layla - kirjahylly
Kirjamakuni

Suosikkejani
Viimeisimmät tapahtumat
Aivan loistavan koukuttava kirja alusta loppuun! Pidin todella paljon henkilöistä, kun he olivat keskenään niin erilaisia. Varsinkin Jace jäi mieleeni räiskyvän ja ailahtelevaisen luonteensa puolesta. Luin tämän kirjan toisen kerran ja silti lukukokemus oli yhtä mahtava! Seuraavaksi lukulistalla onkin sarjan muut osaa. Suosittelen ehdottomasti. Tämä kuuluu niihin koukuttaviin kirjoihin, täynnä yllättävä juonenkäänteitä eli toisinsanoen tätä kirjaa et voi laskea käsistäsi hetkeksikään! :)
Tämä osa ylitti odotukseni! Pidin sarjan muitakin osia hyvinä, jotkut kohdat olivat loistavia ja yllätyksellisiä ja jotkut taas hieman tylsempiä. Mutta tätä kirjaa en olisi millään malttanut laskea käsistäni! Juonenkäänteet olivat mahtavia ja yllätyksellisiä, romantiikkaa ei puuttunut ja kirjan parissa todellakin viihtyi. Tuli luettua kirja jo samanpäivän aikana loppuun, kun en malttanut pysyä erossa. Ehdottomasti suosittelen koko sarjaa!
Aivan loistava suomalainen fantasia kirja! Tarjosi mahtavan lukuelämyksen. Juoneen pääsi heti kiinni ja tarinassa pystyi elämään mukana. Pidin henkilöiden erilaisuudesta, tunteiden kuvailusta ja tarinan kulku oli jotain uskomatonta. Vaikka koko ajan ei tapahtunutkaan mitään jännittävää, en siltikään malttanut laskea kirjaa käsistäni. Aion ehdottomasti lukea jatko-osankin!
Samaan aikaan täydellisen ihana ja vihattava kirja. Alku meni vähän niin ja näin, mutta kun tarina eteni en malttanut laskea kirjaa kädestäni. Loppua kohden juoni meni vähän sotkuisaksi ja oli hankala pysyä kärryillä kaikissa uusissa käänteissä. Rebeccan ja Lucianin erilaisesta rakkaudesta oli ihana lukea, mutta loppua ei voi kuin vihata. Tarjosi kuitenkin mukavan, erilaisemman rakkaustarinan lukukokemuksen.
Aluksi mulla ei ollut mitään kummempia odotuksia tästä. Kaveri mulle tätä hehkutti, joten mä päätin sen sitten lukea. Ja hupsista, yhtäkkiä mä olin aivan tarinan pyörteissä! Hieman erilaisempi kirja, ja hahmojen suhteita oli kiva seurailla. Loppu oli kuitenkin pienoinen pettymys, mutta silti jatko-osakin tuli luettua.
Lukukokemuksena todella hyvä, mutta ei vedä silti vertoja ensimmäiselle osalle, Ilki ihanalle. Odotin enemmän, mutta ei tämäkään täysi pettymys ollut. En kuitenkaan pitänyt Lesliestä päähenkilönä, olisin halunnut lukea vielä enemmän Aislinnista.
Prologi oli ensimmäisellä lukukerralla hieman sekava, kun en ensin ymmärtänyt Vaelin ja Melanien "juttelua". Mutta heti ensimmäisestä luvusta alkaen uppouduin tarinaan. Uusi, mielenkiintoinen asetelma - Ihmiset VS "avaruusoliot", Sielut. Pidin hahmoista ja tunteiden kuvailuista. Vaelin ja Melanien tunteet tulivat ihanasti esille ja janosin koko ajan lisää. Ja kun Vael ja Melanie pääsevät Jaredin, Jamien ja muiden luo, tarina saa taas aivan uuden käänteen. Olisin halunnut itkeä ja huutaa, kun he kohtelivat Vaelia pelkkänä "loisena". Mutta hitaasti tarina saa taas uuden pohjan ja Ianin tullessa enemmän kuvioihin olin aivan myyty. Juonenkäänteet olivat loistavia ja rakastuin hahmoihin. Loppu oli kaunis, mutta jäin silti janoamaan lisää. Paljon parempi lukukokemus kuin Twilightit, jotka olivat muutenkin hyviä. Mutta Vieras on loistava! Tähän kirjaan en tule kyllästymään ikinä! Kuinkahan monetta kertaa luen taas Vierasta? Tällä kertaa luen tämän kouluun esitelmää varten ja yhä koukuttaa, aivan kuin ensimmäiselläkin lukukerralla!
Sarjan paras osa, vaikka en välittänytkään näkökulman muuttumisesta Jacobiin ja susiin. No, mutta silti. Muut kirjat olivat myös hyviä, mutta tämä kolahti kokonaisuutena eniten. Alku junnasi ehkä hieman paikallaan, mutta kun tarina lähti käyntiin, lukukokemus oli todella mieleinen. Taistelun pois jääminen oli pettymys, olisin halunnut enemmän toimintaa. Lopetus oli kuitenkin mieleeni.
Mulla ei ollut kovin kummoisia odotuksia tästä kirjasta, mutta hupsista, miten kävikään! Pidin tarinan kulusta ja hahmoista. Kahden henkilön kerronta tyyli ja ajatusmaailma olivat mielenkiintoista luettavaa, joka imaisi minut mukaansa. Välissä oli tylsempiäkin kohtia, joissa ei tapahtunut oikein mitään, mutta loppua kohden kirja vain parani entisestään! Kirjan loppu oli kaunis ja koskettava, kaikesta tapahtuneesta huolimatta. Suosittelen!
Kumma kyllä, tämä sarja ei iskenyt muhun kunnolla ennen tätä vipaa osaa. Kaksi ensimmäistä osaa meni vähän siinä ja siinä, kun ei muuta lukemista ollut. Jotenkin henkilöt ja juoni ei iskenytkään ennen tätä osaa. Tätä vois jo sanoa mieluisaksi lukukokemukseksi! Nyt pääsin kunnolla mukaan tähän tarinaan ja äkkiähän se tulikin luettua. Enää Evie ei ärsyttänyt mua niin paljoa, nyt jopa tajusin, että oikeastaan pidin Evien persoonasta! Loppujen lopuksi ei ollenkaan huono lukukokemus.
Ok kirja, odotin enemmän. Ei kuitenkaan mikään huono lukukokemus, mutta ei aivan mun tyylinen. Juoni oli hyvä, mutta perus teininä jäin kaipaamaan sitä romantikkaa, jota ei kyllä tässä kirjassa ollut. ;)
Yksinkertaisesti upea lukuelämys! Ja vieläpä Suomalaiselta näin loistavaa fantasiaa. Kirja tuli ahmittua vajaan kahden päivän sisään. Pidin henkilöiden erilaisuudesta ja päähenkilön "inhimillisyydestä". Päähenkilö oli jotenkin... sopivan epätäydellinen! En olisi uskonut, että viiltelevästä "angstinuoresta" olisi ollut näin kiva lukea. Mutta tarina vain yksinkertaisesti vei mukanaan. Juonenkäänteet eivät olleet helposti arvattavissa ja kirjan loppu oli toisaalta kamala ja toisaalta mielenkiintoinen. Ehdottomasti luen jatko-osat ja todennäköisesti omaksikin tämän sarjan ostan. Suosittelen!
Odotin tältä kirjalta paljon, mutta harmi vain, että se ei täyttänyt odotuksiani. Koko kirja käsitteli lähinnä vain sitä, kuinka Ever saisi purettua hänet ja Damenin erottavan taian, miten hän toimisi Juden ja Havenin kanssa. Kirjaa oli jotenkin turhauttavaa lukea, kun tuntui, että tarina junnasi paikallaan. Oikeasti, kuinka kauan kirjailija aikoo jatkaa tuolla samalla kaavalla? Eikö taikaa saada milloinkaan purettua? Nimittäin tuntuu siltä. No, seuraavan kirjan kuitenkin luen, kun se on kai viimeinen. Toivottavasti se olisi sitten hyvä loppuhuipennus tälle sarjalle, kun kerran tämä osa oli vähän niin ja näin.
Kirjasta huomasi, että sen kirjoittaja oli nuori, mutta hyvällä tavalla. Kirjan tarina oli hyvä ja pidin henkilöistä. Jotkut toistuvat kuvailut ärsyttivät, mutta se oli pientä, kun ottaa huomioon kirjailijan iän ja kirjan tarinan. Tämä kirja luin melkein yhteenputkeen. Se oli hyvää lukemista ja vaikka jatkuvasti ei tapahtunutkaan, se ei ollut tylsää. Juoni oli erilainen, ei mitään tavanomaisia vampyyrejä tai ihmissusia, vaan kokonaan aivan uusi näkökulma; surunsyöjät. Tästä kirjasta jäi kyllä hyvä jälkimaku ja odotan seuraavaa osaa!
Voi kuinka mä odotinkaan tätä kirjaa! Ensimmäinen osa oli loistava ja aluksi pelkäsin, yltääkö tämä toinen osa niin korkealle. No, yltihän se! Aluksi olin uusia hahmoja kohtaan hieman epäluuloinen, kirjan pääporukka on vain niin mainio. Mutta uudet hahmot olivat mukavan persoonallisia ja eivätkä antaneet takertumisen aihetta. Kirjan juoni kulki mukavasti ja kirja tuli ahmittua päivässä, oli vain mahdotonta laskea kirjaa kädestä. Mutta loppu... Voih, sitä ei voi kuin vihata! Niin väärin koko juttu ja teki mieli huutaa ääneen, kun Unna teki niin vääriin erotessaan Rufuksesta, juuri kun he olivat menneet kihloihin! Argh, kaikki meni lopussa niin vääriin... Seuraavan osan on parasta tulla pian!
- Members
- layla