people - kirjahylly
Lukutrendit
Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
Nappasin tämän kirjan kirjastosta, sillä ystäväni oli suositellut sitä minulle erittäin lämpimästi. Kirjan kansikin oli hieno ja takakansitekstin luettuani odotukseni olivat aika korkealla. Oli kiva, että jo kirjan alussa tapahtui hyvin tärkeitä ja kiinnostavia tapahtumia. Minusta ainakin tuntui, että kirjassa tapahtui koko ajan jotain mielenkiintoista. Pidän paljon sellaisista kirjoista, joissa keskitytään myös enemmän historiaan ja etenkin aikamatkaus on kiinnostavaa, ja myös siksi pidin tästä kirjasta.
Kirjan päähenkilö on tavallinen nuori tyttö. Olisin halunnut häneen enemmän jotain erilaisuutta vintagevaatteiden lisäksi, sillä todella monessa kirjassa on hyvin samanlainen päähenkilö: lyhyt ja itseensätyytymätön nuori tyttö, jolla on hammasraudat. Pidin kuitenkin hänen luonteestaan; itsevarmuudesta, pienestä ujoudesta ja auttavaisuudesta. Luonteeltani pystyin välillä samaistumaan häneen.
Kuitenkin tältä kirjalta odotin enemmän seikkailua ja etenkin jännitystä. Esimerkiksi kirjan teemassa tai juonessa oli jotain sellaista, minkä takia tiesin Louisen pelastuvan laivalta jo ennen, kuin se tapahtui. Jotenkin se oli vain selvää. Kirjassa olisi voinut olla enemmän jännittäviä kohtauksia tai Louisella enemmän ongelmia laivalta pois pääsemiseen.
Mutta kokonaisuudessaan pidin kirjasta paljon. Annoin tälle kirjalle neljä ja puoli tähteä, koska kirja oli alusta asti todella mielenkiintoinen, vaikka lopusta en pitänytkään paljon. Kirja oli lopetettu hyvin.
Rakastin tätä kirjaa todella paljon. Mielestäni oli hyvä, että kirja alkoi heti parijuhlan taphtumista. Kirjan edetessä en pystynyt siirtämään katsettani siitä - otin sen mukaani kaikkialle, missä kävin. Kirjassa tapahtui surullisia, hieman hauskoja, ihania ja hämmästyttäviä tapahtumia, mikä oli mielestäni hyvä asia.
Pystyin hieman samaistumaan Cassiaan, sillä olen itsekin ollut vastaavanlaisessa tilanteessa. Hän rakasti Ky'ta, vaikka Xander olikin hänen oikea parinsa. Minun kävi hieman sääliksi Xanderia, vaikka mielikuvissani Cassia ja Ky sopivat todella hyvin yhteen. Cassia otti myös suuren riskin Ky'n suhteen, mikä mielestäni oli hyvin rohkeaa. Kuka olisi uskaltanut uhmata Yhteiskuntaa?
Asiasta toiseen. En itse haluaisi, että joku muu saisi päättää tulevan aviomieheni, mitä syön, opiskelen ja teen vapaa-aikanani, etenkin milloin kuolen. Yhteiskunta on todella ankara. Varsinkin silloin, kun kansalaisilta vietiin pois omistusesineet ja vaahterat hakattiin pois. Idea on hyvä, ja onneksi tämä oli vain kirja.
Aion todellakin lukea seuraavan osan: "Rajalla". Odotan innolla, mitä Ky'n pelastattaessa tapahtuu.
Demonin merkitsemät oli mielestäni todella hyvä kirja. Heti kirjan alussa oli toimintaa, mistä pidin. Koko kirjan tärkeimmät ja mieleenpainuvimmat tapahtumat olivat aivan kirjan lopussa ja niihin verrattuna kirjan muut tapahtumat olivat mielestäni aika tylsiä. En osannut yhtään odottaa, että Nick olikin oikeasti demoni. Hän oli kylläkin jo kirjan alusta asti sellainen taisteluntahtoinen ja vakava, mutta ajatus demonista tuntui tyhmältä. Mitä mieltä te olitte tästä, ja osasitteko odottaa tällaista loppua? Kirjan edetessä huomasin, että Jamie oli kasvanut henkisesti todella paljon. En tiedä, oliko se sittenkin sen kolmannen asteen merkin syy, vai mikä, mutta verrattuna kirjan alkuun ja loppuun, Jamiesta oli tullut paljon rohkeampi. Mae taas oli koko ajan rohkea ja viisas. Hän on vahva persoona. Nyt jälkikäteen, kun miettii, niin Alan on ollut sisäisesti todella vahva ja ovela. En kyllä ehkä itse olisi pystynyt kasvattamaan Nickiä tietäen, mikä hän oikeasti oli, saatikaan pitämään sitä salaisuutena. Oli varmasti aika raskasta olla kertomatta ja matkustella ympäri maata vain Nickin takia. Minusta Nickin olisi pitänyt saada tietää aikaisemmin siitä, mikä hän oikeasti oli, mutta kirjan kannalta tapahtuma oli sijoitettu oikeaan kohtaan. Mitä mieltä te olette?
Luettuani tämän kirjan takakansitekstin, innostuin kirjasta heti. Olin saanut kavereiltani suosituksia ja he olivat pitäneet tästä kirjasta. Aloin sitten itse lukea tätä kirjaa ja petyin. Mielestäni tämä kirja oli todella tylsä ja sen takia lukeminen oli hidasta. En lukisi tätä kirjaa uudestaan.
Rakastin tätä kirjaa! Juoni ei ollut mitenkään erityinen, mutta pidin paljon tapahtumista hauskuuden ja jännittävyyden vuoksi. Taiteilijoista ja heidän töistään sai kivasti lisätietoa ja oli kiva, kun Lydia kävi myös Leonardo Da Vincin luona. Mieleenpainuvin kohta oli se, kun siihen yhteen kaupunkiin tuli tulva. Se oli jännittävä ja tapahtumarikas kohta, minkä vuoksi pidin siitä eniten.
- Members
- people