Soihdunkantaja (Uhtred-sarja, #10)
Keskiarvo 4.15
4.15 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (10)
Kirjahyllytilastot

Soihdunkantaja

Bernard Cornwell
Julkaistu: lokakuu 18, 2017 (Bazar)
Alkuperäinen nimi: The Flame Bearer
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Natasha Vilokkinen. Sidottu, kansipaperi.

Uhtredin armoton paluu taistelukentille

Veriset taistelut ovat tauonneet ja Itä-Angliassa vallitsee rauhanaika. Uhtredin vävy, Northumbriaa hallitseva viikinkiruhtinas Siggtryggr ja Mercian kuningatar Æthelflæd ovat solmineet aselevon. Suursoturi Uhtred näkee tilaisuutensa tulleen; on aika viimein lunastaa takaisin se, mikä häneltä vuosikymmeniä sitten vietiin. On aika valloittaa takaisin Bebbanburgin linnoitus.

Mutta Uhtredin suunnitelmat joutuvat pian koetukselle, kun skotit käyvät valtataisteluihin Englannin pohjoisosista ja etelässä vanha vihollinen vahvistaa joukkojaan. 60 vuoden ikään ehtinyt Uhtred on kuitenkin päättänyt, ettei mikään voi enää estää häntä palauttamasta Bebbanburgia sen oikeutetulle hallitsijalle.

Annettujen valojen ristipaineessa Uhtredin on hyödynnettävä kaikki se, mitä raskaiden taistelujen täyteiset vuodet ovat hänelle opettaneet. Eikä verenvuodatus voi vieläkään päättyä.

muokattu 18.10.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pyövelin vallankumous (W.A.R.P., #2)Sydänverelläni kirjoitettu (Matkantekijä, #8)Tuulen vihat (Vihat, #1)Huijarin oppipoika (Taikuri ja taskuvaras -trilogia, #2)Luiden kaiku (Matkantekijä, #7)
Paikalla 1 jäsen ja 75 vierailijaa
Siivetön lohikäärme
Uusin jäsen: Maketsu
Jäseniä yhteensä: 9720