastosta olin seitsemästoista joka halusi lukea sen. Totaalisen mahtava kirja. Qhuinn ja Blayn elämää oli niin ihana lukea ja olisin mielelläni lukenut enemmänkin siitä kun he vihdoin olivat yhdessä. Väärin ymmärryksiltä ei vältytty ja sydämiä lytättiin vahingossa. Assailin ja Solin juttu oli kiva bonus tarinaan ja ilmeisesti heidän suhde jatkuu seuraavassa kirjassa koska juttu jäi auki. Ja olisi tosi kiva jos Layla saisi Xcor (en muista kuinka kirjoitetaan:D) itselleen, mutta aika epätodennäköistä koska se haluaa murhata kuninkaan. Ja Trez oli niin raasu kun oli ihastunut Selenaan, mutta ei kuitenkaan ansaitsisi tätä. J. R. Ward ei koskaan petä!<3
Tätä kirjaa en suurella innolla odottanut, vaan ennemminkin halusin vain tietää kuinka Everin ja Damenin rakkaudelle käy. Täytyy sanoa että ainoastaan sarjan ensimmäinen kirja oli lupaava ja mielenkiintoinen. Useimmat keskivälin kirjat oli sumussa kulkemista. Onneksi tämä viimeinen sai kuitenkin aikaan pienen valon pilkahduksen. Joten ihan luettava tämä oli.
Aivan ihana tarina! Tätäkään kirjaa en pystynyt laittaa hetkeksikään syrjään, oli pakko lukea lähes kerralla. Jacinda on tosi kiinnosta hahmo ja will kuulostaa ihanalta. On tosi kivaa että lohikäärmeitä koskeva kirja on tehty, sellaisia kun ei kovin paljoa ole tullut vastaan. Jännittää vaan mitä seuraava osa pitää sisällään. Vatuttaa ihan hirveesti, kun seuraavia osia ei ole suomennettu. Pitää varmaan ostaa englanninkielinen versio, sen verran koukuttava ensimmäinen kirja kuitenkin oli.
- Members
- Riley Charlotte