Kategoria: Konepaja | 442 viestiä | 216,8 t lukukertaa
Vastannut: kirill potemkin, 19.04.2026
Randomi jutusteluketju
02.09.2014
Strato
punnortOlen miettinyt ideaa sellaisesta yhdistetystä uima- ja jäähallista. Talvella se olisi uimahalli, ja kesällä uima-altaat jäädytettäisiin niin, että niiden päällä pystyisi luistelemaan. Mitä mieltä olette ideasta?Näin äkkiseltään tuntuisi, että semmoisen vesimassan jäädytys vie aika paljon energiaa. Vai olisiko tarkoituksena luistella siellä pohjalla tai peittää jollain levyllä joka jäädytettäisiin? Silloin se voisi toimiakin, tosin vaatinee aika ison uima-altaan
[quote="punnort" post=19919]Olen miettinyt ideaa sellaisesta yhdistetystä uima- ja jäähallista. Talvella se olisi uimahalli, ja kesällä uima-altaat jäädytettäisiin niin, että niiden päällä pystyisi luistelemaan. Mitä mieltä olette ideasta?[/quote]

Näin äkkiseltään tuntuisi, että semmoisen vesimassan jäädytys vie aika paljon energiaa. Vai olisiko tarkoituksena luistella siellä pohjalla tai peittää jollain levyllä joka jäädytettäisiin? Silloin se voisi toimiakin, tosin vaatinee aika ison uima-altaan :smile:
02.09.2014
Echramath
pihlajapuuMihin lukko ajon ajaksi
Lisäksi tajusin jälkikäteen, että kuljetin osan matkasta käsissäni melko raskasta rengaslukkoani, mikä on voinut myös aiheuttaa tuon... (kun en ole sille pyörän sarvikkoa fiksumpaa paikkaa vielä keksinyt, kun satulan "tolppaan" kiinnitettynä hankasi rungosta maalia pois..)
Emelie: Joo, häntäluu todellakin tulee herkästi kipeäksi. :D Ongelmaa alkoi ilmetä vasta, kun isä avuliaasti meni vaihtamaan vanhan, pienen osuman ottaneen satulani johonkin Biltema-yksilöön...Sopiva satula kannattaa kyllä etsiä, niistä kun ei kovin paljoa voi sanoa, kun sopiva löytyy testaamalla omaan persaukseen. Sukupuolimäärite on kait aika olennainen, kun lantiokin on eri tyyppinen, eli naisten satulat on erikseen.
Omana mielipiteenäni satulan pitää olla kova. Ei tässä käytössä tietenkään Perkeleen Kova, joka vaatisi käyttämään arkenakin pehmustettuja ajohousuja, muttei myöskään semmoinen iljettävä muljuva sohva. (Charge Spoon sopii persaukseni alle)
[quote="pihlajapuu" post=19897]
[/quote]

[url=http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/topic.php?id=3981]Mihin lukko ajon ajaksi[/url]

[quote]Emelie: Joo, häntäluu todellakin tulee herkästi kipeäksi. :D Ongelmaa alkoi ilmetä vasta, kun isä avuliaasti meni vaihtamaan vanhan, pienen osuman ottaneen satulani johonkin Biltema-yksilöön...[/quote]

03.09.2014
Athilora
punnortOlen miettinyt ideaa sellaisesta yhdistetystä uima- ja jäähallista. Talvella se olisi uimahalli, ja kesällä uima-altaat jäädytettäisiin niin, että niiden päällä pystyisi luistelemaan. Mitä mieltä olette ideasta?Mielestäni idea on muutamastakin syystä aika heikko. SUomessa on kasvava määrä ihmisiä, jotka eivät välitä talviurheilusta mutta nauttivat uinnista, joskaan eivät luonnonvesistössä. Lisäksi uima-altaan ja jääkiekko/luistelu-kaukalon vaati tila ja muoto ovat sen verran erilaisia, että ongelmia syntyy väkisinkin.

03.09.2014
Saki
Ihan näin päällisin puolin kuulostaa hyvältä idealta mitta kun alkaa syvällisemmin miettimään niin vähän vaikeutuu. Niin ison vesimäärän jäädytys olisi kallista. Altaan muoto olisi väärä ja uimahalli ei oikein muutenkaan sovellu jäähalliksi kun muutkin tilat ovat erilaiset. Ehkä voisi kuitenkin onnistua, jos tätä tarpeeksi mietitään.

Tavallista hiljaisempaa on.
Minä istun junassa ja mietin, mitä kaikkea olen mahdollisesti unohtanut ja mahdollisesti kumpaan päähän rataa... Tähän mennessä olen keksinyt vasta t-paidan ja juomapullon. (Niin, ja semmoisen termarimukin, jossa voisi kuljettaa soppaa. En tosin ole varma, onko meillä edes semmoista. muoks Ja juusto! Pahus..)
^ Tai kaikki valmistautuvat niin innoissaan uuteen alkavaan viikkoon, etteivät nettiin ehdi? :wink: Tavallista hiljaisempaa on.

Minä istun junassa ja mietin, mitä kaikkea olen mahdollisesti unohtanut ja mahdollisesti kumpaan päähän rataa... Tähän mennessä olen keksinyt vasta t-paidan ja juomapullon. (Niin, ja semmoisen termarimukin, jossa voisi kuljettaa soppaa. En tosin ole varma, onko meillä edes semmoista. [i]muoks [/i] Ja juusto! Pahus..)
HourglassEyes
Jep. Koneelta on tullut oltua pois melkein koko päivän; kävin pihalla nauttimassa auringosta ja sen jälkeen olen pitkästä aikaa rentoutunut pitkäaikaisprojektini, 1000 palaisen Nene Thomasin kanssa. Aloitin viimeinkin uusintakierroksen Buffy'n kanssa ja tunnin päästähän tuleekin jo Doctor Who. Agents of S.H.I.E.L.D kin palailee tänään tauolta... Leppoisa sunnuntai! :cheesy:
Gissa
Strato
Mulla on ollut kauhean tylsä viikonloppu, piti olla kaikennäköstä hommaa, mutta ne peruuntu joten nyt ei eilen ja tänään ole ollut mitään muuta tekemistä kuin pelailla ja roikkua koneella, mikä ei pidemmän päälle ole kovin mielekästä. Onneksi alkaa arki ja opintoja tulee lisää ja pääsee taas liikkumaan enemmän.
[quote="Gissa" post=20164]Hippa vaan ja auringonsäteiden täyteistä sunnuntai-iltaa itse kullekin. Olen aiemmin käynyt "Risingilla" lukemassa mielipiteitä ja kirja-arvostelua niistä teoksista joita olen ollut ostamassa omaksi. Kuluneella viikolla sain aikaiseksi ihan regattua ja nyt olenkin sitten ammentanut päivitäin itseeni tätä maailmaa.[/quote]

Tervetuloa :smile:

Athilora
GissaHippa vaan ja auringonsäteiden täyteistä sunnuntai-iltaa itse kullekin. Olen aiemmin käynyt "Risingilla" lukemassa mielipiteitä ja kirja-arvostelua niistä teoksista joita olen ollut ostamassa omaksi. Kuluneella viikolla sain aikaiseksi ihan regattua ja nyt olenkin sitten ammentanut päivitäin itseeni tätä maailmaa.Tervetuloa mukaan vain.
Tuli käytyä saunomassa potentiaalisessa tulevaisuuden anoppilassa. Se poreamme on jo kannustetta tarpeeksi mennä leijonan luolaan.

Tervetuloa mukaan vain.

08.09.2014
Rasimus
1 kirja, 890 viestiä
"HourglassEyes"Agents of S.H.I.E.L.D kin palailee tänään tauolta... Leppoisa sunnuntai! :cheesy:Huomasin tuon vasta kun tylsistyneenä tein kanavatsekkiä, ja ihmettelin että Foxilla oli menossa jakso, jota en muistanut koskaan nähneeni. Eipä ollut tv-lehdessä mainittu asiasta sanallakaan
Hyvä, jos nyt oli ensimmäiset uudet jaksot. Itse pelkäsin missanneeni neljän jakson putken jo viime viikonloppuna. Nyt jäikin vahinko vain pariinkymmeneen minuuttiin.

