Antaa tullaTähtäimessä tulevaisuus -antologia
Toimittaneet Eila Jaatinen, Markku Laitinen, Pekka Nissilä. Sisältää 15 sf-kertomusta. Sidottu.
Koottu Kansainvälisen nuorisovuoden 1985 komitean, Nuoren voiman liiton ja Suomen yhdyspankin syksyllä 1984 järjestämään Tähtäimessä tulevaisuus -kirjoitustapahtumaan tulleesta aineistosta.
Odottaako minua loistava tulevaisuus - vai tuleeko minusta vain koulutusputkesta putkahtanut surkimus? Häviävätkö yksilöllisyys ja perhe, menetämmekö metsät ja muun luonnon? Onko huominen täynnä muovikupuja ja etäispäätteitä, robottiromansseja? Onko kohta vain mennyt maailma ajan kosmisessa muistissa - vai elämmekö rauhan maassa jo ensi tuhatluvulla?
Tämä antologia on valikoima nuorten ihmisten runoja, mietelauseita, tieteisjuttuja, asiaproosaa. Visioita, fiktioita, pelkoja ja toiveita siitä, mikä maailma on, kun tämä joukko on kolmekymppisiä v. 2000.
Mutta tulevaisuus tulee, ANTAA TULLA!
Käyttäjät lukeneet myös
Eila Jaatinen
Eila Jaatinen (1952 – 2012) oli suomalainen kirjailija ja kääntäjä.
Hän toimi kirjailijana, runoilijana, kääntäjänä, kolumnistina, kriitikkona ja toimittajana. Hän ohjasi harrastajakirjoittajia, oli perustamassa Lastenmaa-lehteä ja toimi Kirjapajan kustannustoimittajana.