Kategoria: Leirinuotio | 1 viesti | 18 lukukertaa
Vastannut: LordStenhammar, 05.07.2026
Mikä sinua potuttaa nyt?
03.09.2015
FreakyMike
MoonlordFreakyMikelle:Viikingeillä oli yleensä paljon lyhytvartisemmat kengät ja nilkan ja polven väli on peitetty Winingas säärisiteillä, jotta housujen lahkeet eivät likaantuisi heinikossa. Siksi heillä ei ollut oikein tarvettakaan pitkävartisille kengille.
Minulla on tälläiset viikinkikengät:
Mustat korkeavartiset kengät. Etteivät vain ole samanlaiset kuin nuo Espanjasta ostetut? Suomesta olisi saanut ainakin nopeammin vaikka hintaa olisikin varmaan enemmän. Oikein mukavat jalassa.
Tuossa pari netistä löytynyttä kuvaa jossa oli mielestäni oikein tyylikkäät hieman itäisempää tyyliä edustavat viikinkivaatteet ja haluaisin itsekin suuntautua enemmän sinne päin, vaikka en omistakaan vielä pussihousuja, piippalakkia ja kaftaanin tilallakin on vasta pelkkä tunika. http://miklagard.nvg.org.au/costume/rus/trader/images/rus_main.jpg - http://vendelrus.deviantart.com/art/Ulltuna-Viking-146743158
Mainitsemasi Rautaportin kengät muistuttivat mielestäni enemmän vaikka renessanssiaikaisia jalkineita, mutta kyllä heilläkin oli yksi kenkämalli joka kävi itsellänikin mielessä kun etsin viikinkiaikaan sopivia tarvikkeita netistä. http://rautaportti.fi/vaatteet_ja_asut/kengat/nilkkakengat
Tämmöiset päädyin sitten lopulta kuitenkin tilaamaan ja kunhan ne saapuvat joskus ensi viikolla niin aion myös tuunata kenkiä vähän hienommiksi ompelemalla varren ja noiden ulokkeiden reunaan ohuen suikaleen sopivan väristä kangasta tai ohutta nahkaa. http://www.aceros-de-hispania.com/images/MH-VikingBootsJorvicB-SH0922/MarshallH-SH0922_VikingBootsJorvicB.jpg En yleensä halua käyttää mitään valmisosia semmoisenaan, vaan yritän aina jotenkin muokata niitä omanlaiseksi.
[quote="Moonlord" post=37244]FreakyMikelle:
Minulla on tälläiset viikinkikengät:
[url=http://rautaportti.fi/vaatteet_ja_asut/kengat/mustat_korkeavartiset_kengat]Mustat korkeavartiset kengät[/url]. Etteivät vain ole samanlaiset kuin nuo Espanjasta ostetut? Suomesta olisi saanut ainakin nopeammin vaikka hintaa olisikin varmaan enemmän. Oikein mukavat jalassa.[/quote]

Skie
Hmm, eilen oli Pekingin ilmanlaatu samoissa lukemissa kuin Helsingissä eli jossain 20 tienoilla. Tänään laitettiin taas tehtaat käyntiin ja johan pompsahti 160 eli unhealthyyn. Hyvä jos korttelin verran näkee eteenpäin savusumussa.
Niksu
Ansa
NiksuNaapurista kuuluva musiikki ja meteli. Asuisinpa jossain metsän keskellä tai yksinäisellä saarella. Jossain missä olisi autiota, hiljaista ja rauhallista.Perjantai.
[quote="Niksu" post=37348]Naapurista kuuluva musiikki ja meteli. Asuisinpa jossain metsän keskellä tai yksinäisellä saarella. Jossain missä olisi autiota, hiljaista ja rauhallista.[/quote]
Perjantai.
05.09.2015
Dúath
NiksuNaapurista kuuluva musiikki ja meteli. Asuisinpa jossain metsän keskellä tai yksinäisellä saarella. Jossain missä olisi autiota, hiljaista ja rauhallista.tollaset naapurit on ihania varsinkin kun itse kärsin migreenistä

