Moonlord avatar
Vastannut: Ageha, 19.04.2026

Randomi jutusteluketju

20.09.2014
Rinja avatar
NiksuItse jouduin kuitenkin taannoin poistumaan eräältä foorumilta (ei liittynyt kirjoihin) koska siellä oli niin kamala tunnelma ja ala-arvoista käytöstä. Sen jälkeen kun kirjauduin Risingille, saatoin vain hengähtää huojennuksesta. Täällä en ole ikinä nähnyt törkeää käytöstä ja ihmiset ovat enimmäkseen asiallisia. Toivottavasti asia on näin myös jatkossa. *koputtaa puuta*
Toki Risingillakin on ehtinyt pyörähdellä vähemmän asiallista porukkaa kun näin monta vuotta ollaan keretty olla pystyssäkin, mutta epäasiallisuuksiin on aina ylläpidon taholta puututtu. Eiköhän sama linja säilyne jatkossakin :smile: Myös silloin on usein lähtenyt käyttäjälle viestiä, jos esitetään vahva mielipide (esim. "tää kirja oli ihan paras lukekaa kaikki tää" tai "tää oli ihan täyttä kakkaa hyi yök") mutta täysin ilman perusteluja. Sellaiset ovat aika hedelmättömmiä etenkin keskustelunaloituksina toimiessaan.
21.09.2014
Rasimus avatar
1 kirja, 890 viestiä
Sitten pitää vielä lisätä, että ihmiset yleensä mukautuvat ilmapiiriin. Risingilla ei esiinny samanlaista ns. perseilyä kuin muilla foorumeilla, joten käyttäjät eivät sitten sellaiseen syyllistykään, koska se tuntuisi täysin paikkaan sopimattomalta. (Yrittäjiä silloin tällöin on, mutta he eivät täällä kauan viihdy vaan lähtevät ilman bannejakin)

En tiedä enää kun en muista nähneeni (tai muista enää nickkiä), mutta taannoin täällä itseasiassa asioi erittäin hyväkäytöksinen veikko, jonka kuitenkin tunsin erään toisen foorumin ammattitrollina. Ero käyttäjänä oli kuin yöllä ja päivällä. Foorumi oli luonnollisesti sellainen vähän kovanahkaisempien sisäpiiri-ihmisten paikka.
21.09.2014
Pisania avatar
Pappani lahjoitti minulle tänään kolme Misha-karhu -figuuria. Yksi niistä on keraaminen (omistin jo ennestään pienemmän samanlaisen), kaksi muuta jotain "sametti"päällysteistä vaahtomuovia/kumia ja niillä on kirjavat nauhat vöinä ja metalliset olympiarenkaat solkina. Olen aina ollut varsin tykästynyt kyseiseen nallukkaan, se on olympialaismaskottien ykkönen. Miksi sen jälkeen edes vaivaannuttiin keksimään uusia? Tätä nostalgian määrää... En voi lakata hypistelemästä pehmoista kontiota. :smile:
23.09.2014
Strato avatar
Pitäisi luokitella huomiseksi 20 galaksia. Tässä tulee kestämään kauan, koska olen menossa ekassa, enkä osaa päättää näenkö siinä tiettyjä ominaisuuksia vai en :lol:

Huomenna pitäisi esitellä muulle ryhmälle omat luokittelut, joten siitä vähän lisää paineita hyvään suoritukseen...
24.09.2014
Ageha avatar
Olen aika ylpeä henkisestä kasvustani internetissä: näin viestin, joka meni pahasti tunteisiini mutta sen sijaan että olisin heti vastannut tulikivenkatkuisesti, sekavasti ja loukkaantunein tunneargumentein vedin vain syvään henkeä ja totesin että nyt ei onnistu ja jätin vastaamisen myöhemmäksi. (Pitää vain sitten oikeasti muistaa kirjoittaa se vastaus... :roll: )

Ja harmistunut kun koulun koneet eivät osaa avata Risingin chattia. :'D
25.09.2014
Celestine avatar
Onko jotenkin epänormaalia, että itkee Pikku Kakkosrn ohjelmalle? :roll:
25.09.2014
Puolikuu avatar
CelestineOnko jotenkin epänormaalia, että itkee Pikku Kakkosrn ohjelmalle? :roll:
Ei! :smile: Ainakin itse olen itkenyt joskus Muumeja katsoessani, aikuisena. Myöskään piirrettyjen katsominen tässä iässä ei ole epänormaalia, ainakaan jos minulta kysytään.
HourglassEyes avatar
Nope :wink:

Puolikuu Myöskään piirrettyjen katsominen tässä iässä ei ole epänormaalia, ainakaan jos minulta kysytään.
Koskaan ei ole liian vanha piirretyille. Me ostetaan paljon piirrettyjä ihan vain omaksi iloksemme. Ah, :heart: Megamind! :heart:
Olisikohan ollut viime sunnuntai aamuna, kun telkasta tuli vanhoja Kelju K. Kojootti pätkiä. Pistää aina nauramaan. Ei ole piirretyt enää niin kuin ennen...
poistettu avatar
Aion syödä puuroa hillolla. Sitten lähteä ulkomaille shoppailee ruokaa ja nauttia VAPAUDESTA!
Strato avatar
Joku on saattanu näitä nähdäkkin, mutta on aika hauskoja sarjakuvia :cheesy:

27.09.2014
Dragonil avatar
Katsoin vuorokauden sisään koko ensimmäisen kauden Psycho-passia, ja olen tällä hetkellä henkisesti murtunut. Seuraavalla kerralla varmistan, että anime jota alan katsomaan, on varmasti edes jotenkin iloista katsottavaa...
02.10.2014
Ageha avatar
Menossa on pahimman luokan identiteettikriisi, toisaalta taas sama identiteettikriisi on kuplinut kaiken alla jo hyvin pitkään. Kyseenalaistan kaikki motiivini jotka vain jaksan, paitsi kun olen liian väsynyt ja kykenemätön ajattelemaan mitään mihinkään suuntaan. On vaikea käyttäytyä aikuisesti missään asiassa vaikka joissain pitää (vastuu omista teoistaan on asiana ihan hyvä). En jaksaisi ottaa vastuuta, tekisi mieli vain käpertyä nurkkaan ja odottaa että joku tulee tekemään puolestani kaiken ja selittämään minulle että mitä oikein tapahtuu.

Viime viikot olen jollain ihmeellä jaksanut olla vahva mutta romahduksia on alkanut tulla ja argh en tiedä. Pitäisi tehdä niin paljon asioita. Enkä oikeastaan enää edes haluaisi käpertyä nukkumaan mitä normaalisti tahtoisin, koska yleensä vähemmän kypsä ratkaisuni kaikkeen oli mennä nukkumaan ja nähdä unia riippuvuuteni kohteesta koska tuli kiva ja lämmin olo, jee... :roll: Mutta tosiaan, pitäisi ottaa yhteyttä tanssikouluun että jos aloitan kesken kauden niin mitä teen etenkin kun en ole aiemmin tanssia harrastanut, sen lisäksi pitäisi hankkia passi, nettipankkitunnukset ja vähän kaikki mikä on tässä jäänyt hankkimatta. Kaverisuhteiden luominen irlkin voisi olla aika kiva.

Olen tosin päättänyt aloittaa siitä tanssista. Ja ehkä ihmissuhteiden luomisesta/parantamisesta.

Ps. Olenko koskaan maininnut miten paljon rakastan Risingin hymiöitä? Kaverini joskus vuonna -08 kopioi ne itselleen meseen ja oli ihanaa kun sain ne kopioitua itsellenikin ja käyttöön mesessä. x)
08.10.2014
Celestine avatar
Tajusin äkkiä tänään saniksessa, että mikäli John Lennon eläisi, hän täyttäisi huomenna 74 vuotta. Mua alkoi itkettää kauheasti. Lepää rauhassa John, missä ikinä oletkin.
08.10.2014
punnort avatar
Vielä yksi keksimäni korttipeli on päässyt pagatin tietokantaan.

09.10.2014
Strato avatar
Dragon Age: Origins on nyt saatavilla ilmaiseksi rajoitetun ajan. DLC:t eivät kuulu tarjoukseen.

Origin
09.10.2014
Metusalem avatar
"Strato"Joku on saattanu näitä nähdäkkin, mutta on aika hauskoja sarjakuvia :cheesy:

Sarah's Scribbles
Kiitos linkistä! Joidenkin strippien kohdalla tuntuu, että tuohan on kuin suoraan minun elämästäni. Minulle kävi tismalleen näin kummipoikani kanssa vähän aikaa sitten. Ja tämäkin tuntuu niin todelta (vaikka onkin tietysti hiukan kärjistetty).
Muokannut Metusalem (20.10.2014)
12.10.2014
Metusalem

Sarah's Scribbles
Ohoho joo komppaan, ihania. :cheesy: Samaistun. Moneen. Paljon.