[quote="HourglassEyes"]Agents of S.H.I.E.L.D kin palailee tänään tauolta... Leppoisa sunnuntai! :cheesy:[/quote]

Huomasin tuon vasta kun tylsistyneenä tein kanavatsekkiä, ja ihmettelin että Foxilla oli menossa jakso, jota en muistanut koskaan nähneeni. Eipä ollut tv-lehdessä mainittu asiasta sanallakaan :evil:

08.09.2014
Strato
RasimusJoo, tuntuu kauheen ensimmäisen maailman ongelmalta: liikaa aikaa pelata :lol: Onhan se tosi kivaa puuhaa ja välillä ei muuta kaipaakaan, mutta on se mukava tehdä jotain muutakin"Strato"tänään ole ollut mitään muuta tekemistä kuin pelailla ja roikkua koneella, mikä ei pidemmän päälle ole kovin mielekästäMitä? Tietokonepelaaminen on elämän korkein päämäärä! Haaveileen siitä ihanasta hetkestä, kun voi irtisanoa itsensä kokonaan irti palkkatyöstä, elää pelkillä säästöillä, ja keskittyä vain kaulaparta kasvaen tuntemattomien pikseleiden haukkumiseen n00beiksi :cheesy:
[quote="Rasimus" post=20187][quote="Strato"]tänään ole ollut mitään muuta tekemistä kuin pelailla ja roikkua koneella, [b]mikä ei pidemmän päälle ole kovin mielekästä[/b][/quote]

[/quote]
Joo, tuntuu kauheen ensimmäisen maailman ongelmalta: liikaa aikaa pelata :lol: Onhan se tosi kivaa puuhaa ja välillä ei muuta kaipaakaan, mutta on se mukava tehdä jotain muutakin :wink:
10.09.2014
Pisania
10.09.2014
Athilora
PisaniaTulipa haikea olo tänään kun näin miten osaa henk. koht. historiastani revittiin maan tasalle. Lapsuuden aikaisen kotitienooni vanha kirjastorakennus, jossa siis asioin koko ikäni ja olin aikuisena töissäkin, sai purkutuomion jo joitain vuosia sitten mutta nyt se on viimein pantu käytäntöön. Kävin myös natiaisena talon toisessa päässä aamupäiväkerhossa useita vuosia. Paljon on aikaa siis tullut kyseisessä pytingissä vietettyä. Jos tarpeeksi kauan elää, ei jonain päivänä ole omasta eletystä elämästä jäljellä kuin muistot. Jos niitäkään. Tekisi mieli parkua.Samalta minusta tuntui, kun kotikirjastoni poistettiin käytöstä ja rakennus siirtyi yksityisiin käsiin. Ehkä alas repiminen on vielä astetta pahempi kokemus.
[quote="Pisania" post=20249]Tulipa haikea olo tänään kun näin miten osaa henk. koht. historiastani revittiin maan tasalle. Lapsuuden aikaisen kotitienooni vanha kirjastorakennus, jossa siis asioin koko ikäni ja olin aikuisena töissäkin, sai purkutuomion jo joitain vuosia sitten mutta nyt se on viimein pantu käytäntöön. Kävin myös natiaisena talon toisessa päässä aamupäiväkerhossa useita vuosia. Paljon on aikaa siis tullut kyseisessä pytingissä vietettyä. Jos tarpeeksi kauan elää, ei jonain päivänä ole omasta eletystä elämästä jäljellä kuin muistot. Jos niitäkään. Tekisi mieli parkua.[/quote]

Puolikuu
Athilora
PuolikuuOlen eilen ja tänään paloitellut eläimiä. Eilen leikkuupöydällä oli hummeri, joka oli aika helppo käsitellä ravunsyöntikokemusten perusteella. Äsken paloittelu oli vähän hardcorempi, sillä kyseessä oli kokonainen kaniini. Mitähän seuraavaksi? Ehkäpä kanan kynintä?Kenguru? Kengurun liha on varsin maukasta, joskin niiden metsästysluvat Suomessa lienevät vähän kiven alla.
[quote="Puolikuu" post=20403]Olen eilen ja tänään paloitellut eläimiä. Eilen leikkuupöydällä oli hummeri, joka oli aika helppo käsitellä ravunsyöntikokemusten perusteella. Äsken paloittelu oli vähän hardcorempi, sillä kyseessä oli kokonainen kaniini. Mitähän seuraavaksi? Ehkäpä kanan kynintä?[/quote]

Puolikuu

15.09.2014
Athilora
PuolikuuKannattaa varata iso pakastin.Knox GargolKenguru? Kengurun liha on varsin maukasta, joskin niiden metsästysluvat Suomessa lienevät vähän kiven alla.Kengurua olisi toki hauskaa joskus maistaa ja lisäksi se olisi loistavaa jatketta hyppivien eläinten sarjassa! Stockmannilta sai ainakin joskus kengurua, ei tosin kokonaisena... Sikahan olisi kyllä ihan hyvää, kokonaisesta sellaisessa ainakin olisi syömistä pitkäksi aikaa.Mut joo, miten olis sika?
[quote="Puolikuu" post=20420][quote="Knox Gargol" post=20414]Kenguru? Kengurun liha on varsin maukasta, joskin niiden metsästysluvat Suomessa lienevät vähän kiven alla. :wink: Mut joo, miten olis sika?[/quote]

