Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
Olen rakastunut, rakastunut ja vielä kerran rakastunut! Kirja koukutti heti silloin, kun huomasin sen kirjaston hyllyssä. Olen aina ollut kiinnostunut historiasta, erityisesti Egyptin, Euroopan ja Japanin historiasta. Ja tässä sitä oltiin, kirjan kanssa, jossa oli egyptiläisiä jumalia ja historiaa. Fantastic! Rakastuin heti Anubikseen, kun hän tuli mukaan. Toi mieleen Nicon, mutta hiukan varttuneena ja sillä tavalla. Tykkäsin myöskin kaksosista, erityisesti Sadiesta. Hänen veljestään en niinkään paljoa pitänyt. En pitänyt myöskään siitä työstä, josta Carter piti (joka osoittautuikin sitten vain savipatsaaksi). Mutta erittäin hyvä kirja, piti mukana alusta asti, innolla haluaisin lukea sarjan viimeisen kirjan, kunhan saisin käsiini . Halun tietää, mitä Anubikselle ja Sadielle tapahtui. :D:D He ovat vain niin hitsin suloinen pari!
Ihana kirja. Rakastuin siihen, mitä Evien ja Lendin välillä tapahtui. Se ei ollut heti muutaman luvun jälkeen, että 'rakastan sinua ah', vaan suhde eteni rauhallisesti ja normaaliin tahtiin. White todellakin osaa kirjoittaa hyvin etenevää teksti, joka pitää koukussa aivan loppuun asti. Tosin muutamissa kohdissa vähän sekosin, enkä saanut kunnolla selvää Evien ajatuksenkulusta tai Lendin taustasta, koska kaikki meni suoraan ohitse. Mutta lukulistalla tämä on, luen uudestaan ja ajattelin lukea sarjan muutkin osat, että saisi tämän vihdoin päätökseensä.
Pidin paljon kirjasta ja hahmot olivat mielenkiintoisia. Yleensä pidän melkein kaikista kirjojen naishahmoista, mutta Clary oli omalla tavallaan erittäin ärsyttävä. Jace - olen niin rakastunut häneen ja järkytyin siitä, että Clary ja hän ovatkin sisaruksia! Tosin olen tietenkin lukenut muutkin kirjat ja tiedän, mitä tulemaan pitää. En pitänyt Jocelynistä, mutta Lukeen olen myöskin niin rakastunut, että olla ja voi. Simon on sellainen perus lapsuudenystävä, tosin tässä kirjassa käy jotain sellaista Simonille, ettei sitä edes olisi osannut odottaa. Pidän myöskin Alecista ja Isabellestä, Alec on suloinen homppeli. ^^ Kirjailijan tyyli kirjoittaa on todella mielyttävä ja sarja koukuttaa heti ensimäisestä sivusta lähtien. Suosittelen lukemaan sarjan muutkin osat, vaikka et olisi tästä pitänytkään. Sarja paranee huomattavasti edetessään! Juu, ei tässä sitten muuta. Ja kirjan luinkin muistaakseni muutaman tunnin aikana ja tarkoitus olisi lukea sarja vielä kertaalleen toisiksi viimeiseen kirjaan asti, koska viimeinen kirjahan ilmestyy sitten kesällä. Sitä odotellessa!
- Members
- kpoplovercutie