Melian avatar
Vastannut: LordStenhammar, 05.07.2026

Mikä sinua potuttaa nyt?

19.04.2016
Dyn avatar

Mun lippukriisini ratkesi lopulta. Kävin aamulla Folkestonen asemalla, jossa ei kuitenkaan voitu auttaa, koska lippu on myyty St. Pancrasilla. Työmatkalla yritin vielä sitten eilen ei-oota myynyttä St. Pancrasin lipunmyyntiä. Pääsin eri henkilölle, joka ihan kiltisti ja mitään kysymättä vaihtoi mun toimimattoman lippuni uuteen! Vaikka eilen samaisen kojun myyjä kivenkovaa vakuutti, ettei kuolettuneita lippuja vaihdeta! Että johan on ihmeellistä...
19.04.2016
Piru Naiseksi avatar
Taas huomaamme, miten tositarina on toisinaan kummempi kuin edes tieteissepite.
20.04.2016
DynHiistu, eikö poliisin pitäisi tehdä päätös siitä, kumpi oli syyllinen? Saisiko heiltä jonkin selvityksen asiasta?
Jos olisi tapahtunut siten kuin toinen osapuoli kertoo, syy olisi minun. Jos tapahtui kuten minä kerron, syy olisi toisen osapuolen. Pyysin, voisivatko poliisit kirjoittaa jotain ylös vakuutusyhtiötä varten, tyyliin kummankin osapuolen näkemykset asiasta (koska toinen henkilö jahkaili, olikohan hän nyt aiheuttanut tilanteen vaiko ei), mutta he eivät kuulemma tee vakuutusyhtiön töitä. Eikä sellaisesta asiasta kuulemma mitään poliisitutkintaakaan aloiteta. Poliisi kyllä suullisesti siinä sanoi meille, ettei epäile minun kertomustani tapahtuneesta ja että se toinen henkilö on epähuomiossaan saattanut aiheuttaa sen vahingon, eikä hänen kannattaisi lähteä sitä kiistämään. Mutta eivät he näkyneet laittavan mitään tekstiä ylös minnekään. Eikä voi tietää, mitä vakuutusyhtiössä nyt sitten tapahtuneesta ajattelevat. Tietenkin laitan vahinkoilmoitukseen, että olen soittanut poliisit paikalle ja he ovat käyneet paikalla.
22.04.2016
Dyn avatar
Tänään ja eilen on ollut sellainen eniten vituttaa kaikki -fiilis. Erityisesti nyt ottaa päähän yksi henkilö, joka luulee tietävänsä aiheesta X paljonkin, vaikka ei todellisuudessa tiedä yhtään mitään tai ainakaan riittävästi tehdäkseen asian Y. Ja jotenkin hän nyt vielä onnistui kääntämään asian niin päin, että minä olisin *kade* hänelle, kun menin huomauttamaan aiheesta. Tasan juu. Ärrrh.
22.04.2016
Diara avatar
Joku naapureistani on ottanut tavaksi viedä roskansa tuohon rappukäytävän tuuletusparvekkeelle sen sijaan, että veisi roskansa jätekatokseen. Potuttaa ja paljon. Ei nyt ihan kamalasti mikään tuholaisongelma kiinnostaisi, mikä tuosta tavasta voi pahimmillaan seurata. Harmi vaan, kun syyllistä on todella vaikea saada kiinni. Epäilen kyllä noita alapuolellani asuvia poikia, jotka edelleen viihdyttävät minua mölyämisellään. Mitään tallaista ei nimittäin ole tapahtunut ennen kuin he muuttivat taloon eikä minun tai heidän kerroksessaan ole muita asukkaita kohta vuoteen vaihtunut. Ja siis tuo tuuletusparveke on näiden kahden kerroksen välissä, niin en oikein usko, että alemmista kerroksista jaksettaisiin kiivetä ylös asti viemään roskia.
24.04.2016
Piru Naiseksi avatar
Olen tässä manaillut, ettei töitä ole riittävästi. No, nyt sitten urakkaa tulvahti äkisti tehtäksi siinä määrin, että olen epävarma, kerkiänkö saada kaiken valmiiksi ajoissa.
Lisäksi työ ajoittuu päällekkäin mm. urheiluharjoitusteni kanssa, ja nyt olisi tärkää harjoitella, sillä kisat ovat edessä. Tosin sijoitukseni ei muuttuisi minkäänlaisin viime hetken treenein, mutta itselle tulisi valmistautuneempi olo. Vaikka kaikki ymmärtävät, että työn ehdoin harrastetaan, niin silti tuntuu kurjalta jättää treeni toisensa jälkeen väliin työesteisiin vedoten.
Taitavan ajankäytön opetteleminen on jäänyt minulta väliin, ja siitä maksan huolin aina, kun - mitkä tahansa - puuhat ruuhkaantuvat.
24.04.2016
LordStenhammar avatar
Tämän päivän vi... potutusaihe voisi olla vaikka MTV3:n nettisivut. Ainakin tälleen älypuhelimella selatessa äärimmäisen misantrooppinen sivusto. Ei lataa kunnolla sivuja, uutista klikatessa avautuukin joku aivan muu uutinen ja mainokset pomppii silmille taukoamatta. Miksi edes käyn siellä? Eihän siellä ole muuta kuin keltaisen lehdistön juttuja jostain laulukilpailujen osallistujista ja häärealityjen parien kuulumisia. Kai minä olen sitten vain niin tylsämielinen ihminen pohjimmiltani. Matti Näsän sanoin: ei huvita taas enää mikään.
26.04.2016
Piru Naiseksi avatar
Kekkasin bussissa istuessani hyvän aiheen tarinaan. Mutta minulla ei ollut muistiinpanovälineitä sopivasti lähellä. Ajattelin merkitä aihion muistiin heti päästyäni tietokoneen äärelle. Nyt istun tässä - mutta juonenjuuri, mokoma, hautautui unhomaahaan!
Dúath avatar
ärsyttää itseä ja varmasti ihmisiä ympärillä että oon tuntunut poikkeuksellisen hallitsemattomasti menevän nollasta sataan silmänräpäyksessä viime aikoina. Saas nähä mitä hajoo viel...kaikki vaan ärsyttää nykyään...
Vael avatar

Meidän tuleva tentti sattuu ensi viikolle niin, että sitä edeltävä viikonloppu on vappu :s Hyvällä omallatunnolla juhliminen tehtiin vähän vaikeaksi, mutta aion silti yrittää. Eikö vappukin ole opiskelijan velvollisuus?

Valitusoikeus räntäsateesta taisi umpeutua jo, kun aurinko tuli esiin iltapäivällä. Onneksi :grin:
Dyn avatar
VaelOon nyt asunut yksin vähän aikaa enkä voi uskoa miten nopeasti kaikki ruuat pilaantuvat. Tuntuu, että jotain laittaa jääkaappiin ja seuraavan kerran kun sen näkee, se on homeessa.
Olin juuri kirjoittamassa ihan samasta ongelmasta! Tosin sillä erotuksella, että ratsasin jääkaappia ja arvelin, ettei muutama juttu olisi vielä pilalla (vaikka parasta ennen -päivä oli viikon alussa), söin - ja oksensin melkein saman tien. Että ei se sitten hirveän kunnossa ilmeisesti ollutkaan.
kyty avatar

Toinen asia mikä potuttaa on huono englannintaito, joka tuntuu rapistuneen. Osaan kuunnella ja lukea, mutta kun itse pitäisi jotain kirjoittaa niin tuntuu ettei osaa enää yksinkertaisiakaan lauseita. Juuri taas käytin englantia muka oikein, mutta olisi pitänyt tarkistaa kaikki mitä kirjoitin. Tuli niin alkeellinen virhe että harmittaa. Toisaalta taas jos englantia ei käytä siinä pelossa että virheitä tulee ja lauseissa ei ole järkeä (tai pahimmillaan viesti muuttuu) niin sitten se ainakin rapistuu...

Ei silti että osaisin tuottaa sujuvaa tekstiä suomeksikaan, mutta... :neutral:
Dyn avatar
kytyToinen asia mikä potuttaa on huono englannintaito, joka tuntuu rapistuneen.
Se paranee vain käyttämällä, eli rohkeasti eteenpäin. Vähitellen sit palautuu mieleen, miten juttu menikään. :)
Dúath avatar
ihmiset...ja se et toi yks apina kuvittelee että mä maksan sairaspäivärahast yksin vuokran vaikka kaikki tuet menee sille.. persiistä olla pitkäl saikul ku toinen on työtön ja ilmeisesti liian tottunut siihen että oon maksanut lähes kaiken.. Tais kyllä siirtää mul rahaa ku sanoin että joutuu muuten ulkoruokintaan. :angry:
Emelie avatar
Mikäköhän siinä on, että kevät tuntuu olevan se kaikista kiireellisin aika vuodesta? Nyt on viimeiset kaksi viikkoa mennyt töissä siten, että teen kolmea asiaa yhtä aikaa, pohdin neljättä ja välillä autan kollegaa sen töissä ja ongelmissa. Stressitaso nousee, sen huomaa siitä, että alan unohdella sanoa ja asioita. Eilen etsin kännykkää hetken aikaa hiukan paniikissa, että missä se on... Ja se oli koko ajan mun kädessäni. :D Tavallaan tosi huvittavaa, mutta samalla lievästi pelottavaa.
Vael avatar
kytyJoo, täälläkin on tuttua tuo asioiden mystinen homehtuminen. Kaiken lisäksi jääkaappi on yhtä aikaa liian lämmin ja liian kylmä, tai siltä se ainakin vaikuttaa.
Ihan samaa olen miettinyt! Ensin kaikki juustot ja margariini menivät keltaisiksi, joten säädin jääkaapin tuntematonta asteikkoa kylmäksi. Seuraavana päivänä oli jugurtit ja kurkku umpijäässä. Saattaa johtua osittain myös pakastimen luukusta, joka on aika löysästi kiinni eli putoaa aina välillä, kun siihen kohdistuu pieni tärähdys.
Siinä sitten söin jäistä kana-riisiä kun ei ole mikroa eikä ollut aikaa laittaa pannulla lämpenemään :D
Piru Naiseksi avatar
Kesää ei näy tulevan ... on koleaa, ja nyt sataa...Tuntuu, että elimellinen keskusyksikköni jähmettyy tällaisten säitten aikana.
Vael
Kuulostaa tutulta. Lämpötilaa on vaikea säätää sopivaksi kun kaikki on joko homeessa tai jäässä tai sekä että. Lisäksi sinne tiivistyy vettä joka puolestaan jäätyy. Jääkaapin sisällä olevat pakastelokerot taitavat falskata aina jonkun verran, mikä todennäköisesti aiheuttaa ainakin osan ongelmista... Tietysti kivaa kun jääkaapissa ruuat eivät säily ja pakastimessa on liian lämmin pitkäaikaiseen säilytykseen ja kaikki silti jäätyy. Tai pelkästään jäätyy.
29.04.2016
Piru Naiseksi avatar
Piti lähteä ihan pikkuisen työhön tänään, mutta en saanut kaikkea tarpeellista aineistoa riittävän ajoissa. Tuskin työ olisi edes ns. lyönyt leiville, mutta silti harmittaa...
29.04.2016
Gespenst avatar
Haluaisin käydä lukion, haluaisin _niin_ tehdä sen. Mutta keskeytin aikuislukion juuri viime syksynä jaksamattomuuden takia. Enkä mitenkään kerkiäisi käydä sitä loppuun ennen jälkihuollon loppumista, joten se siitä. Että näin. Toivottavasti kukaan muu ei ole hakemassa VALMA-linjalle vain koska ei voi suorittaa lukiota >3<
30.04.2016
Strato avatar
Sain äsken kuulla, että serkkuni väitöstilaisuus osuu aikaan, jolloin olen poissa Suomesta. Huonoa tuuria, mutta ei voi mitään, sillä lentoliput on ostettu ja asioita sovittu reissun ajaksi. :sad:
02.05.2016
kyty avatar
Se tunne kun ostaa hoitoaineen mutta huomaa että joku on jo truutannut sieltä jotain ulos.
Dyn avatar
Minne mun pitkä viikonloppu meni? Tänään oli vielä vapaapäivä, mutta huomenna pitäisi mennä jo töihin. Oli tarkoitus rentoutua viikonloppuna, mutta enpä tunnu ehtineen erityisemmin. :sad:
Dúath avatar
ikuinen kitinän aihe..miksi minä saan aina tuollaiset idiootti naapurit jotka tupakoi ikkunani vieressä ja kuuntelee musiikkia niin että minäkin joudun sitä kuuntelemaan :angry: päivittäisestä päänsärystä kärsivälle ihmiselle on suoranainen nautinto kuunnella muiden karmeita musiikki mieltymyksiä.
Diara avatar
Koulun tietojärjestelmät on ollut yli tunnin poissa käytöstä. Ilmeisesti kaatunut, kun ei ole ainakaan mistään huoltokatkosta ilmoitettu. Eniten potuttaa se, että pitäisi päästä lukemaan tenttiin, mutta luentokalvot on tuolla tietojärjestelmän uumenissa. Ehkä pitäisi opetella tallentamaan kalvoja omalle koneelle tällaisten varalle, niin ei tarvitsisi nyt ärsyyntyä, kun ei voi lukea.