Kategoria: Teatteri | 896 viestiä | 197,4 t lukukertaa
Kategoria: Lukusali | 123 viestiä | 81,4 t lukukertaa
Vastannut: Mustelmann, 30.06.2026
Randomi jutusteluketju
Ageha
^Juh, tosin nimellä Hitler ja vähän eroavilla säännöillä. :cheesy: Mutta perusidea oli juuri tuo. Meni melko hilpeäksi siinä kohden kun ässistä tuli mm. kielto käyttää yksikön ekaa persoonaa ja etunimiä ja käsky sanoa oikealla puolella istuvasta jotain positiivista aina vuoronsa lopuksi. :eek: "Korhosen mielestä Hämäläinen on hyvä halaamaan"
Edit1: Meillä siis kuningattaren nostaessaan sai valita jostakusta itselleen orjan, jonka piti omien juomistensa lisäksi juoda aina kun orjuuttajakin joi (orjia kerrallaan läsnä yksi eli aina kun kuningatar nousi uudestaan, edellinen orja vapautui). Kuningas oli kysymysmestari, näitäkin yksi kerrallaan perissä ja jos kysymysmestari kysyi jotain ja hänelle erehtyi vastaamaan, joutui juomaan (jos tajusi ja huusi itse "kysymysmestari!" kysymysmestari joutui juomaan).
Jätkä oli never have I ever, seiska kuului samaan kuin kortit 2-6 (ja päinvastoin eli punainen itselle, musta muille), kasi oli putous, ysi tai kymppi oli kategoria eli piti nimetä kategoria (esim. Harry Potter -hahmot, Aasian maat, viskimerkit) joita lueteltiin peräkkäin aina yksi kunnes joku ei lopulta keksinyt enää uutta ja toinen taas oli että tarinaa sana kerrallaan, mutta piti muistaa kaikki edelliset sanat eli jos unohti muiden sanomat jutut joutui juomaan. Ja lisäksi perusyksikkö oli kolme hörppyä.

20.10.2015
Ageha Edit2: Lisäksi angstangst profiilitietojen tietoja itsestäni -kohta (tai mikä sen nimi nykyään lieneekään) on liian lyhyt tarpeilleni. /3Tuo angstin aihe onneksi on poistumassa sitten sivuston uudistuksen myötä, kun omaan kirjahyllyynsä pystyy jatkossa kirjoittamaan itsestään esittelytekstiä, oikein sydämensä kyllyydestä.
Jos tulee jollain mieleen vielä jotain juttua, joka nykyisillä sivuilla ei toimi tai voisi toimia paremminkin (tai puuttuu kokonaan), kannattaa siitä käydä pikaisesti kertomassa tuolla ketjussa: Tulossa uudistettu Risingshadow.fi .
Tuo pidempi itsensäesittelymahdollisuus sai sekin alkunsa käyttäjältä saadusta palautteesta, joten palautetta kannattaa antaa ja toiveita esittää, josko vaikka toteutus onnistuisikin.
[quote="Ageha" post=39194] Edit2: Lisäksi angstangst profiilitietojen tietoja itsestäni -kohta (tai mikä sen nimi nykyään lieneekään) on liian lyhyt tarpeilleni. /3[/quote]

Tuo angstin aihe onneksi on poistumassa sitten sivuston uudistuksen myötä, kun omaan kirjahyllyynsä pystyy jatkossa kirjoittamaan itsestään esittelytekstiä, oikein sydämensä kyllyydestä. :wink:

Jos tulee jollain mieleen vielä jotain juttua, joka nykyisillä sivuilla ei toimi tai voisi toimia paremminkin (tai puuttuu kokonaan), kannattaa siitä käydä pikaisesti kertomassa tuolla ketjussa: [url=http://www.risingshadow.fi/forum/ilmoitukset/2448-tulossa-uudistettu-risingshadow-fi]Tulossa uudistettu Risingshadow.fi [/url].

