Moonlord avatar
Vastannut: Ageha, 19.04.2026

Randomi jutusteluketju

26.11.2014
Rinja avatar
^ Huhhuh, jopas on tosiaan tuote :roll: Onko tämä pizza kuitenkin sen verran perinteinen, että se on suolainen? No, suolainen ja makea täydentävät usein toisiaan hyvin. Siitä en kuitenkaan mene arvailemaan mitään, kuinka hyvin vaahtokarkin rakenne toimii pizzassa.
26.11.2014
Strato avatar
Kyllä se vaikutti siltä, että siinä on juustot ym. muut pizzan ainesosat normaalisti. Ehkä se yhdistelmä sitten niille lapsille sopii paremmin kuin aikuisille.
29.11.2014
Strato avatar
Nuorruin tänään vajaa 10v verran. Huvikseni kasvattelin marraskuun aikana itselleni kokoparran, joka ilmeisesti vanhensi minua sen 4-5 vuotta. Nyt totesin, että se näyttää turhan epäsiistiltä ja hetken trimmailtuani ajoin sen lähes kokonaan pois. Nyt kun on posket ja ylähuuli sileänä näytän joltain 17 kesäiseltä klopilta :lol: en meinannut tunnistaa itseäni kun katsoin peiliin.
02.12.2014
Puolikuu avatar
Olen viimeisen viikon ajan seurannut jokseenkin hupaisaa sähköpostitse käytävää farssia. Olin ehdolla HYYn edarivaaleissa ja huomasin, että minut olikin lisätty hyy-edari-sähköpostilistalle vaikken tullut valituksi. Ajattelin kuitenkin, että voisi olla hauskaa seurata mitä HYYssä tapahtuu.

Nyt listalle on alkanut satelemaan viestejä tyyliin "haluan pois listalta" ja närkästyneitä "älkää spämmätkö vaan ottakaa yhteyttä ylläpitäjään"- viestejä. Ja taas lisää näitä listaltapoisto-toiveita. Olikohan HYYn pääsihteeriltä kuitenkaan kovin viisas idea lisätä jokainen ehdolla ollut (627 kpl) sähköpostilistalle. :tongue:
Ageha avatar
^No, mahtaa häntä ainakin nyt kaduttaa. :tongue:

Minua syvästi hämmentää se, että Risingin läsnäololista on mennyt epäjärjestykseen. :shock: Ekaksi luulin että jostakusta verrattain uudesta on tehty admin kun punaista näkyi listan alapäässä kunnes aloin lukea nickejä ja hämmennyin lisää kunnes ymmärsin että ne on sekoitettu. :lol:
Rinja avatar
Ageha avatar
Rinja^ Ei niitä ole sekoitettu, vaan nyt ne päinvastoin ovat paljon informatiivisemmassa järjestyksessä :wink: Eli ylimpänä ovat ne, jotka ovat viimeisimmäksi tehneet sivustolla jotain.
Eli vähän kuin mitä paikalla tapahtuu mutta paljon salatummin!

Mutta höh [sub]en minä halua nähdä itseäni aina ylimpänä ja uliuli.[/sub] ...okei oikeasti on kyllä ihan hauska. :smile: [strike][sub]Sisäinen stalkkerini nauttii, kiittää ja kuittaa.[/sub][/strike]
Tapsa avatar
Strato avatar
TapsaEn minä ole tehnyt mitään mutta näen silti itseni ylimpänä. Näkeekö jokainen itsensä ylimpänä?
Mä näen itseni kanssa ylimpänä, eli varmaankin siinä on joku tämmöinen juttu.
punnort avatar
Viimeisin toimenpide on sen sivun lataaminen, jolla lista näkyy. Koska lista päivittyy pelkästään sivua ladatessa, on oma sivun lataaminen aina viimeisin toimenpide.
05.12.2014
Pianisti avatar
Random filosofiaa tähän väliin:

Teoria laiskuudesta

Yleinen käsitys on, että se on laiska, joka jättää hommat viime tinkaan. Tämä pitää paikkansa, mutta on vain osa totuudesta. On nimittäin toisen lajin laiskuutta, jota usein erehdytään luulemaan ahkeruudeksi.

Älä kuvittele olevasi ahkera ja tunnollinen, kun teet läksysi/työhommasi heti kotiin päästyäsi. Olet oikeasti yhtä laiska kuin se, joka hoitaa ne viimeisenä iltana. Laiskuus on vain käänteistä: siinä missä viime iltaan jättäjä ei jaksa tehdä niitä aikaisemmin siksi, koska vielä ei tarvitse, sinä et jaksa tehdä niitä myöhemmin, joten teet ne heti.

Itse harrastan molempien lajien laiskuutta. Maanantaina annetut läksyt, joiden on oltava tehtynä perjantaiksi, teen torstaina. Mutta jos minun täytyy viikonloppuna siivota huoneeni, haluan tehdä sen mahdollisimman pian, vaikka aikaa olisi enemmänkin.

Kuka sitten on oikeasti ahkera? Siinäpä kysymys.
Saki avatar
Tähtiin kirjoitettu virhe sai minut ajattelemaan filosofisesti. Filosofisuus on mukavaa. Pitäisipä useammin lukea vähän tuollaisia "ei niin jänniä" kirjoja. Todellakin laittoi ajattelemaan, että entä jos olisikin parantumattomasti syöpäsairas. Elämää enää vähän jäljellä. Maailmassa oikeasti on vakavasti ja parantumattomasti sairaita, eikä heitä enää mikään voi auttaa. Pitäisi olla kiitollinen terveydestään.
Puolikuu avatar
Itsenäisyyspäivä! Ja täällä ei ole itsenäisyyspäivän chattia tai suosikkipresidenttiäänestystä?! Siis, miten vietätte itsenäisyyspäiväänne? Katsotteko linnan juhlia vai oletteko menossa luokkaretkelle lähiöstä linnaan? Kuuluko Tuntematon sotilas perinteisinne?

Itse ajattelin katsella ainakin osan juhlista portviiniä siemaillen. :smile: Ylioppilaiden soihtukulkueessa olin muutama vuosi sitten, hieno kokemus, mutta ei tässä säässä kiinnosta. Koska unohdin käydä eilen kaupassa, illallisena on mahdollisesti juhlaisaa hernekeittoa. :cool:
Strato avatar
Eipä oikeastaan tule juhlittua. Linnanjuhlat on tylsää katseltavaa ja Tuntematon Sotilas on tullut katseltua turhan monesti.

Päivä on lähinnä mennyt ohjelmoinnin parissa, tasan viikko aikaa saada lopputyö valmiiksi niin vähän pakko. Myöhemmin korkkaan oluen ja rupean lukemaan tähtitieteen tenttiin.

Hyvää itsenäisyyspäivää kuitenkin niille jotka sitä juhlii.
HourglassEyes avatar
Itsenäisyyspäivän aamu meni pientä joulukoristelua tehdessä; eli askartelin joulutonttuja. Iltapäiväksi appiukko tuli käymään tekemään ja tehtiin ruokaa yhdessä. Katseltiin Tuntematon tottakai, se on traditio. Kummityttökin tuli yllätysvierailulle! :heart: Ilta meni toisen tradition parissa, linnan juhlien kättelyä katsellessa ja pukuja arvioidessa samalla lahjoja paketoiden! :smile: Huomenna paluu "arkeen" ja töihin - mutta se on vasta huomenna!

Nuo kaksi, Tuntematon ja pukujen kritisointi ovat olleet monen viime vuoden aikana perinne. Ihanaa että YLE näytti Tuntemattoman taas päivällä!
Kirjaneito avatar
StratoLinnanjuhlat on tylsää katseltavaa
Niin samaa mieltä, mutta minusta juuri se on juhlien idea :lol: Jotenkin nautin siitä sohvalla loikoilusta ja kuoliaaksi pitkästymisestä. Aina välillä on hienoja tai karseita pukuja joita voi puida tai kiinnostavia henkilöitä, joiden haastattelut kuulee mielellään.

Meillä ei kotona ole kovin kummoisia itsenäisyyspäiväperinteitä niitä linnanjuhlia lukuunottamatta. Tänä vuonna olin kuitenkin kaverini kanssa Tampere Filharmonian itsenäisyyspäivän konsertissa. Oli kyllä uskomattoman hieno konsertti! :heart: Kappaleista mieleen jäi tietenkin Sibeliuksen Finlandia ja myös Valse Triste, joka on minulle rakas kappale. Rouvali oli myös mahtava niin kuin aina. :wink:
13.12.2014
Strato avatar
Jännästi huomaa, miten oma mielipide asioihin on muuttunut vuosien saatossa. Tein äsken kylmästi päätöksen, etten edes rupea lukemaan huomiseen tenttiin, koska siinä on niin paljon osattavaa, että yksi päivä ei siihen riitä. Käyn siis rauhassa uusimassa sen keväällä. Tämä mahdollistaa kahteen muuhun tenttiin valmistautumisen, jotka todennäköisesti pääsen läpi niihin käyttämälläni ajalla.