tollaset naapurit on ihania varsinkin kun itse kärsin migreenistä :evil:
pari kertaa tehnyt kyl mieli käydä kuristaas naapuri..tai pistääs sen äänentoistojärjestelmä roskis kuntoon :grin:
06.09.2015
Xerion
NiksuNaapurista kuuluva musiikki ja meteli. Asuisinpa jossain metsän keskellä tai yksinäisellä saarella. Jossain missä olisi autiota, hiljaista ja rauhallista.kelpaisko? http://www.amusingplanet.com/2011/02/house-in-island-of-elliaey.html
kelpaisko? http://www.amusingplanet.com/2011/02/house-in-island-of-elliaey.html
07.09.2015
Puolikuu
AnsaNojoo, onhan niitä hillitympiäkin, mutta just ne tyylikkäämmät tuntuvat myös olevan kalliimpia.
"kyty" Harmikseni tykkään enemmän murretuista sävyistä, joten en ole oikein innostunut viime aikaisista kirkkaista väreistä, joita urheilu- ja ulkoiluvaatteet ovat nyt täynnä, varsinkin naisten puolella.Juurikin räikeys häiritsee. Urheiluvaatevalmistajat tuntuvat mieltyneen kovasti kirkkaisiin oransseihin ja pinkkeihin.
[quote="Ansa" post=37249]
Kai niitä mustiakin löytyy? Itse sentään löysin violetin urheilutopin, kun en nimenomaan pinkkiä/vaaleanpunaista halua. Joskus kauan sitten löysin vaaleansinisen takin, joka oli ihan mukava, mutta nyt se on jäänyt pieneksi.[/quote]

Nojoo, onhan niitä hillitympiäkin, mutta just ne tyylikkäämmät tuntuvat myös olevan kalliimpia. :smile:

[quote="kyty"] Harmikseni tykkään enemmän murretuista sävyistä, joten en ole oikein innostunut viime aikaisista kirkkaista väreistä, joita urheilu- ja ulkoiluvaatteet ovat nyt täynnä, varsinkin naisten puolella.[/quote]

07.09.2015
Rasimus
1 kirja, 890 viestiä
XerionMiten lähellä palvelut ovat? Itse voisin viihtyäkin tuollaisessa paikassa. Vesielementtiä lähellä. Tosin liian vähän puita ja niittyjä, mutta niitä voi aina istuttaa. Palvelut ovat iso ongelma, mutta enpä tarvitse kuin kaupan ja videovuokraamon.Niksu Jossain missä olisi autiota, hiljaista ja rauhallista.kelpaisko? http://www.amusingplanet.com/2011/02/house-in-island-of-elliaey.html
Aiheesta itsestään: Ei potuta juuri mikään. Jostain syystä tänään on mieli todella korkealla. Edes se ei juuri tällä hetkellä pilaa tunnelmia, että työpaikan tietokoneesta tuuletin otti ja hajosi, ja niinkin nopeasti kuin alle viikossa saatuun vaihtokoneeseen menee pari päivää hampaidennarskutusta ennenkuin sillä voi työtä tehdä. Katsotaan uudestaan huomenna kun puuttuvien ohjelmien asennus jatkuu.
[quote="Xerion" post=37403][quote="Niksu" post=37348] Jossain missä olisi autiota, hiljaista ja rauhallista.[/quote]
kelpaisko? http://www.amusingplanet.com/2011/02/house-in-island-of-elliaey.html[/quote]

Xerion
Tässä viikon sisään pitäisi lukea kaksi kirjaa, joista toinen englanniksi ja tehdä niistä lukupäiväkirjat.(toinen luonnollisesti englanniksi) Ja kirjoittaa nelisivuinen essee maanviljelyn vaikutuksista ympäristöön antiikin aikana. Sekin englanniksi.

Lammas

Piru Naiseksi
LammasNukuin pommiin just silloin kun olis pitänyt olla kärppänä yliopistolla. Tänään alkoi nimittäin kurssi, jonka aloituspäivänä pitää olla ajoissa paikalla, tai paikka menee jollekin muulle.Ikävä juttu mutta se saattoi tuoda mahdollisuuden: kenties saat paikattua tuon kurssin kurssein, joka osoittautuu antoisammaksi kuin menetetty opiskelutilaisuus.
[quote="Lammas" post=37506]Nukuin pommiin just silloin kun olis pitänyt olla kärppänä yliopistolla. Tänään alkoi nimittäin kurssi, jonka aloituspäivänä pitää olla ajoissa paikalla, tai paikka menee jollekin muulle.

Noh, joku onnellinen varasijalla ollut sai sitten minun paikkani. Tässä painaa vaan se, että opintopisteitä pitää tänä vuonna kerätä vähän joka kiven alta, joten tämän kurssin tilalle pitää sitten keksiä jotain muuta.[/quote]

12.09.2015
Celestine
Positiivista: kokeen jälkeen ei tartte opiskella fysiikkaa enää ikinä :cheesy:
Elämäni ensimmäinen koeviikkoa alkaa tiistaina, eikä huvittaisi lukea yhtään. Varsinkin, kun eniten vaikeuksia tuottavat aineet ovat aina ah niin ihanat fysiikka ja matikka. :evil: Positiivista: kokeen jälkeen ei tartte opiskella fysiikkaa enää ikinä :cheesy:
kyty
Kreationistit.
Toisekseen huoneistoon leijailee taas tupakansavua. Ei mitään hajua edelleenkään mistä se tulee, ulkoa vai jostain toisesta huoneistosta.
Kreationistit.

Huhtasaaren, tuon Suomen oman republikaanin(??), kommentit apinaihmisten puutteesta ovat taas tuoneet esiin evoluutiovastaista iänikuista jankkausta, joka on niin nähty ettei enää jaksa huvittaa. Kommentit ovat järjestään niin lapsellisia ja tietämättömiä, että ihmettelen millaiset ihmiset niitä oikein kirjoittavat. Sinänsä kyllä mielenkiintoinen ilmiö, ihminen voi saada koulutusta ja tietoa ja ainoa mitä siitä sitten omaksuu on "ei kalasta kyllä tule ihmistä kyllä sen järkikin sanoo vai onko koskaan tullut vastaan puhuvaa kala ihmistä EN USKO". :roll:

Vierailija
1 viesti
Aamulla meinasi mennä hermot.
Onko jokin bussilipuissa muuttunut sen jälkeen, kun viimeksi olin olemassa? Ennen muistaakseni kausilipuissa kone piippasi keltaista ja vihreää kolme päivää ennen kuin kausi loppui. Viimeisenä päivänä se piippasi punaista ja vihreää.
No, nykyään se ei enää tee niin. Parastahan on todeta aamulla bussissa, että lippu ei toimikaan ja viimeiset kolikot menivät sisäiseen lippuun. Hirveällä kiireellä juna-asemalla juoksin lippukoneelle, joka ei sitten toiminut. Juoksin toiselle lippukoneelle, joka ei hyväksynyt korttiani.
Hiuksia repien ja kynsiä syöden löysin tieni R-kiskalle ja sain kuin sainkin aikaa. Vaikka kohtalo kovasti yritti sitä estää. Niin, ja siis minähän en maksa 5 € seutulipusta yhteen suuntaan, aivan käsittämätön hinta. Joudun tänään muutenkin seilaamaan julkisilla edestakaisin useaan otteeseen, konkurssiahan tässä tulisi.
Myöhästyin jokatapauksessa. Mutta toisaalta sain taas todistaa, kuinka hienosti osaan sanoa venäjäksi: anteeksi, että myöhästyin. Sanoin sen, vaikka jouduin keskeyttämään kaikki ihan vain siksi, että sain sanoa ;)
Aamulla meinasi mennä hermot.

Piru Naiseksi
Perjantain mielenosoitus pysäyttää joukkoliikenteen.
Niinpä sitten mietin, lähteäkö kävellen noin seitsemän kilometrin päähän uimalaan, aamutuimaan, vai jättääkö varhaisuinti seuraavaan aamuun, jolloin on taas muuta tekemistä. Perjantai-iltana on uimalassa kuutamouintiakin, ja sinne joudun kävelemään, hallista harjoituksista vieläpä. Onneksi lienee niin, että junat rupeavat siinä välissä taas kulkemaan edes jotenkuten, joten kuutamouinnilta ei tarvinne talsia kotiin. Sitä jo pelkäsin ja ajattelin kysyä kimppakyytiä Facebook-sivuilla.
Mutta kohtuullisen tarina-aihion tämäkin härdelli poiki, jo etukäteen.
Mutta kohtuullisen tarina-aihion tämäkin härdelli poiki, jo etukäteen.
Perjantain mielenosoitus pysäyttää joukkoliikenteen.
Uinteja en halua väliinkään jättää, sillä uimala sulkeutuu talveksi sunnuntaina, ja haluan hyödyntää sen telineet ja vedet viimeiseen ponnistukseen. :cool:
Mutta kohtuullisen tarina-[i]aihion[/i] tämäkin härdelli poiki, jo etukäteen. :grin:
Diara
Samaisesta lakkojutusta minullakin. Luottamusmieheltä tuli eilen sähköposti, että kaikkien toimihenkilöiden odotetaan osallistuvan lakkoon. Mielestäni luottamusmies ei saa tällaista ilmoitusta tehdä, lakkoon osallistuminen on jokaisen oma asia. Minä teen osa-aikaisena tuntipalkalla töitä noin 10h viikossa. Kahden tunnin lakkoilu näkyy suoraan tilipussissa. Lisäksi liitto, johon kuulun, ei ole menossa lakkoon, joten sitäkään kautta ei ole painetta.
Vähän jännittää mennä perjantaina töihin. Nostaako luottamusmies jonkinlaisen metelin, kun lakon olisi tarkoitus alkaa? Miten hän reagoi, kun en poistu työpisteeltäni? Minulla on oikeus itse päättää liitynkö lakkoon vai en, ja itse olen mielummin töissä koko päivän kun menen kesken kaiken kahdeksi tunniksi kotiin tappamaan aikaa, jonka jälkeen pitää mennä takaisin töihin. Valitsen olla töissä, mutta nyt sinne jännittää mennä.

16.09.2015
Minua potuttaa myös lakkoon liittyen, mutta lähinnä perjantain sää, aamuksi kun lupaa sadetta. Täytyy kävellä noin viisi kilometriä töihin, kun ei bussit kulje. Kurja sateessa kävellä. No josko sitten illasta olisi poutaa. :neutral:
20.09.2015
Strato
Menin sairastumaan flunssaan. Eihän se mitään vakavaa ole, mutta hieman ärsyttävää kun imee mehut eikä oikein jaksa keskittyä mihinkään tuottavaan, kuten esimerkiksi kotitehtäviin. Olen tässä jo yhdet päiväunet ottanut ja houkuttaisi ottaa toisetkin. Harmittaa kanssa etten ole tänään saanut oikein mitenkään fiksusti tehtyä noita kotitehtäviä, alkuun kyllä pääsee, mutta sitten tulee seinä vastaan jota ei oikein jaksa lähteä selättämään ja päädyn youtubeen tms. tappamaan aikaa sen sijasta.

21.09.2015
Nylkky
Vinyyli soittimeni sanoi itsensä irti korjaus on kalliinpi kuin uusi
34 vuotta se pysyi luetattavana ystävänä. Vaikka minulla vain viimeiset 10 vuotta.
Its hard to say goodbye to old friend
Vinyyli soittimeni sanoi itsensä irti korjaus on kalliinpi kuin uusi :sad:

22.09.2015
LordStenhammar
Sama kutka myös itellä. Tosin tää LP-soitin oli semmonen sadan euron usb-paska, joten sen rikkoutuminen ei hirveesti harmita. Edelleen ikävä kirpparilta löytämääni entisajan laatuvehettä, jolla kuunneltiin sujuvasti hevit sun muut päälle 10 vuotta. Joku nauha siitäkin meni lopulta paskaks...
22.09.2015
Mustelmann
Nukahtamisen sietämätön vaikeus pistää mielen matalaksi. En ole varmaan kymmeneen vuoteen nukkunut oikeasti hyviä yöunia, vaikka teen kaikkeni, jotta saisin unirytmin kohdilleen. Se ei vielä paljoa pelasta, jos saan nukuttua joten kuten hyvin vaikka kerran viikossa, kun jo seuraava yö voi olla aivan muuta. En edes muista, millaista on olla aidosti virkeä ja energinen.
Ei sitten.
Olin suunnitellut syöväni lentokentällä buffetaamiaisen, jota olen useampaan kertaan sivusilmällä vilkuillut. Yleensä mun aamulennot vain lähtevät sellaisiin kellonaikoihin, ettei maha vielä salli mitään muuta kuin kupin kahvia sisäänsä. No, nyt olisi ollut riittävän "myöhäinen" aamu, mutta buffa olikin remotin takia kiinni! :sad: Ei sitten.
Emelie
Työmatka vei minut taasen ulkomaille, mutta epäonnekseni päädyin sellaiseen hotelliin, jossa on mitä ilmeisemmin hometta. :huh:
23.09.2015
Emelie, auts. Mullakin on vanhahko hotelli, mutta toivottavasti täällä ei ole hometta, ei ainakaan suoraan tunnu pahalta. Tämä oli halvempi (vaan ei hirveän halpa kuitenkaan) kuin nuo viiden tähden ketjupaikat, yritän tässä nyt osaltani kantaa korteni kekoon yliopiston huonoon taloustilanteeseen... :tongue: