Oikeassa paikassa väärään aikaan
Alkuteos ilmestynyt 2023. Suomentanut Laura Haavisto. Kansi Vi-An Nguyen. Nidottu.
Rakkaus on vain ajan kysymys, mutta minkä ajan?
Syviä tunteita, hyviä nauruja ja timanttista tarinankerrontaa tiukkuva rakkaustarina parista, jotka elävät eri ajassa mutta tapaavat toisensa maagisen sattuman oikusta.
Clementinen täti on kuollut ja jättänyt hänelle perinnöksi asunnon. Jossa yllättäen asustelee vieras mies. Häkellyttävän hurmaava mies. Juuri sellainen mies, johon Clementine olisi ennen vanhaan hullaantunut päätä pahkaa. Mutta ei nyt, koska hänen elämänsä on aivan sekaisin. Ja vielä sekaisemmaksi menee, kun käy ilmi, että Iwan ei oikeasti asu asunnossa. Tai no, on asunut - seitsemän vuotta sitten. Asunnossa on näet maaginen aikatasku, kyllä Clementine muistaa tädin siitä joskus maininneen. Mutta mitä unelmamiehen kanssa pitäisi tehdä, kun rakastuminen olisi se kaikista älyttömin, typerin vaihtoehto? Kuolleet romantikot -kirjan tekijä Ashley Poston on jälleen kirjoittanut romaanin, joka käy tunteisiin niin että aika ja paikka katoavat!
Ashley Poston
Ashley Poston kirjoittaa rakkaudesta, ystävyydestä ja onnellisista lopuista. Hän asuu Etelä-Carolinassa pienessä harmaassa talossa sisukkaan kissansa kanssa ja omistaa aivan liikaa kirjoja. Hänet voi löytää internetistä joko katsomasta kissavideoita tai lukemasta fanifiktiota.
Muita teoksia kirjailijalta Ashley Poston
Kirja-arviot ja kommentit
Hetken mielijohteesta pistin tämän kirjastosta varaukseen koska tämä juoni kuulosti mielenkiintoiselta. Tai mitä minä valehtelen, tämähän oli ihan täydellisen nerokas. Kirja imaisi mukaansa heti alkusivuilta lähtien ja pidin kirjan tehokkaasti ja lennokkaasti etenevästä juonesta. Ja jotenkin tarinassa oli havaittavissa hienosti sitä miten aika voi muuttaa ihmisiä, mutta muistot säilyvät. Tässä oli mielenkiintoisia hahmoja, kevyttä huumoria ja sitä kuuluisaa romantiikkaakin. Ja voi mahdoton miten monta kertaa minä taisin tätä lukiessa tiristää itkua milloin mistäkin syystä. Tämä oli sellainen lempeä ja lämminhenkinen tuulahdus, joka pistää miettimään itsekin omaa elämäänsä. Jotkut jutut tässä olivat lukemisen edetessä vähän ennalta-arvattavia, mutta se nyt ei minun lukukokemustani haitannut. Miusta taitaa olla tulossa ihan täysi romantikko kun luen tällaisia kirjoja, mutta ei voi mitään, se on menoa nyt! Viihdyttävä, helppolukuinen ja nopeatempoinen kirja, johon jää koukkuun. Ja jos en ihan väärin muista niin ehkä jossain vaiheessa näin uutisen, että tästä olisi tulossa mahdollisesti elokuva. Jos näin on, aion ehdottomasti katsoa sen!