Amelie - kirjahylly
Kirjamakuni

Suosikkejani
Viimeisimmät tapahtumat
En voi olla rakastamatta tätä kirjaa. Kun aloitin kirjan en pystynyt lopettaa lukemista. Sam & Grace olivat ihania hahmoja. Missään vaiheessa ei tullut "Tylsää" kohtaa. Mielestäni kirja oli herkkä ja kirjoitettu kauniisti.Luen seuraavat osat innolla!! Suosittelen.
Valitsin kirjan kannen perusteella ja petyin pahasti. Kirjassa oli kaksi kertojaa tyttö ja "Punakaneli" En tajunnut edes mikä punakaneeli on?? Ehkä olen hieman liian nuori ymmärtämään kirjan ideaa.
Tämä sarja on ehdottomasti suosikki kirjasarjani!! Hahmoihin samaistuu helposti,juoni EI ole yksitoikkoinen vaan päinvastoin jännittävä. Ainut asia mikä hieman ärsytti oli Lilith en pitänyt hahmosta yhtään. Aion lukea seuraavan osan ehdottomasti odotan sitä liian innolla(:D) Eihän kukaan voi olla rakastamatta Jacea? ;)
Toivoin tätä lahjaksi hienon kannen perusteella. Petyin pahasti luettuani kirjan. Kirjassa oli kyllä melko jännittävä juoni,mutta päähenkilöt jäivät etäisiksi. Lisäksi kirja oli mielestäni tarkoitettu melko nuorille. Juoni oli ennalta arvattava ja päähenkilöt eivät olleet mielenkiintoisia vaan tylsähköjä. En luultavasti lue seuraavaa osaa,mutta suosittelen tätä nuorille,jotka pitävät yksinkertaisesta juonesta pienellä huumorilla höystettynä.:)
Kun aloitin kirjan tuli olo,että jaksanko lukea tätä loppuun? En ole aikaisemmin lukenut kirjoja missä päähenkilö on näin "erilainen" tappelun Häkkinen ja "poikamäinen" silti tykkäsin kirjasta todella,juuri erilaisuuden takia. Kirjan juoni oli alkua lukuunottamatta jännittävä ja mukaansatempaava. Rakastuin PO:hon ( heh ne silmät & luonne ;))& muutkin hahmot olivat ihania. Kirjan loppu oli osittain surullinen ja tuli ihan tippa linssiin PO:n tultua sokeaksi. Toivon todella,että seuraava(t) osat suomennetaan. Suosittelen! Ihanan erilaista fantasia kirjallisuutta.
RAKASTAN JACKIA!!<3 öhöm..siis asiaan..Kirjan alku oli mielestäni jotenkin omituinen ja sekava,mutta se sai minut itkemään( tosin itkin moneen otteeseen kirjan aikana).Vihasin Sabaa alusta lähtien,varsinkin hänen käytöstään Emmiä kohtaan. Puolessa välissä olin jo täysin kirjan lumoissa..se kosketti moneen otteeseen. Rakastuin jopa näsäviisaaseen jackiin toden teolla!Sabakaan ei ollut niin ärsyttävä enää kirjan lopussa. Rakastin sitä,että kirjan juoni oli nurinkurinen,koska esim.Ranska,Tekniikka,Lentokoneet ym.olivat olleet kauan aikaa sitten.Kirja sai minut miettimään miten julma maa tosissaan on. Saba taistelemassa "Gladiaattorina" toista ihmistä vastaan,sekä Pincejen hirveä kohtelu Emmiä kohtaan sai minut kauhistumaan.Sydänkivi oli mielestäni aivan IHANA keksintö Moiralta!!<3 Vaikka kirja oli kirjoitettu "epätavallisesti" pidin siitä! Tämä kirja nousee erilaisuutensa tähden suosikki kirjojeni kärkeen. Mielestäni Nälkäpeliä ja Julmaa maata ei voi verrata toisiinsa niin erilaisia kyseiset kirjat olivat. Odotan jatko-osaa innolla! :--)
Pidin tästä osasta yllätyksekseni enemmän, kuin ensimmäisestä. Turk nousi heti suosikki hahmokseni, mikä oli hieman yllättävää siihen nähden miten ensimmäisessä osassa Turkilla oli hyvin pieni rooli. Uudet hahmot toivat mukavaa vaihtelua juoneen. Hunter oli tässä kirjassa, jotenkin erittäin raivostuttava ja itseppäinen. Kirja oli mielestäni hyvällä huumorilla, jännityksellä ja romantiikalla maustettu mahtava kokonaisuus. Pidin kovasti ja jään innolla odottamaan jatko-osaa.Suosittelen!
- Members
- Amelie