Selaa sarjan kirjoja
Kirjasta

Loukkupoika

Kansi: Sami Saramäki. Sidottu.

Loukusta on vain yksi tie ulos, mutta onko Aaron valmis tekemään valintansa?

Fantasiatrilleri vankeuteen syntyneestä pojasta, jonka kohtalo heittää vaaralliselle matkalle

15-vuotias Aaron on elänyt koko elämänsä Loukussa, vankilassa, jota hallitsevat harmaaunivormuiset Tomut. Loukusta on vain yksi tie ulos: salaperäinen Toinen taso, josta kukaan ei halua puhua.

Aaron on oppinut selviämään pysyttelemällä näkymättömänä, kunnes eräänä päivänä Loukkuun tuodaan nuoret veljekset, jotka alkavat suunnitella pakoa.

Aaronilla ei ole mitään aikomusta päästää uusia ystäviään lähtemään, mutta kun kaikki menee kammottavalla tavalla pieleen, hänen on valittava: yhä vaarallisemmaksi käyvä vankeus tai kammottu Toinen taso, joka vilisee Tomuja.

Hanki kirja Osta tai kuuntele
Linkit avaavat tämän kirjan haun valitussa kaupassa. Saatavuus voi vaihdella.
Lukijan ääni

Nostettu kirja-arvio

Kirja-arviot →
Muuttohaukka6 / 10

“Loukkupojan alku lupaa paljon ja idea ihmisistä vankina Loukku-nimisessä paikassa on erittäin mielenkiintoinen. Pidin myös Aaronin tarinan rinnalla kulkevasta Seitsemän pientä hiippalakkia -sadusta. Salaisuuksia riittää ja ne aukeavat Aaronille (ja lukijalle) sopivassa tahdissa. Valitettavasti tarina hukkaa kuitenkin itsensä kirjan edessä pidemmälle.…”

Lue kirja-arvio →

Kirjasarja

Kaikki sarjatiedot →
Risingshadow

Lukijoiden suosikkeja

Tietoa kirjailijasta

Nonna Wasiljeff

Nonna Wasiljeff (s. 1983) on espoolainen kirjailija, jonka intohimona ovat aina olleet kirjat ja lukeminen.

Lisää kirjailijasta →