Pii ja Ametisti: Matka ajan halki
Keskiarvo 2.84
2.84 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (16)
Kirjahyllytilastot

Pii ja Ametisti: Matka ajan halki

Leena Laulajainen
Julkaistu: 1994 (Tammi)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Juha – Jochanan – joutuu peilien vangiksi ja matkalle ajan halki: Suuren Karhuemon luolaan kauniin Ajarin luo, Revontulilaaksoon Mustan Opaalin uhriksi, Kyyhkyjen satamaan, Fra Assiuksen luostariin, Savijumalattaren keitaalle... Häntä ajaa takaa lumoava mutta julma Selene Lunariksentytär kissoineen.

Saavuttaako Jochanan Salaisuuksien Vuoret? Kuka on salaperäinen Aurus Auruksenpoika? Mikä merkitys on ametistilla, maan ja taivaan kivellä?

Pii ja Ametisti on kiehtova, jännittävä fantasiaromaani.

muokattu 02.11.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Salaisuuksien metsä (Soturikissat, #3)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Eksynyt sankari (Olympoksen sankarit, #1)Taikuri ja taskuvaras (Taikuri ja taskuvaras -trilogia, #1)Varjojen valtias (Muinainen pimeys, #6)

Kirja-arvioita (1)

Eija avatar
Kirjoittanut
2.0

Kirjan päähenkilö on 15-vuotias poika, joka päätyy fantasiamaailmaan peilien kautta. Runsas sisältöistä tarinaa kerrotaan lähinnä selostamalla tapahtuma painotteisesti ja paikasta toiseen siirtymällä. Tunnesisältöinen anti jää vajaaksi. Tällainen kerronta tekee tarinan seuraamisen raskaaksi. Keskittyminen kertomusta kohtaan katoaa kun tapahtumasta toiseen siirrytään pysähtymättä liian nopeasti.  Kirja on tarinalle liian lyhyt, sisällössä olisi pitänyt olla enemmän lihaa luiden päällä. (2.2.2019)

Paikalla 1 jäsen ja 36 vierailijaa
Fievre
Uusin jäsen: Petteri Hirvonen
Jäseniä yhteensä: 9399