Risingshadow

Iso-Werneri
Jatulintarhan arvoitus (Iso-Werneri) - Raili Manninen
★ 7.34 / 3
12345167289★10★

Kuvittanut Riikka Jäntti. Päällys: Sami Saramäki & Taina Haahti. 2. painos 2006. Sidottu.

Karkumatka Turun saariston kesämökiltä johtaa optimistijollan haaksirikkoon merellä. Jonin pelastaa neuvokas labradorinnoutaja Musti, jonka kanssa poika joutuu odottamattomiin seikkailuihin autioksi jääneellä Jatulin saarella. Saari on saanut nimensä mystisestä kivilabyrintista, Jatulintarhasta. Kuka sen on rakentanut? Mustin kanssa Joni alkaa selvittää arvoitusta.

Tietokonepelien maailmassa seikkailemaan tottunut Joni kiinnostuu saarella luonnon ja avaruuden mysteereistä. Ehkä Jatulintarha onkin ollut merkki tai viesti jossain ulkoavaruudessa asuville oudoille olennoille?

Adlibris: tarkista saatavuus

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Käyttäjät lukeneet myös

Caapparin kääty (Roistoakatemia #1)
★ 9.32 / 22
Eksynyt sankari (Olympoksen sankarit #1)
★ 8.62 / 311
Merten gorilla (Sally Jones #1)
★ 8.62 / 13
Fimbul-talvi (Matka Asgårdiin #1)
★ 8.58 / 14
Siipimies
★ 8.48 / 108
Gladiaattori: Taistelu vapaudesta (Gladiaattori #1)
★ 8.46 / 11
Salamavaras (Percy Jackson #1)
★ 8.40 / 543

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Kirjoita vieraana tai kirjaudu sisään.
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!

Raili Manninen

Filosofian maisteri Raili Manninen on asunut Belgiassa vuodesta 1995. Hän syntyi Tampereella 1940, pääsi ylioppilaaksi Tampereen yhteiskoulusta ja opiskeli sitten Helsingin ja Tampereen yliopistoissa. Suomessa vielä asuessaan hän toimi viestinnän ja toimittamisen tehtävissä julkisessa hallinnossa, työmarkkinajärjestössä ja kansainvälisessä yrityksessä ja osallistui muun muassa viestinnän järjestötoimintaan.

Belgiassa Manninen on jatkanut kirjailijan työnsä ohella vapaana toimittajana. Useita vuosia hän opetti myös suomea ulkomaalaisille Brysselissä. Vuonna 2006 Raili muutti Belgian maaseudulle ranskankieliseen Valloniaan lähemmäksi luontoa. Railin aikuiset lapset ovat myös asettautuneet ulkomaille, Belgiaan ja Espanjaan.

”Olen kiinnostunut kaikista elämän ilmiöistä ja seuraan maailman tapahtumia yli kulttuurirajojen. Sillä tavalla löydän monesti uudet ideat kirjoihini. Seikkailen luonnon lisäksi myös Internetissä päivittäin. Maailma on ihmeitä täynnä! Minulla on lapsesta lähtien ollut erityisen läheinen yhteys eläimiin. Ne tuovat joka päivä iloa elämääni. Eläimillä ja luonnolla on usein myös tärkeä osa kirjoissani.”

Kuva: WSOY.

Iso-Werneri

Kuvitettu kirjasarja 9–12-vuotiaille.

Iso-Werneri sisältää tällä hetkellä 1 kirjaa.

Jatulintarhan arvoitus (Iso-Werneri)
★ 7.34 / 3

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS | English Site
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2025 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja