Hermione Granger - kirjahylly
Kirjamakuni

Kirjoittanut 1 viestiä
Suosikkejani
Viimeisimmät tapahtumat
Loppu oli minusta aika outo. Miksi Maconin piti kuolla? Muuten kirja oli OK.
Olen lukenut sarjan kaikki osat. Kirjassa oli hyvä juoni, mutta kaipasin enemmän esim. paikkojen kuvauksia. Toisen ja kolmannen osan välillä kesti pari vuotta, kunnes kiinnostuin sarjasta uudelleen. Tästä saan kiittää ystävää joka antoi kirjan minulle lahjaksi.
Olen lukenut kerran kaikki osat. Rakastan sarjaa, mutta toinen osa oli pettymys. En tajua miksi Katniss joutuu Nälkäpeliin uudelleen.
Kirja oli aika outo. En suosittelisi tätä kellekään. Alku oli hyvä, mutta lopusta tuli paljon miinusta.
Rrrrrakastan kirjaa! Se on ihana! Suosittelen kaikille. Katsokaa myös elokuva.
Ihan OK. Joskus tuntui että juoni etenee liian hitaasti. Itse luin kirjaa lentokoneessa. Pelkään lentämistä, ja kirja tempoi mukaansa. En edes huomanut ajan kulkua.
En jaksanut lukea kirjaa edes puoliväliin. Sanat menivät ohi enkä saanut juonesta kiinni.
Ihan hyvä. Taidan lukea muutkin osat.
Kirja on kirjoitettu hauskalla tavalla. Pidin juonen kulusta, ha idea on hauska. Suosittelen tytöille!
Olen lukenut kaikki sarjan osat lukuun ottamatta kahta viimeistä osaa. Sarja on OK, Joskus vähän tylsiä. Hahmot ovat erittäin mielenkiintoisia.
Pidin kirjasta. Luin sen parissa illassa. Dahlin kirjoitus on eloisaa ja mukaansa tempaavaa- suosittelen kaikille.
Ihana rakkaustarina! Suosittelen ihan kaikille!
Aika tylsä kirja. Joissakin kohdissa juoni vain junnasi paikoillaan enkä meinannut jaksaa lukea kirjaa loppuun.
Ihan Ok. Minua häiritsi vain se, että Tuomaksen luvut olivat niin epäselviä. Niissä oli vain jotain raportteja, joista lukijalla ei ollut mitään käsitystä.
- Members
- Hermione Granger