Päivä Kauhumaassa
Alkuteos ilmestynyt 1994. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. Sidottu.
Lizzy, Morrisin perheen viilipytty, kertoo tässä kirjassa karmaisevan tarinansa. Eräänä lomapäivänä Morrisin perhe päätti lähteä päiväksi eläinpuistoon, mutta monen mutkan kautta he päätyivätkin Kauhumaahan. Harmittomalta vaikuttava teemapuisto oli kaikkea muuta kuin harmiton – se oli täynnä säikähdyksiä, hirviöitä, lepakoita, giljotiineja ja silmitöntä pelkoa.
R. L. Stine
Robert Lawrence Stine on syntynyt Ohiossa Yhdysvalloissa vuonna 1943. Jo yhdeksänvuotiaana hän kirjoitti vitsi- ja sarjakuvakirjoja ja novelleja kavereilleen. Stine opiskeli Ohion yliopistossa, ja valmistuttuaan sieltä 1965 hän muutti New Yorkiin. Opiskeluaikanaan Ohion valtion yliopistossa Stine toimitti yliopiston omaa huumorilehteä. Valmistumisen jälkeen hän muutti New Yorkiin, jossa hän teki toimittajan töitä. Hän oli myös 10 vuotta lastenhuumorilehden päätoimittajana ja kirjoitti useita vitsikirjoja lapsille.
Goosebumps
Goosebumps sisältää 31 kirjaa, sekä 1 sarjaa täydentävän teoksen.
Alasarja Kalmanväreitä
Alasarja Goosebumps Special
Alasarja Goosebumps: Kauhumaa
Tämä kirja oli KAUHEAN hyvä. Yksi parhaista Goosebumpseista. Luke ja Lizzy menevät kauhumaahan eikä siellä ole kaikki kohdillaan.
Päivä Kauhumaassa on mielestäni ehdottomasti paras Goosebumps, minkä olen lukenut. Se on jännittävä, hauska ja loppuratkaisu on mielenkiintoinen. Kaikkien Goosebumpsien lukijana suosittelen tätä kirjaa yhtenä ehdottomasti parhaimmista Goosebumpseista!