Evelynin seitsemän kuolemaa

Stuart Turton
fantasia, rikoskirjallisuus, mysteeri
Evelynin seitsemän kuolemaa - Stuart Turton7.68

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Kannen suunnittelu: David Mann. Kannen kuvat: iStockphoto/Shutterstock. Sidottu, kansipaperi.

Tällaista murhamysteeriä et ole koskaan lukenut. Kuin yhdistelmä Agatha Christien dekkareita ja Black Mirror -tv-sarjaa.

Syrjäisen maaseutukartanon tanssiaisiin kutsuttu Aiden Bishop saa kylmäävän tiedon: juhlapäivän iltana klo 23 kartanon tytär Evelyn murhataan.

Evelyn ei kuitenkaan kuole ainoastaan kerran. Kun hänet on murhattu, kartanon vieraat heräävät mystisesti aina uudelleen samaan tanssiaispäivään. Painajaismaisen kierteen katkaistakseen Aidenin on löydettävä murhaaja, ennen kuin rikosta ehtii edes tapahtua.

Englannissa vuoden parhaana esikoisena palkittu trilleri on kansainvälinen kirjatapaus. Synkkien salaisuuksien verkko vangitsee lukijan sisäänsä ensi sivusta lähtien.

Keskustelua: Stuart Turton :: viestejä 1 kpl
Arvosana kirjalle


Julkaistu: tammikuu 22, 2020
Kustantaja: Otava
Tyylit: fantasia, rikoskirjallisuus, mysteeri
Avainsanat: aikamatkustus
Alkuperäinen nimi: The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle
Arvosanalla: 7.68/10
Arvosanoja: 22
Muokattu: heinäkuu 13, 2021

Kirja-arvioita

10/10 |
huhtikuu 25, 2021 | +1
Mieltäni on helppo helliä tällaisilla mystisillä ja aivot solmuun kieputtavilla kertomuksilla. Kyseessä saattaa olla murhamysteeri muttei mikään perinteinen sellainen. Tylsiä tai edes hitaita hetkiä ei ole, sillä meno on hengästyttävän ...