Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut TheBookWorm - 5.0

enkelit kuin rinkelit...on hauskaa leikkiä ajatuksella: että keskellä tätä "ooämgee musta tulee isona vampyyri/ihmissusi"-aikaa, on tämä kirjan aihe niin uusi ja synkkä, että kirjaan on vain pakko tarttua. tässä kirjassa on myös tuoretta se, että tässä päähenkilönä ei ole tyttö, joka joutuu valitsemaan rakkauden tai normaalin elämän. tai maailman pelastamisen vai oman Patchinsä. kyse on Noran elämästä ja synkästä rakkaussuhteesta joka saa sinut kiljumaan niin ilosta, surusta kuin järkytyksestä. luen tämän yhdeksi parhaimmista kirjoista tämän Meyerin aikaansaamansa villityksen aikana.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Väristys (Väristys, #1)Ruska (Kuura-trilogia, #3)Epäilys (Houkutus, #3)Illallinen vampyyrin kanssaLiekki (Liekki-trilogia, #1)
Paikalla 21 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384