Ei lukiossa olisi ollut tämmöinen mahdollista, olisin stressannut ihan liikaa kokeen väliin jäämisestä, vaikka olisikin ollut täysin perusteltua :smile:
HVM avatar
PuolikuuMinun pitäisi kirjoittaa tekstianalyysiessee Liisa Ihmemaassa- kirjasta. Oon ehkä outo, mutta kuulun (ilmeisesti vähemmistöön), joka ei juuri pidä kirjasta. Minusta se on jotenkin ahdistava, suuri suosio oikein aukene.
Periaatteessa sinun kannattaa kirjoittaa tekstianalyysi puhtaalta pohjalta. Käyt sitten myöhemmin lukemassa vaikka wikistä minkä ikäisestä seurasta herra Carroll piti.

Strato... Käyn siis rauhassa uusimassa sen keväällä. Tämä mahdollistaa kahteen muuhun tenttiin valmistautumisen, jotka todennäköisesti pääsen läpi niihin käyttämälläni ajalla...
Juuri näin, sen sijaan jos tämä muuttuu suuntaan äh tenttejä kyllä tullee aina lisää... Niin se ei ole hyvä;) (Tästä huolimatta valmistuin)
Kirjaneito avatar
^Voin nähdä tulevan itseni tuossa tilanteessa :wink: Olen jo lukiossa huomannut esimerkiksi matikan kanssa, kuinka tavoitteet eivät aina ole niin korkealla ja sitä oppii olemaan itsellleen armollisempi. Kaikkea ei tarvitse osata ja pitää panostaa siihen mitä pitää itse tärkeänä. Kokeita en kuitenkaan vielä halua jättää väliin, sillä haluan päästä kursseista eroon.

Näiden ylevien sanojen jälkeen voinkin sanoa, että minulla on huomenna psykan koe, enkä tiedä osaanko vai en. Kyllä minä jotain ympäripyöreää osaan selitellä, mutta meääh, en tiedä. No, onneksi meidän psykan opettajalla ei ainakaan minun mielestäni ole kovin tiukka arvostelu, joten koenumerot ovat yleensä iloisia yllätyksiä. (Kirjoitin kakkoskurssin kokeen kuumeessa asenteella "nyt kirjoitan tämän sivun loppuun niin pääsen pois" ja olin varma, että olin kirjoittanut elämäni kaksi huonointa esseetä. Sain kympin. :lol:) Huomenna on onneksi viimeinen koe ennen joulua, eikä edes iltapäivällä mitään kokeen jälkeen. Jos olen siis nopea, saatan päästä koulusta jo kymmenen maissa :cheesy: Ja sitten ei tarvitse tehdä MITÄÄN.

Joo en tiedä oliko edes järkevä viesti, nukuin viime yönä liian vähän ja voisin mennä jo nyt nukkumaan... Aamulla kirjoittelin pirteänä hissan kokeessa kuinka Kustaa Vaasa oli merkittävä hallitsija :tongue: No, kaipa se hyvin meni.
Strato avatar
KirjaneitoKokeita en kuitenkaan vielä halua jättää väliin, sillä haluan päästä kursseista eroon.
Tää on juuri tätä läpipäästävien kurssien maksimoimista mitä koitan tehä :wink:
Tosin ei se lähelläkään kaikilla näin mene, olin vain alkusyksystä vähän turhan ahne kurssien kanssa kun en tiennyt mitä jättää pois :cheesy: nyt se sitten vähän kostautuu... mutta mikäs tässä, lomalle pääsee riippumatta siitä miten noi tentit menee.
20.12.2014
Celestine avatar
Katsoin tänään vanha Myyrä-videon endimmäistä kertaa pitkään aikaan, ja pitää sanoa, että ehkä suloisin lastenohjelma koskaan :heart:
20.12.2014
21.12.2014
Celestine avatar
21.12.2014
Celestine
HVMhttp://naurunappula.com/1226734/yllatyskaanne.gif
:shock: :sad:
Oikeasti Krtek-sarjassa Myyrän jäniskaverit ovat kuin Star Trekin (TOS) punapaitaiset turvamiehet, eli kulutustavaraa. Olemme ilmeisesti vain saaneet nauttia Ylen tai jonkin muun kukkahattuorganisaation sensuroimasta Myyrästä :P

Aihetta sivuten (Ja aikaisempaan Liisa Ihmemaassa juttuun viitaten):
[video width=425 height=344 type=youtube]kEOkYzN-xaA[/video]