Dark Angel - kirjahylly
Kirjamakuni

Suosikkejani
Viimeisimmät tapahtumat
Odotin innolla tätä kirjaa, sillä olen pitänyt ihan alusta saakka kyseisestä sarjasta -ja tietenkin Patchista ?. Oli kyllä hieman pettymys tämä kirja, mutta saattoi johtua juuri noista odotuksistani. Oli kuitenkin kokemus seurata tätä sarjaa, sekä toivoisin tämän jatkuvan vielä :3
Ihana kirja! Olen erittäin tyytyväinen tähän :3 Varsinkin kun täydellinen Bella ja ärsyttävä Edward -Huom! omia mielipiteitäni!- eivät olleet suuressakaan osassa kirjaa. Pystyin hyvin samaistumaan Breehen, sekä pidän paljon Stephenie Meyerin kirjoitustyylistä. Haluaisin kuulla lisää Breestä, mutta harmi kun se ei käy ;<
Okei, on siitä aikaa kun viimeksi tämän luin, mutta ihana se oli -jopa niin ihana, että päätin tehdä siitä kirjaesitelmän kouluun ^^ Patch on vain jotenkin hurmaava :3 Pidin paljon kirjasta, sillä se ei ollut tyypillinen "Otan tuon pojan, sillä haluan hänet" -tyylinen, joita harmittavan monta on olemassa. Uppouduin kirjaan niin, että luin sen hujauksessa ja jäin vain odottamaan jatkoa :D
Luin tämän kirjan heti edeltävän jälkeen, sillä halusin vain lisää saada tietää :D Vaikkakin mielestäni Zoey ei ole ihanne päähenkilö, pidin kirjasta paljon. Se, että Stevie Rae ja Refaim olivat enemmän päätähtinä kuin Zoey, oli ihana piristys. Selailin jopa kirjaa eteenpäin odottaen seuraavaa kohtaa, missä heistä puhutaan. Pidän paljon tästä sarjasta, vaikkakin päähenkilö ei ole mieleeni -kuten jo mainitsinkin. Mutta edelleen kirja jäi kutkuttavaan kohtaan, ja päässäni oli vain yksi ajatus: "Haluan saada seuraavan osan." :D
Mielestäni tämä kirja oli hyvä kokemus, vaikkakin loppua kohden se meni monimutkaiseksi ja vähän sotkuisaksi. Otin tämän kirjaston hyllyltä vain mielenkiinnosta. Aluksi luin sitä mielelläni, mutta mitä enemmän loppuun päin pääsin, sitä huonommaksi kirja mielestäni kävi. Vaikka Lucian vaikuttikin mukavalta kundilta, ei ihan mieleeni ollut kaikki se sielu/suojelija-jutut sun muut. Mutta kokemus se sekin :D
Ehdottomasti ihana kirja! Olen varsin kiinnostunut Kreikan mytologiaan, minkä takia tämä kirja sopi minulle kuin nenä naamaan :D Vaikka Jason vaikuttikin aluksi täydelliseltä, oli hän ja Piper mielestäni suloinen pari :) Leosta puhumattakaan, ihana poika hänkin ? Vaikka loppu olikin vähän sekainen, pidän paljon tästä ja loputtua jäin vain janoamaan seuraavaa osaa :D
Tämä kirja ei oikein ollut mieleeni. Vaikka aloinkin lukemaan sitä mieli avoinna, kävi monimutkaiset sanat vähän päähäni ja luin vain pakosta kirjan loppuun. Tämä taitaakin jäädä viimeiseksi tästä sarjasta, sillä elokuvan katsottuani olin vain vielä sekaisemmin koko jutusta. Mutta silti Eragon ja Saphira ovat mielestäni hyvä pari :D
Luin tämän kirjan elokuvan jälkeen, sillä mieleeni heräsi kiinnostus Kreikan mytologian jumalista ja puoliverisistä. Ahmin kirjan nopeasti, vaikkakin aluksi minua häiritsi vähän poika päähahmona -tyttö kun olen. Mutta Grover ja Annabeth, sekä Clarissa toivat kirjaan väriä ja pidin siitä todella paljon. Lisäksi Percy ei ollut täyteen pakattu "kaikkitietävä" poika, vaan ihan tavallinen nuori. Luin tämän kirjan jälkeen heti seuraavan osan, sillä halusin todellakin tietää lisää ennustuksesta hänelle :D
Tämä kirja oli mieleeni :3 Pidin ensinnäkin paljon omalaatuisesta aiheesta, sillä drakeja en ole vielä missään kirjassa nähnyt ^^ Lisäksi Will salaperäisenä oli mieleeni. Tämänkin kirjan ahmin nopeasti loppuun. Lopussa hämmästyin kunnolla Willistä ja tämän verestä, mutta sitten masennuin vähän: Jacinda lähti! Ei hän mielestäni olisi saanut lähteä Willin luota! Vaikkahan ymmärrettävää se on, kun henki on kyseessä. Mutta olisi edes ottanut ihanan Willin mukaansa :< Mutta tämä kirja todellakin jätti odottamaan jatkoa.
Aluksi kun näin tämän kirjan kirjastossa, olin että "En koskaan lue tuota. Taas yksi suomalainen yrittää kirjoittaa kirjaa." Kun näin kuitenkin mainoksen kyseisestä kirjasta, kiinnostukseni heräsi ja lainasin sen heti. Luin kirjan nopeasti loppuun, vaikka alku mielestäni olikin tympivä ja vähän tökkivä -sekä perinteinen Vanhempi kuollut -tapainen. Kun Mikael kuitenkin astui kuvioon, halusin lukea kirjan nopeasti loppuun. En oikeastaan pitänyt hänestä, vaikkakin jokin hänen salaperäisyydessään ja egossaan veti minua puoleensa. Lisäksi Raisa oli mielestäni vähän lapsellinen, vaikkakin päättäväinen minkä lopusta voi huomata. Huomasin myöskin, ettei tämä kirja ole yhtään sellainen, miksi sitä luulin. Rouhiainen tosiaankin osaa kirjoittaa, eikä se ole mitään perinteistä tylsää tekstiä -ei tuo edes Twilightia mieleen vaan on sitä parempi! Jäin kuitenkin kirjan loputtua odottamaan lisää tietoa Raisan veljestä, sekä mitä hänelle ja Mikaelille tapahtuu :D
Mielestäni tämä kirja oli hyvä alku sarjalle :3 Aihe oli hyvä ja mielenkiintoinen. Vaikka aluksi alkoi Amy ärsyttämään ja Seuraaja vielä enemmän, lopulta heistä tuli mielestäni ihan mukavia. Yllätyksiä kirjassa oli pari, varsinkin se -vaikka osasinkin epäillä sitä jo-, kun Seuraaja myöntää Amylle vetäneensä hänet irti kyrolaatikosta, jäätymästä. Mutta seuraavaa odotellen :)
Minusta tätä kirjaa kuvaa vain yksi sana: Huono. Vaikka aloinkin ihan mielenkiinnolla lukea tätä, tunnelma lysähti melkein heti alkuun. Ky oli aluksi kiehtova, mutta mitä pidemmälle kirjaa pääsin, sitä huonommaksi hän tuli. Cassia puolestaan on mielestäni hemmotellun tyttösen tapainen, vaikkei sitä kunnolla olekkaan. Loppu vielä kruunasi kaiken, nimittäin päätin etten lue seuraavia osia ollenkaan. En yhtään pitänyt siitä, että Ky lähtee ja Cassia lähtee tämän perään -vaikkakin se on vain mielipide kysymys.
Pidin tästä kirjasta todella paljon. Rossi on onnistunut luomaan hienon maailman tulevaisuuteen. Oli myös hienoa, ettei Ariasta ja Perrystä tule heti rakastavaisia, vaan heidän välillään on piikittelyä. Ehdottomasti ihana kirja. Jatkoa odottaessa!
En oikein pitänyt tästä kirjasta. Alusta asti se oli mielestäni hivenen sekava, enkä oikein ymmärtänyt kunnolla mitään tästä kirjasta. Jos lukisin sen toisen kerran, saattaisin ehkä ymmärtääkkin, mutten oikein vielä tahdo lukea uudelleen tätä.
Tämä on ollut jo kauan lempikirjani Pottereista :3 Sirius on hieno hahmo ja kiinnyin häneen heti. Ankeuttajiinkin kiinnyin, vaikka aluksi ne vaikuttivat oudoilta tyypeiltä :D Kannattaa lukea!
Tämä oli vähän erikoinen kirja, ainakin minulle. En ymmärtänyt pääpointtia, vaikka se tuntuukin olevan ihan selvä. Hyvä kirja tämä kuitenkin oli, kunhan vain jaksoi lukea sitä keskittyneesti.
Pidin tästä paljon^^ Aluksi se vaikutti omituiselta, mutta se mielikuva osoitautui vääräksi. Ja vaikka siinä puhuttiin paljon verestä, ei se ainakaan minua haitannut. Kirjan luki nopeasti ja jäin odottamaan seuraavaa osaa heti :3
Tämä oli hyvä kirja^^ Pidin paljon tästä:D Vaikka välillä tipuin kärryiltä ja kyllästyin miettimään syyllistä, keksin sen lopulta ennen loppua^^ Osasi yllättää kyllä, mutta eniten pidän siitä, että Seuraaja ja Amy ovat matkalla sinne Kentairi-Maahan ;D Varsinkin kun hän saa herättää vanhempansa jäästä^^
Tämä kirja oli hyvä^^ Eritoten pidin lopusta, jossa Vastasyntyneet hyökkäsivät ja samalla Bree tuli ^^ Vaikka Bella ärsyttääkin minua vieläkin, pidin tästä melko paljon^^
Oli hyvä loppu sarjalle :D Vaikka alku oli mielestäni vähän tylsähkö, Jacobin osuus muutti kaiken :3 Ja varsinkin puolivälin jälkeen muut vampyyrit tulivat Culleneille, kirja lumosi minut :) Pidin paljon Benjaminista, Garretista ja Vladimirista ja Stefaista :3 Vähän loppu ärsytti, mutta olen tyytyväinen.
- Members
- Dark Angel