Lisäksi, minulla on Rising-identiteettihämmennys. En tiedä mihin se etenee.
Ageha avatar
Ilmeisesti valloitan tämän ketjun yksikseni. :grin: Tuplapostaus.

Toissapäivänä tuli lunta ja nyt sataa. Otan kyllä sateen mieluummin vastaan, en kaipaa talvea tänne vielä! Hrr. :huh:

Olen tässä sadepäivän kunniaksi vaellellut ympäri Risingiä vieläkin enemmän kuin tavallista (mikä on jo saavutus sinällään). Ehkä alan päästä riehumisen makuun Hiistun toivomalla tavalla? :tongue: Minulla on Rising auki tällä hetkellä... hmm... kahdeksasa välilehdessä, jos chatti lasketaan mukaan. Voisin ehkä tästä innoittautuneena tehdä sadepäivän ratoksi keskustelun ihmisten tavoista selata Risingiä (ja nettiä yleensä), ellei tällaista keskustelua täällä vielä ole. :cheesy: On ehkä taas menossa yksi niistä päivistä kun en vain käsitä miten kenelläkään voi olla koskaan tylsää kun aina voi tehdä jotain, etenkin jos on internet! ...toisaalta taas joinain päivinä koen itsekin oloni iha nyhtä tylsistyneeksi kuten kaikki normaalit ihmiset joskus, en tiedä mitä tämä ailahtelu on. :roll: <- Ihan aiheesta kukkaruukkuun, tämä on muuten lempihymiöni koskaan ikinä!
Strato avatar
Mulla on tänään ollut niin tylsää, että imuroin ja rupesin lukemaan tenttiin joka on vasta viikon päästä...

Puolikuu avatar
Strato Jännästi tossa imurissa on olevinaan portaaton säätö, mutta oikeasti siinä on vain kaksi imutehoa: ei ime ja imee kuin musta aukko. Hieman hankaloittaa mattojen imuroimista kun ne matot lähtee aina mukaan :cheesy:
Itse oon usein ihmetellyt, että mitä ihmeen ideaa noissa imurien järjettömissä imutehoissa on. Matot tosiaan lähtee mukaan ja imuri melkein tarttuu lattiaan. Siis millaisiin imurointitaroeisiin tämä on suunniteltu? Tosin tulee pakostakin mieleen usein imuroidessani pyörittelemäni ajatus siitä, voisiko silmänsä imuroida irti.
The Big Bad Wolf avatar
Ageha avatar
The Big Bad WolfTuli yllättäen kova ikävä vanhalle foorumille. Hengaan viestiarkistossa ja nostalgioin.
Tsih, kuinka sattuikin. Chatissa on tänään jaettu linkkejä viestiarkistoon, lueskelen juuri risingparittomien deittitopiikkia. :lol:

Mutta olemmeko me Rising vai emmekö ole! Olemme me.
20.10.2014
Formaldehyde avatar
StratoJostain syystä sunnuntait on mulla aina semmosia, että mitään ei jaksa tehdä eikä jaksa keskittyä mihinkään ja sitten on tylsää kun ei muka ole tekemistä.
Minä inhoan jostain syystä sunnuntai-päiviä. Olen miettinyt johtuuko se siitä, että seuraava päivä on maanantai ja kohdistan vain inhoni väärin, mutta ei, kyllä se johtuu ihan sunnuntaista itsestään.

Ageha :roll: <- Ihan aiheesta kukkaruukkuun, tämä on muuten lempihymiöni koskaan ikinä!
Minun suosikkini ovat :grin: ja :tongue: . :wink:
21.10.2014
Formaldehyde avatar
23.10.2014
Ageha avatar
FormaldehydeMeitä näkyy olevan täällä kirjoilla 4999 kappaletta, risinglaisia on siis liki viisituhatta! :eek: Melko mukavasti.
Tässä [strike]kolmen[/strike] kahden päivän sisällä on mennyt viisi tuhatta rikki. :smile:

Huih, mummolassani on jo lunta enkä muistanut pakata talvitakkia koska meillä kotona ei vielä ole. :tongue: Äiti vähän naljaili sitä kun lukiolainen ei vielä ymmärrä että pohjoisemmassa on kylmempää... :lol: