Ensin olin ihan että yhyy taas kirja jota en tiedä ja sit että eiku täähän onkin se. Jee! Seuraavaksi:
- Ei tällaista bändiä, Y oli varma. - Se haluaa jonkun vi-... vi-...
- Virallisemman? tarjosin. Ihailin kuitenkin Y:n sitkeyttä. Hän sentään yritti.
- En ole ihan varma, haluanko teidän bändiin enää itsekään, X sanoi, - mutta voin kysyä Z:lta. Katotaan sitten.
Hän poistui päätään pudistellen.
Tajusin, että oli korkea aika hankkia kitara. Bändistä saattaisi tullakin jotain.
- X siis lupasi tulla basistiksi, totesin Y:lle.
- Joo. Eikö se jo riittäiskin? Etkö sä voi laulaa samalla kun soitat kitaraa?
En ollut ajatellut niin pitkälle, mutta epäilin sitä.
- Jos Z tulisi bändiin, niin se voisi laulaa, huokasin.
Y naurahti.
- Tietenkään se ei tule. Se on niin...
(Nimet muutettu!)

[i]X kuunteli Y:tä ja minua hieman hämmentyneen oloisena ja sanoi sitten: - Mä en tiedä, mikä teitä vaivaa, mutta kyllä Z haluaa. Se etsii bändiä.
- Ei tällaista bändiä, Y oli varma. - Se haluaa jonkun vi-... vi-...
- Virallisemman? tarjosin. Ihailin kuitenkin Y:n sitkeyttä. Hän sentään yritti.
Hän poistui päätään pudistellen.
- X siis lupasi tulla basistiksi, totesin Y:lle.
- Joo. Eikö se jo riittäiskin? Etkö sä voi laulaa samalla kun soitat kitaraa?
En ollut ajatellut niin pitkälle, mutta epäilin sitä.
- Jos Z tulisi bändiin, niin se voisi laulaa, huokasin.
Y naurahti.
- Tietenkään se ei tule. Se on niin...
- Mä ymmärsin jo. Mutta mä en voi laulaa, ettekä varmaan sinä ja X:kään. Meidän pitää laittaa ilmoitustaululle lappu. Pidetään koelaulutilaisuus. Kaikkihan nykyään haluaa laulajiksi.[/i]

(Nimet muutettu!)