Lady_ - kirjahylly
Epätavallinen kirja-arvioija
Epätavallinen aktiivikäyttäjä
Epätavallinen tähtipelaajaSuosikkejani
Hyllyni tapahtumia
Tää kirja ei yltänyt ensimmäisen tasolle! Oisin oottanu jotain, mikä ei ois yhtä ennalta arvattavaa. Esim. Tää koko Lucinda hommeli... Cristorher sai musta irti sellasen Aaaarrrgghhh elämyksen. Allie selitti ekassa kirjassa miten ihana veli se oli ja kaikkee kerta kaikkiaan sulosta ja sitten... Yhtäkkiä ilmestyy poika, josta on tullut badass, joka ei välitä siskostaan niinkuin ennen ja on hylännyt perheensä. Herää kysymys: MIKSI?? Miks ihmeessä suloisesta Cristopherista tuli pahis? Tää juttu kiinnostaa mua, ehkä jopa enemmän kun muut jutut... Tää tehty mielenkiintoseks tää Cristopher... <3 Sitten on Allie. Mitä ihmettä sen tytön mielessä liikkuu?? Se on ihastunu kahteen poikaan, Täydelliseen (idioottiin) ja ihanaan pahaan poikaan. Se valitsee Täydellisen. No jaa, kukapa ei päätyis yhteen tyypin kanssa, joka yritti kaikkee kauheeta? Mä. JA miks se ees on Jon kaveri? Likka on ihan seko! Jo? On sekaisin, mutta tavallaan kiinnostava henkilö. Enimmäkseen ärsyttävä. Zoe on iihana!! Se on niin sulonen! Vaikka se on tossa alussa tollanen ilkee ja töykee, siitä tulee tosi sulonen! Se on kyllä aika pieni vartioimaan koulua... Tää koko vartiointi hommeli ja yökoulu (anteeks ny vaa...) ei oo ihan niin hyvä kun mä luulin. Teinejä juoksee mettässä, keskellä yötä ja pitää huolta koulun turvallisuudeta. Aika pimeetä (monella tapaa), mutta myös aika siistiä! No jaa, ei enää sitten siin siistiä kun sut tapetaan siellä metsässä... Musta oli jotenkin parempi, että Carter ja Allie oli yhdessä!! Ne sopi niin hyvin toisilleen. <3 Team Carter!!! Tykkäsin kyllä älyttömästi tästä kirjasta! Oli kyllä välillä aika ärsyttävä mut ihana... Eniten ärsytti toi ero homeli... No jaa, on Sylvianki aika ihana... Että ei sen puoleen.--
Pidin tästä kirjasta, varmaan erityisesti ton hakkeri jutun takia... :D Luen paljon tämän tyyppisiä kirjoja ja tämä pääsi parhaiden listalle! Juoni oli hyvä ja salaperäinen auttaja oli aika ihana! Toi hakkeriyhteisö oli musta tosi hieno ja tää kirja oli ehkä vähän synkkä, mutta tää sai kyllä mut nauramaan, ja hymyilemään ja ärsyyntymään :) Ja mä nyt en keksi mitään mistä antaa miinusta, joten näillä mennään!
Mä en jaksanut lukea tätä juuri yhtään ja sekin mitä luin sai mut tylsistymään. Juoni eteni hitaasti, enkä päässyt sisälle kirjaan. Tää saattaa olla joidenkin mielestä hyvä, mutta tää ei ollut oikein mun tyylinen kirja. Niille joilla on samanlainen maku, en suosittele!
Olen lukenut ensimmäisen ja toisen osan, mutta mielenkiinto lopahti siihen. Juoni toistaa itseään ja on kliseinen. Ensimmäinen kirja oli ihan hyvä, kun kaksoset eivät olleet saaneet vielä voimiaan, mutta sitten minua alkoi ärsyttää Josh ja vähän kaikki muukin... Mutta ihan hyvä kirja on, jos ei muuta luettavaakaan keksi!
Aivan ihana kirja! Hahmot on rakennettu hyvin ja Lucian on ihana! Lopussa oli hieman sekoilua, enkä ymmärtänyt oikein mitään uusista käänteistä. Kuitenkin sen verran että pystyin itkemään sitä ihanan kamalaa loppua. Suosittelen niille, jotka tykkäävät ei niin onnellisista lopuista kuin mahdollista, mutta siitä toisesta vaihtoehdosta.
Tylsä kirja ja sekoilua, en jaksanut lukea loppuun. Mielenkiinto lopahti aika nopeasti ja piti oikein pakottaa itsensä lukemaan. En suosittele.
Kannen perusteella luulin tätä pikkulasten kirjaksi, mutta minulla ei ollut mitään lukemista, joten lainasin tämän. Onneksi lainasin sillä tämä kirja oli aivan mahtava! Minusta oli ihanaa, että Fish puolusti pikkusiskoaan! Se oli jotain niiiin söpöä! Kumpa mun isoveliki ois tollanen... Will oli mahtava tyyppi ja söpö ja se sen isäjuttu oli mahtava! Mutta mun lempihahmo oli Samson. Se oli jotenkin niin pieni ja hellyyttävä mun mielestä. Kannattaa lukea!
