Risingshadow
  • FatalNinja

FatalNinja – Soturioppilas

FatalNinja #1 / 3 ✓
Aleksi Delikouras, Kristina Delikouras
FatalNinja – Soturioppilas (FatalNinja #1) - Aleksi Delikouras, Kristina Delikouras
★ 6.88 / 17

Sidottu.

”Mihinkään ei ole ennalta kirjattu, että tulemme epäonnistumaan, äläkä sinäkään kiirehdi niin päättämään. Keskity vain siihen mitä olet nyt tekemässä, äläkä anna pelolle sijaa.”

Nuori soturioppilas Hinetoshi vaeltelee Japanin syrjäseuduilla mausteita myyvän mestarinsa Nagerun kanssa. Kun heidän korviinsa kantautuu huhu, että keisarin poika on sairastunut parantumattomaan kulkutautiin, Nageru päättää kehitellä vitsaukseen lääkkeen ja viedä sen tulevalle hallitsijalle. Hinetoshi sijoitetaan siksi aikaa Suuren rukouksen temppelin maineikkaaseen taistelukouluun. Siellä hän kohtaa itsensä kaltaisia nuoria; soturioppilaita, jotka haluavat tulla voittamattomiksi taistelijoiksi.

Pian Hinetoshi joutuu keskelle temppeliä piinaavia ristiriitoja ja valtataistelua, jonka panoksena ovat temppelin tulevaisuus, koko keisarikunnan olemassaolo ja maailmankaikkeuden tasapaino – eikä vähiten Hinetoshin oma henkiriepu.

FatalNinjan maaginen maailma on kiehtova sekoitus feodaaliajan Japania, itämaisia taistelutaitoja sekä aasialaista filosofiaa.

Adlibris: tarkista saatavuus

NuortenkirjallisuusSeikkailuHistoriaKotimainen
Julkaistu: tammikuu 24, 2009 (WSOY)
Kirja-arviot ja kommentit (2)

Kirjan tilaus
Adlibris
BookOutlet
BookBeat
FinlandiaKirja
Nextory
Storytel
Nextoryn Superviikko 16.3.-29.3. Lue ja kuuntele ilmaiseksi 50 päivän ajan. Voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille, joilla ei ole ollut Nextory-tarjousta viimeisen 6kk aikana!

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Käyttäjät lukeneet myös

Gladiaattori: Taistelu vapaudesta (Gladiaattori #1)
★ 8.46 / 11
Myrrys
★ 8.22 / 22
Ristiretki farkuissa
★ 8.14 / 15
Salamurhaajan oppipoika (W.A.R.P. #1)
★ 7.58 / 59
Paluu Pompeijiin (Aikamatkaajat #1)
★ 7.02 / 36
Robin Hood, Sherwoodin sankari
★ 6.92 / 12
Historian vartijat: Myrsky nousee (Historian vartijat #1)
★ 6.74 / 63

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Kirjoita vieraana tai kirjaudu sisään.
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!
Aleksi Delikouras

Aleksi Delikouras

Aleksi Delikouras (s. 1990) on helsinkiläinen elokuvaohjaaja ja kirjailija. Kuvaamisesta ja elokuvista hän innostui jo 12-vuotiaana saatuaan syntymäpäivälahjaksi videokameran. Ensimmäiset elokuvat olivat toimintapätkiä ja ninjasarjoja, joita varten hän tutustui lukuisiin taistelulajeihin, kuten karateen, aikidoon ja kungfuhun. Lyhytelokuvat innostivat hänet myös kirjoittamaan Japaniin sijoittuvan FatalNinja-seikkailutrilogian yhdessä Kristina Delikouraksen kanssa.

Kuva: Otava

FatalNinja

FatalNinja sisältää 3 kirjaa — sarja on kokonaan valmis.

FatalNinja – Soturioppilas (FatalNinja #1)
★ 6.88 / 17
FatalNinja – Varjosoturi (FatalNinja #2)
★ 7.84 / 6
FatalNinja – Soturikaste (FatalNinja #3)
★ 7.20 / 5

28.09.2010
Mirja Fell avatar
Mirja Fell
Kirjoja 66, Arviot 8
★★★★★★★★☆☆ 8 / 10

Kirja tuli luettua, koska ei ollut tietokonetta eikä mitään muutakaan muuta siinä käden ulottuvilla, kun tädillä olin taannoin käymässä. Kirja tuli valittua, koska siinä oli tapahtumapaikkana kiehtova Japani sekä taistelutaidoista puhetta. Enkä pettynyt - hyvällä kielellä työstetyssä tarinassa samaistuu Hinetoshiin, joka on ainoa sukunsa elossa oleva jäsen, orpo, jonka mestari Nageru otti huostaansa. Hinetoshi ei milloinkaan saisi näyttää vaaleita hiuksiaan; vaaleat hiukset olivat hänen sukunsa merkki, ja niin monet tahtoisivat tappaa Baruno-suvun viimeisen... Tarina vie mukanaan. Syy miksi jatketaan, on se, että Nageru haluaa auttaa nuorta huollettavaansa selviytymään, ja kun he kuulevat, että keisarin poika on sairastunut, Nageru aikoo lähteä viemään lääkettä keisarin jälkeläiselle. Nageru jättää Hinetoshin ihmisten keskelle taistelukouluun, missä tapahtumat seuraavat toista... Suosittelen itämaisista taistelutaidoista, feodaaliajan Japanista ja itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille.

10.04.2016
Truuners95 avatar
Truuners95
Kirjoja 91, Arviot 84, Viestit 6
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

Ihan kelvollinen sarjan avaus, mutta minua ärsytti suunnattomasti se, ettei Hinetoshi luottanut itseensä kirjan alussa. Kiinnostus heräsi, kun hän kohtasi taistelussa kadonneen siskonsa.

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS | English Site
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2026 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja