Lady_ - kirjahylly
Lukutrendit
Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
Kirja ei täyttänyt odotuksiani, sillä se oli mielestäni sekainen ja oli vaikea pysyä perässä. Kirjassa oli myös mielestäni liian vähän Evania ja Cassieta ja kohtauksissa joissa he olivat, Cassie yleensä luuli että Evan on kuollut. Mutta hyvät juonenkäänteet...
MAAILMAN. PARAS. KIRJA. IKINÄ!!!!!!!!!!!! RAKASTANRAKASTANRAKASTAN!!! OIkeasti, kun tartuin tähän kirjaan, en odottanut mitään muuta kuin keskiverto scifiä... Mutta OMG!!! Aivan mahtava kerronta, joskin Zombin luvut alkoi kyllästyttää... Cassie oli AIVAN MAHTAVA! Se oli niin suloista, että se raahas sen veljen nallea mukanaan ja yritti pelastaa sen. <3 Ja Evan!! "Olen ihan hyvä ampumaan, mutta en minä ole mikään Evan Walker. Edes Evan Walker ei ole Evan Walker." R A K A S T A N ! Ja se loppu! Jos Evan kuolee, mäkin kuolen, mut ei se VOI kuolla! Se on niin ihana!! Jos mä saisin yhden toivomuksen, toivoisin, että voisin muuttaa tähän kirjaan! Oli sota ja avaruusolentoja tai ei!
Ei ollut yhtä hyvä kuin edellinen kirja ja jäin kaipaamaan tuota Akivan ja Karoun rakkaustarinaa. Ihan sydämeen koski, kun ne ei ollu yhdessä! Kamalaa, mutta IHANAA!! Hyvä kirja!
Siis, mä luin tästä ne muut osat ekaks ja oletin, että tää on ihan surkee kirja. Sitten aloin viime viikonloppuna lukea tätä, enkä voinutkaan laskea kirjaa kädestäni ja päädyin lukemaan sen loppuun asti, siinä muutaman tunnin aikana... Aivan MAHTAVA!! Parempi kuin Lirael tai Abhorsen! Suosittelen lämpimästi!!
Kirja oli tosi hyvä ja rakastuin heti Roariin, ei sillä etten pitäisi Perrystä... ;) En kyllä ymmärtänyt tota Veriherra juttua... Miks Perry halus olla Veriherra? Se ei välittäny siitä, että se joutuis tappamaan oman veljensä, mutta jätti ekaks tappamatta VELJENpoikansa vuoksi?? Koska ei halunnu satuttaa Talonia, vaan lähti ite ekaks? Talonhan välitti siitä enemmän kun isästään (joka oli muuten aika mustasukkanen)... Siis aivan pettämätön logiikka: Lähteä, ettei satuttais Talonia, mikä satutti Talonia. Tulla takaisin ja olla tappamatta Talonin isää Talonin vuoksi, vaikka Talon tiesi että hän haluaa Veriherraksi?? Ja sitten kun Talon oli kidnapattu ja sitä oli kidutettu ikuisuus sillä, että tappaisko Perry Valen, niin perry tappo sen, TALONIN vuoksi. Pettämätön logiikka, niinkuin sanoin!
- Members
- Lady_