Saavutuksia
Hyllyni tapahtumia
Aloin lukemaan tätä sarjaa vain sen takia, koska monet ovat sanoneet sen olevan paljon parempi kuin TV-sarja. Rakastan kyseistä TV-sarjaa ja mielestäni sitä ei edes voi verrata kirjoihin. Teksti oli tylsää, enkä millään olisi jaksanut lukea sitä, aina välillä jouduin pitämään tauon, että sain taas luettua muutaman luvun. Koko sarjan kumminkin luin, lukuun ottamatta tätä viimeiseksi suomennuttua kirjaa, siihen kun en enää millään saanut kerättyä innostusta.
Pidän tätä kirjaa koko sarjan huonoimpana, koska tässä oli niin paljon susista ja Jacobia. Itse olen ehdottomasti vampyyrien puolella ja lukeminen Jacobin ja Bellan yhdessä viettämästä ajasta oli ehdottomasti pitkästyttävää. Alku ja loppu kumminkin pelastivat kirjan, varsinkin viimeiset luvut olivat mieleeni.
Zsadistin menneisyys oli vähän rankkaa luettavaa, mutta siitä huolimatta tämä oli paras kirja kuudesta ensimmäisestä suomennetusta kirjasta. Bella oli aivan ihana henkilö ja heidän parituksensa oli ehdottomasti lempparini koko kirjasarjasta.