Rakastan tätä sarjaa!!! Tässä sarjassa ensimmäinen tai viides kirja on parhaita ja tää on mun lempparisarja ikinä! Mä tykkään tosi paljon tän kirjan juonesta ja hahmoista. Tää on parempi ku Twilight ja suosittelen KAIKILLE! Jace oli alussa tosi ärsyttävä, mut silti mä tavallaan pidin siitä, vähän niinku Vampyyripäiväkirjojen Damon. Jossain vaiheessa kirjaa mä kuitenkin rakastuin Jaceen (oikeestaan se oli aika paljon niinku Damon). Jace on tayden kympin hahmo! Claryssa mua ärsytti sen avuttomuus, mut muuten se oli ihan hyvä hahmo. :) Se, että se osas keksiä uusia riimuja oli siistiä. Mutta lukekaa!!!! Aivan ihana kirja!!! RAKASTAN!!!
Ihana kirja! Aika ennalta arvaamaton (mun mielestä) ja mielenkiintonen. Musta se Nickin ja Alanin suhde oli ihana! Ja se, että Nick palas veljensä luo kirjan lopussa oli aivan älyttömän suloista!! Suosittelen kaikkia lukemaan!
Tää kirja oli tosi hyvä! Välillä tosin olin vähän hukassa mutta ei se mitään! Mä en tykänny yhtään tosta Vayun siskopuolesta, se oli jotain niin ärsyttävää... Mutta yllätyin tän kirjan jälkeen, kun älysin vasta silloin, että kirja oli kotimainen. En yleensä pidä kotimaisista kirjoista, mutta on muutamaan hyväänkin törmännyt, mutta ei tosin näin hyvään. Kannattaa lukea!
Oli vähän tylsä mun makuun, enkä jaksanut lukea ihan loppuun asti. Tykkäsin enemmän leffasta.
Iha hyvä kirja! Oisin kyllä toivonu vähän lisää Amyn ja Seuraajan suhteen... Ootin tältä vähän enemmän, mutta välillä kyllä tuli kiusausta hyppiä lukujen yli. Mutta suosittelen nille, jotka ettii kevyttä lukemista!
Oli ihan hyvä, mutta tykkäsin enemmän Paranormaalista. Tää on kyllä ihana sarja ja on yks mun lemppareista, vaikka tää kirja ei näistä paras ollutkaan... Suosittelen!
Tiivistettynä: Hyvä kirja, kamala loppu. Niille jotka kestää kamalat loput.
Tää oli ihan hyvä, mutta jotenkin pitkäveteinen kirja. Tässä oli hyvä juoni ja kaikkee muuta ihmeellistä, mutta hahmot mua välillä ärsytti. Muhun ei jotenki uponnu :D Mutta suosittelen kevyeks lukemiseks!
Luin tän aikaa sitten, mutta tää oli MAHTAVA sarja! Yks mun suosikeista (niitä on yllättävän paljon ku alkaa laskemaan...) ja ehdottomasti tän sarjan paras kirja! Muutkin on mahtavia mut eka osa on musta aina yleensä paras! Matt oli aivan mahtava henkilö ja tarinaan pääs helposti sisään! Lukekaa herranjumala! Lukekaa myös Alex Rider -sarja, aivan mahtava!
Mahtava jatko-osa, en oo näin hyvää törmänny pitkään aikaan... Siitä on aikaa ku oon lukenu tän sarjan, mutta tää on MAHTAVA. Horowitz on nero! Ei tässä muuta, mutta lukekaa ihmeessä!
Ensin kun lainasin tän kirjan olin silleen et: ei tää varmaa mikää hyvä oo, mut ei oo muutakaa... Pääsin kotiin ja aloin lukea kirjaa, seuraavaksi huomasin että kello on kymmenen ja että oon lukenut koko kirjan. Rakastuin Gideoniin! <3<3<3 Ihana sarja! R1kastan! LUKEKAAA!
Ihana kirja, ärsyttävä vesinokkaeläin! Rakastan tätä sarjaa, eikä tää osa jäänyt ekalle toiseksi! Aivan ihana toi Gideonin ja Gwenin suhde, välillä kyllä ärsytti koska Gideon oli idiootti, mutta välillä olin ihan että: Awwwwwww! Parhaita sarjoja maailmassa, mulle 3. paras! Ihana lukekaaa!!! Niille jotka ei tahdo tietää seuraavan kirjan yllätystä, ÄLKÄÄ LUKEKO JOS ETTE HALUA TIETÄÄ (kirjotan sen väärinpäin ettette lue vahingossa): !tammehnav teekio ninewG no luaP aj ycuL