Kengurua olisi toki hauskaa joskus maistaa ja lisäksi se olisi loistavaa jatketta hyppivien eläinten sarjassa! Stockmannilta sai ainakin joskus kengurua, ei tosin kokonaisena... Sikahan olisi kyllä ihan hyvää, kokonaisesta sellaisessa ainakin olisi syömistä pitkäksi aikaa. :smile:[/quote]

Kannattaa varata iso pakastin.
17.09.2014
^ Oottelemme jännityksellä, millaiseksi olennoksi muuntaudut.

^ Oottelemme jännityksellä, millaiseksi olennoksi muuntaudut. :smile:

Athilora
SweexNniin elikkäs en keksinyt parempaa paikkaa ilmoittaa profiiliuudistuksistani kuin tämän ketjun eli ilmoitetaans täällä :lol: Aion siis uudistaa profiiliani, vaihtaa nikkini ja hahmokuvani. (Allekirjoituksen jo vaihdoin mutta väliaikaisesti) Vaihdan ne tänään tai huomenna illalla kun aikaa on. En tykkää nikistäni ja hahmokuvan vaihdan ihan vain muutoksen halusta jos joku kysyy :DToivottavasti et muuntaudu tunnistamattomuuteen asti. :)
[quote="Sweex" post=20515]Nniin elikkäs en keksinyt parempaa paikkaa ilmoittaa profiiliuudistuksistani kuin tämän ketjun eli ilmoitetaans täällä :lol: Aion siis uudistaa profiiliani, vaihtaa nikkini ja hahmokuvani. (Allekirjoituksen jo vaihdoin mutta väliaikaisesti) Vaihdan ne tänään tai huomenna illalla kun aikaa on. En tykkää nikistäni ja hahmokuvan vaihdan ihan vain muutoksen halusta jos joku kysyy :D[/quote]

Toivottavasti et muuntaudu tunnistamattomuuteen asti. :)
Ansa
Jo kolme eri opettajaa on luennoinut meitä Google Driven ihanuudesta ja sen ominaisuuksista. Tämän päivän kyseisellä luennolla en ollut mukana, mutta kuitenkin, kyllä ne ominaisuudet tiedetään. Toivottavasti ei tule enempää selitystä joltain neljänneltä opettajalta, miten hyvä Drive on.

Rasimus
1 kirja, 890 viestiä
Mä taas voisin luennoida yleisesti kaikkien pilvipalveluiden ongelmista ja alivertaisuudesta verrattuna tavaran omalla koneella pitämiseen.
Tulee mieleen tiedon säilyvyys kolmannen osapuolen palvelimilla (tästä on jo maailmalla ollut ongelmia), tiedon yksityisyys ja hakkereiden välttäminen (tästäkin on jo maailmalla ollut ongelmia), palvelun saatavuuden luotettavuus (tästä on meitin firmassa ollut ongelmia!). Ja Googlen tapauksessa on vielä muistissa Googlen ilmoitus siitä, että materiaalin säilyttäminen niiden palvelussa ei ole minkään tekijänoikeuslain alaista.

Saki
HiistuÄäähh olin ihan kokonaan unohtanut tuon :D
Ja:IivariToisaalta voit vain kirjoittaa tuonne Nimimerkin takana -osioon oman esittelyaiheesi, ja sillähän se tiedotuskin hoituu samalla
[quote="Hiistu" post=20520]
Ja:

[quote="Iivari" post=19552]Toisaalta voit vain kirjoittaa tuonne Nimimerkin takana -osioon oman esittelyaiheesi, ja sillähän se tiedotuskin hoituu samalla :tongue:[/quote] :wink:[/quote]

Ääähh olin ihan kokonaan unohtanut tuon :D
Saki
Noniin sainkin nämä uudistukset tehtyä jo tänään
Noniin sainkin nämä uudistukset tehtyä jo tänään :cool: Nikki on niin tuttu että laitoin sen tännekkin ja löysin myös tämmöisen hienon hahmokuvan joka sopii tänne :wink: