Uusi kotiplaneetta
Alkuteos ilmestynyt 1980. Suomentanut Seppo Harjulehto. Päällys: Markku Bussman. Sidottu.
Jännittävää jatkoa Avaruuden arvoitukset -sarjaan, jossa on aiemmin ilmestynyt Hyvästi maapallo.
Avaruusalus Morning Star on lopullisesti jättänyt taakseen Maan, oman urinkokuntamme ja Linnunratamme. Kapteeni Len Renberg ja Amalthea etsivät uutta asuinsijaa, uutta planeettaa Andromedan tähtisumusa vuonna 2082
Pieni, yksinäinen avaruuskapseli kiitää loputonta matkaansa avaruudessa. Valtava Adnromeda-galaksi tuikkii mahdollisuuksia, mutta myös vaaroja ja pettymyksiä. Saastunutta Maata pakenevat etsijät löytävät sinisten merien, vihreiden metsien ja säihkyvien napaseutujen peittämän Terra-Planeetan ja ryhtyvät valmistelemaan laskeutumista – mutta planeetta onkin asuttu...
George Johansson on Ruotsin Teknikens Värld -lehden päätoimittaja. Hän sanoo: ”Yritin kirjoittaa sellaisen science-fiction-romaanin, jollaisen olisin itse halunnut lukea kun olin nuori.”
Käyttäjät lukeneet myös
George Johansson
George Johansson (s. 1946) on ruotsalainen lasten- ja nuortenkirjailija. Hän on kirjoittanut tieteiskirjallisuutta ja tekniikkaan liittyvää kirjallisuutta lapsille ja nuorille. Hän on ollut toimittajana ruotsalaisissa tekniikka- ja moottoriurheilulehdissä, esimerkiksi Teknikens värld -lehden päätoimittajana 1970-luvulla.
Linkkejä