Merten kirous

Kim Forester
Julkaistaan: toukokuu 15, 2021 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Chronicles of Cavallon: Book Two
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Kaisa Ranta. Sidottu.

Suuri saaga hevosista ja ihmisistä jatkuu!

Yllätyshyökkäys Vapaakaupunkiin ja sitä seuranneet tapahtumat ovat lietsoneet Cavallonin kansat toisiaan vastaan. Ennen rauhanomaisesti rinnakkain eläneet yksisarviset, pegasokset, vedenhevoset, kentaurit ja ihmiset ovat sotajalalla.

Valtakunnan levottomuudet eivät juuri hetkauta vetehiseksi muuttunutta tyttöä Nixiä, mutta yhtäkkiä hänen uusi kotinsa, Kylmämeri, ei enää olekaan turvallinen. Meren matalikoilta vyöryy hirmuisia olentoja – puoliksi hirviöitä, puoliksi vedenhevosia – jotka levittävät pelkoa ja kauhua. Huhujen mukaan hyökkäyksen takana ovat kentaurit.

Nixi on innoissaan: onko kentaureilla hallussaan synkkää taikuutta? Hän toivoo vain yhtä asiaa: että voisi muuttua takaisin ihmiseksi. Ja sen takia hän on valmis jopa pettämään pelastajansa.

Cavallonin kronikat on neliosainen vauhdikas eläinfantasiasarja, jonka takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners. Merten kirous on sarjan toinen osa.

muokattu 13.10.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Taivasklaanin kohtalo (Soturikissat-erikoisseikkailut, #2)Viimeinen toivo (Soturikissat: Tähtien enne, #6)Pitkätähden kosto (Soturikissat-erikoisseikkailut, #6)Kertomuksia klaaneista (Soturikissat-novellit, #2)Pegasosten  viha (Cavallonin kronikat, #1)
Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: Sander Jyrisaly
Jäseniä yhteensä: 9863