Luettavana
Osallistuja
Kokonaisuus
Suosikkejani
Kirja-arviot ja kommentit
Kirjaudu sisään voidaksesi lajitella kirjoja sarakkeiden ja vuosien mukaan.
Yhteensä 5 kpl
Loppusoitto
2013 | Langennut enkeli #4 | ★ 7 | näytä arvio
Olenko mä yksinkertaisesti jo niin vanha 20w että tälläset ei enään pure muhun? Vai olenko lukenut liikaa fantasiaa??
Mielestäni kirja oli OK ja välillä tuntui että asiat olisi mennyt liian nopeasti. Tosin en olisi jaksanut jaksanut lukea hempeilyä. Ei ole suosikkisajojani, eikä myöskään suosikki hahmojani. Mielestäni hahmot ovat ehkä hieman yli "näyteltyjä" ja mielestäni kirjassa paistaa selvästi läpi että on nuorten kirja. (Vielä pari vuotta sitten tämä ei varmastikkaan olisi häirinnyt minua) Odotin kirjaa kuin kuuta nousevaa, "vihdoin tapahtuu jtn oikeasti jännää" Olinko muuten ainoa jolle Veen Nefili tausta ei tullut yllätyksenä? Tai sillai että en mitenkään hirveesti siitä yllättynyt. Veetä olisi saanut olla hieman enemmän tässä. Myös Yön Talo sarjaa odotan että milloin se jo vihdoin loppuisi. Tätä nykyä Trilogiat ovat suosikkejani... Olen selvästi kasvamassa ulos nuorten kirjoista. Harmi.
Fitzpatrick
Becca
Becca
02.07.2014
Athenen merkki
2013 | Olympoksen sankarit #3 | ★ 8 | näytä arvio
Mietinkin miksi mielestäni percyt ovat parempia. NO PERCYN TAKIA!! Kiitos The Big Bad Wolf kun valaisit minua siitä miksi percyn kohdalla fiilis oli hieman omituinen. Koska e tuntuu vieraalta eikä enään samalta kuin Percyissä. Minullekkaan loppu ei tullut yllätyksenä mut raivostuttaa kun joutuu odottamaan kauan seuraavaa... Yllättävää että pienet seikkailut saatiin sopimaan kirjaan. Yleensä tuntuu että niitä on liikaa mutta tässä oli ihan kohtuullisesti. Kiva että myös Jason on tavallaan johtohahmo eikä pelkästään Percy.
Seuraavaa osaa odotellessa <3
Riordan
Rick
Rick
09.08.2013
Perillä
2013 | Tarkoitettu-trilogia #3 | ★ 9 | näytä arvio
Ehdottomasti suosikki sarjani<3 Ja ite pidin kirjan tahdista kyllä paljon. (kakkosesta en niinkään) mutta tätä kolmosta rakastin ja ahmasinkin sen muutamassa päivässä mitä nyt oli vapaata helatorstai, perjantai ja lauantai aamuna sitten viimeset luvut luettu. Onneksi Xanderkin sai onnellisen lopun. Muuten olisin varmasti itkenyt viikko tolkulla. Minäkin pidin Cassiasta enemmän kuin ennen.
Loppuun vielä pakko ihailla kantta. Tarkoitetun ostin pelkästään kannen vuoksi ja ensimmäinen missä en edes takakantta lukenut. Näin kannen ja ajattelin \"toi on pakko saada.\" En ole ikinä nähnyt yhtä kaunista kantta.
Condie
Ally
Ally
12.05.2013
Mustesydän
2004 | Mustesydän-trilogia #1 | ★ 4 | näytä kommentti
Minä petyin kirjaan. Olin ensin nähnyt leffan ennenkuin kirjan löysin. Kun näin kirjan ajattelin et \"Noni. Nyt kiroon leffan kun kirja on näin paksu\" Pettymyksenä leffaan oli hyvin saatu kaikki oleellinen kirjasta. Kirja oli välillä tylsää ja pitkäveteistä luettavaa. Kakkos osaa lukemassa mutta päässyt vain tokalle luvulle kunnes tulee joku uusi kirja jota aloitan lukemaan ja Musteloitsu jää kesken.
Funke
Cornelia
Cornelia
05.01.2012
Nälkäpeli: Vihan liekit
2010 | Nälkäpeli #2 | ★ 8 | näytä arvio
Epäilin koko sarjaa aluksi ja useaankin otteeseen takakannen lukenut kirjakaupassa. Ja nyt kun oli joulu eikä mitään luettavaa lomamatkalle päätin pyytää joululahjaks. Sain kaikki kolme. Ajattelin että 2 kirjaa riittää 2vko lomalle. Ensinmäinen meni rentoa vauhtia. oli kyllä sopivasti jännitystä että piti jatkaa vielä lukemista vaikka oli myöhä mutta tässä sitä oli enemmän. Kirjaa ei voinut laskea käsistä ja kirja tunkeutui jopa uniini. Viimeisen kirjan aloitan lukemaan viikonloppuna kunhan pääsen kotiin. Olisi pitänyt ottaa kaikki mukaan. Oisin saanut viimeisen luettua viimeistään lentokoneessa. Nyt sitten innolla ja kauhulla odotan viimeistä osaa. Juonen käänteet tosiaan tuli aika tiuhaan tahtiin. Itsekkään ei tiedä mitä on totta ja mikä ei ja mitä tulema pitää. Olemme yhtä Katnissin kanssa. Samat ajatukset ja samat tiedot.
Collins
Suzanne