Elävien nukkejen yö (Goosebumps, #2)
Keskiarvo 2.44
2.44 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (70)
Kirjahyllytilastot

Elävien nukkejen yö

R. L. Stine
Julkaistu: 2000 (Helsinki Media)
Alkuperäinen nimi: Night of the Living Dummy
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1993. Suomentanut Sanna Ropa. Sidottu.

Lindy löytää vatsastapuhujan nuken, jolle hän antaa nimeksi Läpsy. Läpsy on ruma, mutta hauska. Lindy viihdyttää ihmisiä liikkuvalla ja puhuvalla nukella. Lindyn sisar Kris on mustasukkainen Lindyn saamasta huomiosta. Kris päättää näyttää Lindylle. Hän hankkii oman nuken. Sitten alkaa tapahtua kummia. Ikäviä. Kauheita. Ei kai nukke voi aiheuttaa niin paljon hankaluuksia. Eihän?

muokattu 18.09.2012

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hurmeen makuKymnaasiMonster High: Ihmissusipäiväkirjat (Monster High, #3)Monster High (Monster High, #1)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)

Kirja-arvioita (3)

Mai00 avatar
Kirjoittanut
4.0
Jo kansi antaa ajatuksia sisällöstä. Jännittävä ja pelottava tunnelma on tärkein tässä kirjassa. Tapahtumat ovat kivoja ja kylmät väreet kulkevat välillä pitkin selkää. Mielestäni parhaita Goosebumpseja!
Rauros avatar
Kirjoittanut
5.0
Kirja oli hyvä mutta ei aivan niin hyvä kun osasin odottaa!! Eniten olisin halunnut että kirjassa olisi ollut enemmän henkilöiden kuvailua ja näkemystä! Kirjassa oli hyvä tunnelma mutta loppu loppui hyvin no sanotaan nyt vaikka ennenaikojaan. Loppu oli ihmeellinen sillä se loppui hyvin lyhyesti ja ja no en osaa selittää!
vol avatar
Kirjoittanut
4.0
Todella hyvä kirja, mutta ei täydellinen. Idea on mielenkiintoinen ja tunnelma aivan loistava, mutta olisin kaivannut vähän enemmän henkilöiden kuvailua. Nyt hahmot jäivät vähän tylsiksi. . . Kirja oli jännittävä ja paikoin pelottavakin. Tässä kirjassa oli mysteerinen tunnelma, joka on parasta tässä kirjassa.
Paikalla 2 jäsentä ja 55 vierailijaa
Ruska, LordStenhammar
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376