Evelynin seitsemän kuolemaa

Stuart Turton
Julkaistu: tammikuu 22, 2020 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, rikoskirjallisuus, mysteeri

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Kannen suunnittelu: David Mann. Kannen kuvat: iStockphoto/Shutterstock. Sidottu, kansipaperi.

Tällaista murhamysteeriä et ole koskaan lukenut. Kuin yhdistelmä Agatha Christien dekkareita ja Black Mirror -tv-sarjaa.

Syrjäisen maaseutukartanon tanssiaisiin kutsuttu Aiden Bishop saa kylmäävän tiedon: juhlapäivän iltana klo 23 kartanon tytär Evelyn murhataan.

Evelyn ei kuitenkaan kuole ainoastaan kerran. Kun hänet on murhattu, kartanon vieraat heräävät mystisesti aina uudelleen samaan tanssiaispäivään. Painajaismaisen kierteen katkaistakseen Aidenin on löydettävä murhaaja, ennen kuin rikosta ehtii edes tapahtua.

Englannissa vuoden parhaana esikoisena palkittu trilleri on kansainvälinen kirjatapaus. Synkkien salaisuuksien verkko vangitsee lukijan sisäänsä ensi sivusta lähtien.

muokattu 24.01.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lasipalatsi (Throne of Glass, #1)Kuninkaan tahto (Keskilinnan ritarit, #3)Lohikäärmeensilmä (Dragonologia-kronikat, #1)Velhojen taistelu (Belgarionin taru, #3)Ajan suunta
Paikalla 40 vierailijaa
Uusin jäsen: touko kumpulainen
Jäseniä yhteensä: 9327