20.10.2015
Muistattehan myös [url=http://www.risingshadow.fi/forum/nimimerkin-takana]Nimimerkin takana[/url] -alueen, jossa voi kertoa itsestään niin runsaasti kuin haluaa. :wink:
Ageha
^Hih juu, mutta olen tullut nuoreksi jälleen ja rinnassani sykkii mielihalu täyttää koko tila lainauksilla biisien lyriikoista, mutta sinne ei mahdu kuin tuo yksi. :cheesy: :sad: Tavoitteenani siis olisi että nuo "oikeat" esittelyni koostuisivat vain omista jutuistani.
06.11.2015
Emelie
Kappas, Night Visionissa menee leffa Emelie. Pitäisiköhän käydä katsomassa.
Tuon sivun kuva on aika provosoiva, omalla vastuulla.
Kappas, Night Visionissa menee leffa [url=http://www.risingshadow.fi/forum/satama/179-randomi-jutusteluketju?start=580]Emelie[/url]. Pitäisiköhän käydä katsomassa. :tongue: Tuon sivun kuva on aika provosoiva, omalla vastuulla.
08.11.2015
Kävimme tänään isänpäivälounaalla mun porukoilla. Paikalla oli myös molemmat veljeni avokkiensa kanssa, ja on tavallaan hauskaa, että kaikki meistä ovat löytäneet mukavat ja hyvin myös keskenään toimeen tulevat puolisot. :smile:
10.11.2015
Puolikuu
En tiedä miten mua huvittaa niin paljon tuo maitokahvitreffit. Siis onko tämä joku itseironinen juttu vai mikä? Kuka nyt oikeasti sopii maitokahvitreffit??!
edit: hieno kuvalinkki ei toimi, joten.
edit: hieno kuvalinkki ei toimi, joten.
En tiedä miten mua huvittaa niin paljon tuo maitokahvitreffit. Siis onko tämä joku itseironinen juttu vai mikä? Kuka nyt oikeasti sopii [i]maitokahvi[/i]treffit??!

edit: hieno kuvalinkki ei toimi, [url=https://www.flickr.com/photos/79919797@N03/22526577039/in/dateposted-friend/]joten.[/url]
Muokannut Darkki (21.02.2017)
11.11.2015
Ageha
Unirytmi ei toimi ja olen kipeä ja ei olisi tilaa olla kipeä kun pitäisi hirmuisesti tavata ihmisiä ja ohohups miitti viikonloppuna. Ajattelin tässä aiemmin, että olisi ollut hirmu kivaa kulkea Oulusta Helsinkiin tyttöystävää tapaamaan, mutta sitten tajusin että olen itse asiassa kotikaupungissanikin perillä suht myöhään puhumattakaan sitten jostain Helsingistä. Ja ma aamuna pitäisi muutenkin herätä aikaisin kouluun, joten jos olen aamulla eri kaupungissa kuin kouluni pitää herätä oikeasti joskus aamuyöstä. :tongue:

Mutta kaiken kaikkiaan elämä on kivaa ja lisäksi sain eilen vihdoin ripustettua huoneeseeni verhot. :heart: [sub]Meni siis tosiaan sellaiset neljä kuukautta kun elin ilman kun en saanut ripustettua niitä...[/sub]
21.11.2015
Emelie
Aamulla Helsingissä oli perussyksyinen sää: tuulista, vilpoista, märkää ja pimeää. Junassa istuessa noin tunnin matkan päässä pohjoisen suuntaan Helsingistä aloin kyseenalaistaa, että kuinka fiksua oli laittaa jalkaan melko tasapohjaiset syyskengät ja ottaa takkivalinnaksi nahkatakki. On sitä lunta kyllä sellainen määrä maassa, että melkoisen talvisissa fiiliksissä mennään...
26.11.2015
Mustelmann
Elämää ghetossa: Heräsin yöllä epämääräiseen mekastukseen, kun naapuruston romanisankarit iloitsivat elämästä pihamaalla alkoholin avustuksella. No eipä siinä mitään, onhan kevyt juhliminen sallittua. Mutta kuullessani äänekkään räjähdyksen päätin jo mennä katsomaan ikkunasta, mitä on meneillään. Näky oli mieltäylentävä, kun parkkipaikalla roihusi henkilöauto kuin juhannuskokko. Pian paikalle saapuivatkin paloauto ja poliisi. Hieman siinä riideltiin ja painittiin (osa läsnäolijoista poliisin kanssa, osa keskenään), minkä jälkeen yksi manneista lukittiin maijan perään. Saatuani tarpeeksi huvitusta menin takaisin nukkumaan.
04.12.2015
Moonlord
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Italian oma Mount Doom näyttää komeaa valoshowta...
Italian oma Mount Doom näyttää komeaa valoshowta...
26.12.2015
Mustelmann
Joukko hylättyjä panssarivaunuja, joiden taistelut on taisteltu. Harvoin romurauta näyttää näin hienolta:

26.12.2015
FreakyMike
Minäkin tykkään kaiken maailman autiokaupunkien sekä metalliromujen kuvista ja tuolla oli muutamia tosi hienoja, kuten se ensimmäinen rantahiekkaan osaksi hautautunut tankki. Yleensä myös vesirajan lähelle jätetyt romulaivat ovat hyvin vaikuttavan näköisiä, kun pintaan on alkanut kasvamaan levää ja merirokkoja jne.
Kun olin vielä aktiivinen pinterestissä joskus alkuvuodesta, niin keräsin sinnekin jonkun verran ruosteisiin romuihin ja autiotaloihin liittyviä kuvia. https://www.pinterest.com/mikkoanttonen/beauty-in-decay/

28.12.2015
Pisania
Joo-o, eihän siihen olekaan kuin 7 viikkoa, paras aloittaa valmistelut ajoissa.
Bongasin ennen joulua lähikauppani hyllystä kortin jonka ajattelin antaa kohta eläköityvälle ex-kollegalle. Tänään kävin uudelleen kuikuilemassa sitä mutten kuitenkaan enää löytänyt, koska kortit olivat järjestetty uudelleen. Oli näet pitänyt saada tilaa ystävänpäiväkorteille.:roll: Joo-o, eihän siihen olekaan kuin 7 viikkoa, paras aloittaa valmistelut ajoissa.
Mustelmann
Ai tänään on murmelipäivä? Ilmankos se onkin tuntunut aivan samalta kuin eilinen.
noreen
PuolikuuHmm, ihan kuin täällä vähäteltäisiin suurta murmelipäivää.Hmm, kyseessä on hyvin tärkeä juhla. Ennustiko murmeli muuten mitään? :D Pikainen vilkaisu Wikipediaan väittää sen joidenkin tahojen mukaan ehkä tekevän niin.
[quote="Puolikuu" post=43197]Hmm, ihan kuin täällä vähäteltäisiin suurta murmelipäivää.[/quote]

Mustelmann
Mun kohdalla tulee melko varmasti olemaan.
Mun kohdalla tulee melko varmasti olemaan.
Puolikuu
"noreen"Hmm, kyseessä on hyvin tärkeä juhla. Ennustiko murmeli muuten mitään? :D Pikainen vilkaisu Wikipediaan väittää sen joidenkin tahojen mukaan ehkä tekevän niin.Philillä (murmeli) ei ollut varjoa, joten kevät tulee tänä vuonna aikaisin. No, siltä kieltämättä näyttääkin kun vilkaisee ulos.
"Dyn"Onko huomennakin sitten murmelipäivä?Omasta puolestani toivon, että ei, sillä olen flunssassa ja melko tukossa.
[quote="noreen"]Hmm, kyseessä on hyvin tärkeä juhla. Ennustiko murmeli muuten mitään? :D Pikainen vilkaisu Wikipediaan väittää sen joidenkin tahojen mukaan ehkä tekevän niin.[/quote]

[quote="Dyn"]Onko huomennakin sitten murmelipäivä?[/quote]

Omasta puolestani toivon, että ei, sillä olen flunssassa ja melko tukossa.
03.02.2016
Harmi että missattiin tämä: murmelit loopilla.
Harmi että missattiin tämä: [url=http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454379679188.html]murmelit loopilla.[/url]