Kemisti
Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kannen kuvat: Kelly Campbell. Sidottu, kansipaperi.
Tiukkatahtinen trilleri ex-agentista, joka joutuu henkensä pelastaakseen ottamaan vastaan vielä yhden vaarallisen toimeksiannon.
Hänen työnsä oli hallituksen tarkimmin varjeltu salaisuus, ja nyt hänestä halutaan eroon. Kun huippukemisti joutuu suostumaan vielä yhteen salaiseen tehtävään, hän tajuaa olevansa suuremmassa vaarassa kuin koskaan.
Huippusuosittu kirjailija Stephenie Meyer esittelee uuden kiehtovan sankarittaren, pelottoman kemistin joka joutuu hyödyntämään ammattitaitoaan ennennäkemättömin tavoin.
"Sivut kääntyvät kuin itsestään." – The Washington Post
Stephenie Meyer
Stephenie Meyer syntyi Connecticutissa Yhdysvalloissa 1973. Perhe asettui Phoenixiin Arizonaan Stephenien ollessa nelivuotias. Stephenien nimen erikoinen kirjoitustapa oli perua hänen isänsä Stephenin nimestä. Stephenie oli kolmen siskoksen sarjasta keskimmäinen. Hän kävi lukionsa Arizonan Scottsdalessa, ”missä joka syksy pari tyttöä ilmestyi kouluun uuden nenän kanssa ja oppilaiden parkkipaikoilla näkyi Porscheja”. Stephenie opiskeli Brigham Youngin yliopistossa Utahissa pääaineenaan englannin kieli. Stephenien aviomies Pancho on hänelle etäisesti tuttu jo lapsuusajoista lähtien. He ovat olleet naimisissa vuodesta 1994 lähtien. Pariskunnalla on kolme poikaa. Stephenie Meyer on MAP-kirkon jäsen eli mormoni.
Tykkäsin kovasti. Alkuun tarina eteni hitaasti pohjaa rakentaen, mutta vauhtiin päästyään toiminnantäytteiset kohtaukset ja hempeä romantiikka yhdistyivät vieden minut mukanaan. Luin ahmimalla pystymättä laskemaan kirjaa käsistäni.