Tässä uusi vihje:
Tässä uusi vihje:

[i]Joskus kun Y oli paikalla, X saattoi kysyä: "Isä, sano minulle mitä on kukkulan tuolla puolen?" Ja jos kalastaja oli huonolla tuulella, hän antoi pojalle korvapuustin ja käski tämän syventyä töihinsä. Mutta jos hän oli sopuisilla mielin, hän sanoi: "Voi poikani, älä anna typerien kysymysten hämmentää mieltäsi. Näet muuan runoilijoistamme on lausunut: 'Uutteruus on vaurauden lähde, mutta hän ken utelee seikkoja, jotka rivät häntä koske, hän luotsaa mielettömyyden purtta kohden köyhyyden karikoita.'"[/i]